Partyflock
 
­ Nederland

Touch & the Sea wintereditie
In Touch with your friends nadert

gepubliceerd door , op
Touch & the Sea wintereditie
31 oktober 2007
Nog ruim twee weken te gaan en dan gaat de wintereditie van het grote spektakel van Touch @ the Sea zich op zaterdag 19 januari 2008 herhalen. In touch with your friends - Touch @ the sea continues belooft weer een ware happening te worden. Een feest met maar liefst 9(!) top-DJ's in 2 area's en met natuurlijk Santito op primetime. In het rijtje van artiesten is de bekende percussionist Sammiro toegevoegd. Rond middernacht zal hij met de prachtige MAI de zaal verrassen met een heel bijzonder optreden. En niet te vergeten MC Sensara, de nachtegaal met de warme stem die ieders hartje sneller zal laten kloppen.

Feesten die je raken
In touch with your friends is het concept waar zoveel over wordt gesproken. Op 8 september jl. was dit event onder de naam Touch @ the sea een doorslaand succes. Een heel team stond toen klaar om de Pier in Scheveningen om te toveren in een walhalla voor leuke, warme, gezellige en bijzondere mensen. De verwachtingen waren hoog gespannen, niet alleen bij de organisatie, maar ook bij de bezoekers. Hoe zou iedereen op dit nieuwe concept reageren vroeg de organisatie zich af? Touch Events (Touchevents) is met Touch @ the sea met vlag en wimpel geslaagd. 105 positieve reacties op Partyflock, waarvan 75 de hoogste waardering eraan gaven. Uniek voor een nieuw concept. En dat vraagt om een vervolg: In touch with your friends - Touch @ the sea continues...

Intiem, warm en bijzonder
Op zaterdag 19 januari 2008 zal de wintereditie van Touch @ the sea groots worden neergezet. In Condor City (grens van Den Haag, vlakbij de snelweg) strijkt op een werkelijk unieke locatie het circus van TouchEvents weer neer. Iedereen die zin heeft in een echte avond uit gaat weer een fantastische avond en nacht beleven. Een intiem, bijzonder en warm feest die zijn weerga niet zal kennen. Dance, theater en film zullen op een theatrale wijze samensmelten. De warme, veelal houten inrichting, zal een metamorfose ondergaan, waar veel lichte kleuren in zullen worden verwerkt. Het decor bestaat uit gezellige luifels en hoekjes en het lijkt net alsof je op een filmset van Universal Studio's rondloopt. Het podium zal prachtig met licht en visuals worden uitgelicht. De bezoekers, die uit allerlei stromingen van het uitgaansleven komen en voornamelijk echte levensgenieters zijn, worden verrast door een organisatie die weet hoe ze mensen welkom moeten heten. Vanaf het begin zullen ze je het goede gevoel laten beleven.

Goede gevoel
De club, house, progressive en trancemuziek van de krachtige line-up met maar liefst 9 top-DJ's gaan jou meenemen naar een wereld vol warmte, verrassingen, respect en gelijkwaardigheid. De organisatie heeft weer allerlei positieve verrassingen bedacht, waar je achteraf van zal zeggen dat het jou absoluut een goed gevoel heeft gegeven. Iets waar het in het leven uiteindelijk toch om draait: gelukkig zijn met jezelf! Een feest waarbij het niet uitmaakt wat je doet, maar wie je bent als mens. Iedereen is op dit feest gelijkwaardig aan elkaar. Bekijk ook eens de reacties op Partyflock en/of in het gastenboek van www.touchevents.nl wat anderen ervan vonden.

Super line-up
In een sfeervolle ruimte zullen visuals en een doordacht lichtplan de DJ's ondersteunen. Met trots hebben we in de line-up: Cor Fijneman, de man die alles kan en de 'skills' heeft om elke avond naar zijn hand te zetten. Hij heeft naast zijn spetterende optredens bij o.a. Mysteryland en Trance Energy ook de zeer succesvolle release 'Jaguar' op zijn naam staan (Black Hole Records), DJ Dazzle (o.a. Trance Energy en Dancetour) en was de opvolger van DJ Tiësto als resident bij Spock in Breda, Michael Dieters (Crazyland, UW-XP), Santito (Crew Lounge Party's, Littlesins, Panama), Kyran J. (Infinity).

