Partyflock
 
­ Nederland

klinch: Rauw

anoniem gepubliceerd op
Rauw begint 2008 vol goede moed: fris, monter, maar ook vilein en ready to rock & rave. Rauw @ klinch vind meteen de 1e keer op vrijdag in de nieuwe Amsterdamse thuis basis van Rauw, de Maxzaal van de Melkweg plaats, de dag erop vertrouwd in het Utrechtse Rave Paleis dat we ook wel Tivoli noemen. Op beide avonden biedt Rauw een overvol programma met maar liefst twee vernieuwende live acts, twee dj's van wereld formaat en een verschrikkelijk goede vj.

Resident dj Joost van Bellen bijt in beide zalen venijnig het spits af met zijn opzwepende selectie van de nieuwste rock & rave uit de USA, smerige fidgethouse uit Londen en Italië en een hoop analoge rot-herrie uit de rest van de wereld. DJ Justin Robertson Verenigd Koninkrijk uit London is de ere gast van Rauw dit weekend. Justin draait al super lang mee, stond ooit zelfs op het hoofdpodium tijdens Dance Valley, maar is al vele jaren niet meer in Nederland geweest. En dat is maar goed ook, Justin is daarom eigenlijk alweer een onbekende geworden, een ontdekking voor velen, en zijn stijl is daarom ook rigoureus veranderd! Justin Robertson past perfect op Rauw @ klinch met zijn mix van de beste gefriekte en ruigste underground dance muziek. Justin is de beste maatjes met onder andere the The Chemical Brothers, remixt prachtige indie en dance muziek en draait vast op de Bugged Out nachten in Engeland, waar ook Erol Alkan superster is.

Live staat allereerst het nieuwe Belgische duo Waxdolls op het toneel, gekleed in een look a la Krafwerk begin jaren 80 brengen ze keiharde geile elektronica in de stijl van Nid & Sancy. Als kwaliteitsgarantie geldt dat ook dit duo uit de wondere kleine wereldstad Gent komt, de stad van 2ManyDJs, Soulwax, The Glimmers, Nid & Sancy en zo veel meer. Verder treedt het illustere pop trio Man Like Me op, die al eens eerder alleen in Amsterdam op Rauw stonden en toen de tent volledig afbraken. Wat een goeie performers, en wat een goeie muziek, echte Londense pop, met een vlijmscherp randje, met invloeden van ska en drum&bass, maar ook electro en zelfs 60's beat. De zanger Johnny is een podiumbeest en een ster in wording, niet te missen wat het Rauw team betreft. Verder zijn er gratis Rauw buttons voor iedereen bij de deur verkrijgbaar en gaat het nieuwe ubercoole Rauw T-shirt in beperkte oplage de verkoop in.

Rauw Amsterdam Vrijdag 11 januari 2008 Melkweg Lijnbaansgracht 234 Amsterdam Dj's: Justin RobertsonVerenigd Koninkrijk, Joost van Bellen Live: Waxdolls België, Man Like Me Verenigd Koninkrijk Vj: 00KAAP 23.00u-05.00u Tickets €15.- ex. vvk kosten lidm Vvk: o.a. Zipper Huidenstraat 7, Concerto Utrechtsestraat, 52-60 Check www.melkweg.nl voor meer vvk info

Rauw Utrecht Zaterdag 12 januari Tivoli Oude Gracht 245 Utrecht Dj's: Justin RobertsonVerenigd Koninkrijk, Joost van Bellen Live: Waxdolls België, Man Like Me Verenigd Koninkrijk Vj: Jpech 23.00u-04.00u Tickets €9.- ex. vvk kosten Vvk: o.a. Plato Steenweg 13 en Tivoli

www.meubelstukken.nl

3 opmerkingen

Zin an !!!!
TI-VO-LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!
"de stad van 2 Many DJ's, Soulwax"
Zo zeg, 2 many DJ's EN Soulwax ??
Wacko....