Partyflock
 
­ Nederland
Element Seismic Records is niet algemeen zichtbaar!

We're going "Bigger Better Louder" The Xtreme Hard Sound Edition

gepubliceerd door , op
We're going "Bigger Better Louder" The Xtreme Hard Sound Edition
5 januari 2008
Zaterdag 26 januari organiseert The PartyGuru een nieuw concept genaamd Bigger Better Louder in Club Wesseling in Delft. Nadat de eerste editie van "The PartyGuru Presents: The Queen Of The Harder Styles" goed werd afgesloten vroeg dat naar meer….veel meer. Nog groter, nog beter en nog harder.

Daarom heeft de net nieuwe organisatie besloten om de hardste artiesten ter wereld te boeken die zo hard gaan dat Delft zeker gaat beven: The PartyGuru Presents: The Beholder & Balistic – The Hardest Harder Styles duo on the Planet!

The The Beholder & Balistic begonnen al met het produceren van Hardstyle toen zij de eerste platen in dit genre hoorde. Zij richten samen het label Seismic Records op en hun sound is een absolute hit op de wereldwijde dansvloeren. Achter de naam The The Beholder zit Jeroen Streunding, iemand die zijn sporen in de housescene al lang verdiend had door zijn vele hardcore hits, onder andere onder de naam Neophyte. Balistic of te wel Dennis Copier begon met draaien op jonge leeftijd en is vanaf toen al succesvol. Onder de naam DJ Panic draait hij al jarenlang hardcore en oldschool. Zij samen zijn tegenwoordig een van de frontmannen van de nederlandse hardstyle en staan op alle grootste party's in het land: Decibel, DefQon 1, Q-Bass, Hard Bass & velen andere! The Beholder & Balistic wordt tevens ondersteund door een aantal support DJ's genaamd Arjan V & Max Moore. Max Moore heeft al op veel andere locaties gedraaid, zoals in onze nederlandse zomerbadplaats Renesse in Roefke, maar ook met Hollywood On Tour heeft hij een tour gedaan door heel Nederland in verschillende discotheken, clubs & partycentra. Met zijn ruime ervaring op jonge leeftijd, hij is pas 18 jaar, heeft hij een vaste werkplek gevonden achter de draaitafels in de "The Basement" van Hollywood Music Hall. Arjan V heeft voorafgaand het feest al op verschillende bekende hardere feesten gedraaid, zoals Oldschool Gangsters, House of God en Slaves to Rave. Een echte hardere style dj die ook zijn classics kent en daarom zal Arjan V op deze avond een hardere set hebben gevuld met early rave knallers en oldschool platen.

Maar naast de stevige line-up zal er ook veel aandacht worden besteed aan de inrichting van de zaal. Er zal een oogverblindende licht installatie worden geplaatst, maar opvallend zal zeker weer de geluidinstallatie worden, want er moet hevig gebeukt worden op deze avond.

De organisatie probeert de prijs zo laag mogelijk te houden. Zo is een kaartje in de voorverkoop maar 9 euro (ex fee) en verkrijgbaar door heel Nederland via Ticketbox (Free Record Shop) & Easyticket. Naast dat de prijs van een voorverkoop kaartje laag is maak je eveneens kans op een VIP Treatment voor 8 Personen. En niet zomaar eentje, maar met een 10 meter lange Hummer Limo! Deze über pimp wagen op wielen is onder andere voorzien van een 1000 Watt audio installatie, diverse LCD schermen, neon lichtbalken in en onder het voertuig, dvd-wisselaar, bellenblaas machine's etc. De straat stenen zullen het moeilijk krijgen in Delft, want deze Hummer limo weegt maarliefst 5300 kilo. Het enige wat je hoeft te doen is je aangekochte voorverkoop kaartje, die verkrijgbaar zijn bij Ticketbox (Free Record Shop) en Easyticket, te registreren op www.partyguru.nl en wie weet heb jij wel het GOUDEN TICKET en win jij deze onvergetelijke VIP Treatment! Deze actie loopt tot de dag voor het feest.

De locatie van dit feest is Club Wesseling. Deze locatie zal het epicentrum zijn van de bevingen die door Delft gaan. Deze locatie bevindt zich naast het Centraal Station van Delft die tevens het NS nachtnet kent. De deur van Club Wesseling opent om 22.00 uur en sluit om 4.00 uur.

1 opmerking

Club Wesseling ,, klote locatie (N)