Er wordt een 2e paradijselijk ingerichte chill-area toegevoegd als de kaartverkoop in het zelfde tempo door blijft gaan! Gehost door de firma Gezellig (bekend van Dansen aan zee) met heerlijke Deephouse en progressive muziek! Warren Fellow (Smoke Records, Extrema Network), Sandeep(Free your mind festival, Love2party), Steelo (Resident Firma Gezellig) en Reinier Bergsma(Resident Firma Gezellig).

Als vaste zangeres zal MAI je weer meenemen met enkele nummers die passen bij het thema van deze avond: vriendschap, in de breedste zin van het woord. Alles wordt ondersteunt door MC Sensara. Een dame met een stem die het wintergevoel omzet naar een tropische avond vol warmte en temperament.

14 opmerkingen

 
Ik heb er alle vertrouwen in dat het weer net zo SPECIAAL wordt als de eerste editie :yes:

Ben daarom met een aantal vrienden zeker weer van de party :banana:

En ook toch weer lichtelijk gespannen hoe het deze keer zal zijn.

SPANNEND......... tot de 19e allemaal.

(k)
Nog 2 weken !! ik kan niet wachten.
De kaarten zijn gelukkig binnen.
Succes Andy .
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 januari 2008 om 18:36:
Ik heb er alle vertrouwen in dat het weer net zo SPECIAAL wordt als de eerste editie

Ben daarom met een aantal vrienden zeker weer van de party

En ook toch weer lichtelijk gespannen hoe het deze keer zal zijn.

SPANNEND......... tot de 19e allemaal.
 
Zin, Zin, Zin...!!!
Alhans als ik al beter ben.
 
Kaarten zijn binnen en heb er reuze veel zin in!!!! Andy & Wilma ontzettend veel succes met de voorbereidingen en see you de 19e :hug:
We kijken uit naar deze bijzondere avond.
Een feest waarbij het niet uitmaakt wat je doet, maar wie je bent als mens. Iedereen is op dit feest gelijkwaardig aan elkaar.
xxx
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 januari 2008 om 18:36:
dat het weer net zo SPECIAAL wordt als de eerste editie

:yes:
Uitspraak van David & Lianne op maandag 7 januari 2008 om 22:29:
Iedereen is op dit feest gelijkwaardig

:yes:
Dit word weer een superfeest waar je niet omheen kan, waar mensen weer spijt krijgen straks omdat het uitverkocht is en geen kaartje hebben ........ en geloof me het optreden van Mai met Sammiro word een knaller .......... dan leg ik al mijn werkzaamheden neer en geniet van dit unieke optreden !!
laatste aanpassing
 
Mooi nieuwsbericht...!
Erg netjes en duidelijk, top! (Y)
Leuk wel of ik een goed boek zat te lezen...

De warme, veelal houten inrichting, zal een metamorfose ondergaan, waar veel lichte kleuren in zullen worden verwerkt. Het decor bestaat uit gezellige luifels en hoekjes en het lijkt net alsof je op een filmset van Universal Studio's rondloopt.

Mmm... ik kijk hier enorm naar uit.
Can't wait to see my friends and make some new ones...


Uitspraak van pinkkylie & R op dinsdag 8 januari 2008 om 07:07:
en geloof me het optreden van Mai met Sammiro word een knaller .......... dan leg ik al mijn werkzaamheden neer en geniet van dit unieke optreden !!

Ojee... Mar gaat dus zo rond middernacht helemaal los on the floor!
Toevallig ook nog floormanager mop? ;P
 
gaat een master feest worden!!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 januari 2008 om 17:28:
Toevallig ook nog floormanager mop?

:yes: ik zorg dat jullie het super op de floor hebben :lol:
 
En wij voor de rest op de floor :-)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 januari 2008 om 20:57:
Althans als ik al beter ben.

jij bent de beste :-)
 
Uitspraak van pinkkylie & R op woensdag 9 januari 2008 om 07:15:
ik zorg dat jullie het super op de floor hebben :lol:

Helemaal top, Floortje... :P


Uitspraak van actief op woensdag 9 januari 2008 om 10:58:
En wij voor de rest op de floor :)

En wat mag dat zijn Andy...?
Een portie Gezelligheid... of was het nou Firma Gezellig? ;P