Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers

anoniem gepubliceerd op
Latin Lovers fired up! Tijd om te vlammen. Vrijdag 1 februari gaat Villa Thalia in Rotterdam koken van de hitte. De vlam in de pan wordt ook in 2008 gebracht door Latin Lovers! De eerste editie van 2008 gaan we gelijk weer vol erop los. Voor jou een nieuw jaar met nieuwe kansen, voor ons een nieuw jaar met heel veel nieuwe weekenden! We gaan dit jaar totalloss en we beginnen te vlammen op de eerste editie van Latin Lovers 2008 met de knallers Benny Rodrigues, D-Rashid, Ryan Marciano & Sunnery James, Chris Rox en MC Zawdi MC.

Gekkenhuis was het de vorige editie in Villa Thalia. In de koude decembermaand barstte Villa Thalia compleet uit zijn voegen door ons elke keer weer fantastische publiek. De latin beats vlogen om je oren en de sfeer was ongekend zomers. En zo zien we het graag! Met een super vet decor vol palmbomen brachten we al jullie hoofdjes weer op hol en dat was te zien op de bomvolle dansvloer. De zomer was weer terug en ook in 2008 zal hij bij Latin Lovers niet meer weggaan.

We zijn erg blij dat hij er weer bij is: Benny Rodrigues. Op veler verzoek komt deze knuffelbeer weer langs met een tas vol latinsounds. Speciaal voor jou met een exclusieve latinset neemt Benny je mee langs alle continenten. Iemand die bekend is met het Latijns-Amerikaanse continent is D-Rashid. Deze koning van de latinhouse ramt de latin dwars door de speakers en beukt hard in je oren! Totalloss dus. Over koningen gesproken...het duo van het jaar, het koningskoppel.. Ryan Marciano & Sunnery James. Deze 2 energieke superhelden gaan op volle toeren! Back 2 back laten ze alle dames schudden en smullen, Ryan & Sunnery do your thing! En we rocken de pan uit met onze vaste resident Chris Rox. Deze jongen is klaar om te schieten met de dikste latinhouse op de dansvloer, recht voor je raap, de vlam in de pan met Rox! Ook de cocktails mogen in 2008 weer rijkelijk vloeien! Met MC Zawdi MC verscholen achter een Mojito met een microfoon.

Vrijdag 1 februari gooien we dus weer meer hout op het vuur. Latin Lovers laat je weer even terugkeren naar dat zonnige oord waar je zo naar verlangt. En we komen onze belofte altijd na...2008 wordt ons jaar, maar ook jouw jaar. Samen gaan we vlammen!

We're on Fire!

Vrijdag 1 februari 2007
23:00-05:00
Villa Thalia, Rotterdam
Kosten voorverkoop: € 15,=
Voorverkoop Rotterdam: Velvet Music - Oude Binnenweg 121a
Voorverkoop internet: www.easyticket.nl
Minimum leeftijd: 21
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Benny Rodrigues, D-Rashid, Ryan Marciano, Sunnery James, Chris Rox, MC Zawdi MC

www.thaliarotterdam.nl
www.footclub.nl

3 opmerkingen

Mijn reactie hier is nog interessanter als dit nieuwsbericht :gaap:
 
Uitspraak van Remco op donderdag 10 januari 2008 om 20:05:
Mijn reactie hier is nog interessanter als dit nieuwsbericht

nou als je latin bentt vind je het vast leuk;)