Partyflock
 
­ Nederland

Chakra party
South division

anoniem gepubliceerd op
Chakra party
14 december 2007
FeestChakra party · South division
Datumzondag 27 januari 2008
LocatieCreamm
Na vele feesten in Nederland is het Chakraparty events nu eindelijk gelukt om een geschikte locatie in het buitenland te vinden: Club Creamm in België. Deze club heeft een rijke geschiedenis in het Belgische uitgaansleven en heeft een reputatie in de underground house scene. Vele legendarische feesten zijn hier gehouden en nu is het tijd voor Chakraparty om hier hun kamp op te slaan. De Chakra dj’s, het Chakraparty decoratie team, de marktkraampjes met goodies, de waterpijpen chill hoek… de hele crew en alle spullen gaan mee van Nederland naar België om een ongekend feest te organiseren. Niet meer dan logisch eigenlijk, want er kwamen ondertussen zo enorm veel Belgische bezoekers naar de Nederlandse feesten dat het een kwestie van tijd was voordat Chakraparty zélf de grens over zou steken. België kan zich klaar maken voor een Chakra invasie!

De DJ’s

Om de Belgisch / Nederlandse connectie nog meer te benadrukken zullen er 4 dj’s uit Nederland aantreden vergezeld door 4 dj’s uit België. Voor Nederland zijn dit: Robin Albers, Sven van Vuren, Jurgen & Halogen. En voor België zijn dit: Stijn, Timax, Franco La Cara, en Phillou. Zoals je ziet staat Chakraparty ook in België garant voor een vette mengeling van trance, progressive en techno. De underground sound van Nederland en België in de vetste underground club van België. Wat een combinatie! Je hoeft geen genie te zijn om nu al te kunnen zeggen dat dit een dik feest gaat worden.

België

Om de bezoekers uit Nederland tegemoet te komen om de reis zo makkelijk mogelijk te maken, zal er bij voldoende belangstelling een bus rijden vanuit Breda en vanuit Tilburg die de bezoekers tot aan de deur van de Creamm zal brengen. Zo is het voor iedereen mogelijk om mee te gaan en ben je verzekerd van een heuse buschauffeur als BOB. Je kan je hiervoor aanmelden via info@chakraparty.nl. Als er voldoende interesse is wordt er vanzelf contact met je opgenomen. Vergeet niet de plaats te vermelden waar je op zou willen stappen; Breda of Tilburg. De entreeprijs zal ook in België een zeer schappelijke 10 Euro zijn, net als in Nederland. Ook ligt de leeftijdsgrens weer op 21 jaar en de entreetijden zijn van 16.00 tot 02.00 uur. Dit is je kans om de Creamm te bezoeken; een club met een rijke historie als het gaat om legendarische after parties!! Support Chakra en maak er een leuk buitenlands avontuurtje van voor jezelf en je vrienden.

Gewoon komen!

Wat valt er nog meer te zeggen? Gewoon komen!! Een super locatie, een super organisatie die zichzelf al ruimschoots bewezen heeft, vette decoraties, een retestrakke line up en een prima entree prijs. Alle ingredienten liggen op tafel voor een topfeestje. Chakra party gaat België op zun kop zetten en jij wilt daar natuurlijk bij zijn. 2008 begint met een hele grote knal voor Chakraparty en later dit jaar zullen er nog veel meer feesten volgen. Zowel in binnen- als buitenland!

Afterparty LaRocca Na de Creamm zal er een afterparty zijn in La Rocca, met een live optreden van Cay-T. Chakraparty, Creamm, in een unieke samenwerking met La Rocca, biedt iedereen die dit niet wil missen “Gratis Entree” aan voor deze after!

Chakra Party, 27 januari Club Creamm, Antwerpen, 10 Euro, 21 jaar en ouder, 16.00 / 02.00 uur.
www.chakraparty.nl

7 opmerkingen

un chakraparty en belgique !

Tres bon !
knalluhnd nieuwjaar duzzzz

broem broem zin in!!
Na the ®eal After opstappen bij CarpeDM Tilburg en dan lekker met z'n allen naar de Creamm.
volgens mij 5 dj's uit nl en 4 uit belgie want ik tel 9 dj's op de flyer ;)
Hoppaaa die belgen weten ook wel wat feesten is :bounce: !!! :D
ZIN IN!!!!!!!!!!!! :cheer: