Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe wekelijkse clubavond op zondag: Shape

anoniem gepubliceerd op
De tot populairste club van Nederland uitgeroepen Escape Club staat ook in 2008 niet stil. Zo knalt de populaire zaterdagavond Framebusters lekker door en staan er al zeer interessante internationale namen in de planning voor de komende maanden. Ook het driejarig bestaan van dé wekelijkse Amsterdamse clubavond zal groots worden gevierd in maart.

Daarnaast start er aanstaande zondag 3 februari een nieuw wekelijks evenement in Escape Club: Shape! Met een spetterend feest wil Escape Club met hun gasten toasten op de kick off van het nieuwe jaar én daarnaast de lancering van Shape op gepaste wijze vieren. Hierbij mogen een gratis glas champagne, extra entertainment en diverse (muzikale) verrassingen uiteraard niet ontbreken. Residents Frederik Abas en Santito zullen met hun platenkeus ook groots uitpakken om deze launch party extra feestelijk te maken. Kortom, Shape wordt dé wekelijkse Amsterdamse avond om je weekend met een vrolijke vibe in stijl af te sluiten, en je nieuwe week meteen bruisend te beginnen. So get into Shape every Sunday to start a brand new week!

Op zaterdag 2 februari zal resident Raymundo solo de aftrap van februari voor zijn rekening nemen. Het gaat erg goed met deze goedlachse artiest, die ook op het produceervlak hoge ogen gooit. Ook in het nieuwe jaar zullen we hiervan nog veel gaan merken want er staan enkele dikke releases op stapel. Mc yaNto is er uiteraard ook weer bij om met zijn opzwepende lyrics extra kracht bij tijdens de 6 uur durende solo set Raymundo. In Delux kan je genieten van de eclectic sounds van Danney Canova en zijn vrinden. De week erop, op zaterdag 9 februari, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats. Samen met vast muziekmaatje Frederik Abas maakt Raymundo er altijd een feest van! Frederik gaat ook als een speer, en is o.a. resident geworden van de zondagse Shape avonden. Martein, vaste gast bij Loveland’s T Dansant, neemt de Delux deze avond voor zijn rekening.

Op zaterdag 16 februari worden de nieuwe talenten in de schijnwerpers gezet. Tijdens deze speciale Night of the future Proms heeft Raymundo de volgende artiesten uitgenodigd: Roman B, Bobby Mash, Rishi Bass en Georgio Schultz. Deze laatste artiest is al zeer lang actief in de scene, en produceert klapper na klapper. Hij is ook verbonden aan het label van mede-Haarlemmer Gregor Salto. Ook Rishi gaat erg goed, hij staat bijvoorbeeld op de eerste indoor editie van Latin Village in de Amsterdamse Gashouder in maart. In Delux staat Rubywax om de zaal met zijn tunes op te hitsen. Framebusters in februari wordt afgesloten op zaterdag 23 februari met een opzwepende Amsterdam versus Rotterdam editie. De twee Rotterdammers Denniz en Marc MacRowland nemen het achter de decks op tegen Raymundo wat ongetwijfeld een spectaculaire muzikale battle zal worden!

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Lounge & Caffé vind je op www.escape.nl

De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt hiernaast elke zondag plaats van 16.00-00.00 in de Escape Lounge & Caffé en bovengelegen Escape Studio aan het bruisende Rembrandtplein. Sundazz staat voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Daarna kan je doorfeesten bij Shape! Hier vind je het Sundazz introductiefilmpje op Youtube met alle informatie en sfeerbeelden: