Partyflock
 

Franchise

anoniem gepubliceerd op
Franchise
7 december 2007
Onder de rook van het een kolkend jubileum en met de bubbelwijn nog in de benen van het nieuwe jaar, heeft Franchise een heerlijke Haagse editie op het programma staan. Op 26 januari staat er een waar sterrenensemble in het Paard aan de Haagse Prinsegracht waar je de ogen bij moet samenknijpen. Geheel volgens traditie zijn ook weer bij deze editie een tweetal nieuwe gezichten aanwezig die vol verwachting hun eerste set zullen draaien.

Het opzwepende duo Ryan Marciano en Sunnery James staat aan de basis van een hernieuwde Haagse editie met veel pracht en praal. De twee multi-talenten doen de Nederlandse house-scene glimlachen. Hoewel er legio DJ's rond lopen door ons koude kikkerland, leek aanklampen bij de Nederlandse top toch voor velen te hoog gegrepen. Ryan Marciano en Sunnery James lijken hard op weg die top het vuur aan de schenen te leggen de komende jaren. En gelukkig maar, reden voor Franchise Den Haag om dit duo met een verwachtingsvolle move prime-time in de booth van Paard te zetten.

Marc Benjamin en Jamie Westland zijn inmiddels vaste gezichten in de Franchise premier league. Waar zij op 3 januari het 3 jarig bestaan met veel geweld vierden in een kolkende Escape Club te Amsterdam, zijn zij beiden op zoek naar een vervolg op hun opzwepende coupletten. Natuurlijk is Mister deep, funky & swing your hips warm: Easy Ryan aan het roer van de eerste ronde. Daarna zal de zwoele Alphense DJ zich verplaatsen naar de kleine zaal waar hij als Chef d'Équipe de eerste nummers door de boxen laat vloeien. Jordi Bouman zal na daarna van zich laten spreken op zijn karakteristieke eigenzinnige manier. Amsterdam resident Technick zal het de zaal naar een heerlijk ADHD punt brengen en laten zien waarom hij in de hoofdstad op handen wordt gedragen. Tenslotte zal Andy Sherman het gehele circus van zijn Nerd-waardige vocalen voorzien.

Geen winter is kortom te guur voor de Franchise crew. We bring you light and joy. Geen duistere depressies meer gedurende de koude start van 2008. Kin omhoog, glimlach AUB en join de Franchise crew on tour! Winter is just an expression, we will bring you sunshine all night long!!

Tickets: €7,50 in pre-sale & €12,50 at the door. Tickets at Hype (Prinsenstraat 4, Den Haag), Rythm Import (Torenstraat 96, Den Haag) of at all Ticketbox outlets (www.ticketbox.nl, 0900-9393) & www.beep.nl. Check for additionals www.franchise-escape.nl Or contact Full Circle B.V. (070 385 9407)

3 opmerkingen

Uitspraak van kies voor mij op dinsdag 8 januari 2008 om 20:21:
dit feest hoort in escape

Dacht het niet gewoon lekker in Den Haag.