Partyflock
 
­ Nederland

Sneakerz
Den Haag

gepubliceerd door , op
Sneakerz
5 januari 2008
Na een klein herfstdipje in 2007 heeft Sneakerz met twee waanzinnige feesten in de maand december (natuurlijk niet voor niets de feestmaand genoemd) bewezen weer helemaal terug te zijn! In 2008 wordt er dus vrolijk doorgeknald en zal het Paard van Troje elke eerste zondag van de maand weer het decor zijn van de beste en populairste party’s van Den Haag en omstreken.

De kick-off van het nieuwe partyjaar zal plaatsvinden op zondag 3 februari. Met een line-up zoals je die alleen op Sneakerz ziet. Boordevol top dj’s: Erick E, Sidney Samson, Madskillz, Baggi Begovic, Youri Donatz, Shagspeare, Rockid. Alsof het nog niet genoeg is krijg je ook nog MC’s Gee en Lady Bee om je oren. Erick E is al dik twee jaar de resident dj en medeorganisator van Sneakerz. Behalve dat is hij natuurlijk ook Nederlands absolute dj topper en al dik tien jaar een successtory. Behalve zijn vele gigs door heel Nederland was hij in 2007 ook veel in het buitenland te vinden; het succes van zijn tracks Boogie Down en The Beat Is Rockin’ heeft hem geen windeieren gelegd. Sinds enkele maanden is Erick ook een nieuwe eigen avond begonnen in Amsterdam: Addicted.

Een andere “grote naam” die op 3 februari zal draaien is Sidney Samson. Met indrukwekkende gigs in clubs als de Matrixx, Panama en Rembrandt en optredens op feesten als Nope is Dope en natuurlijk Sneakerz heeft hij een stevige positie verworven in de dj top van Nederland. Bij de jonge nieuwe generatie feestgangers is hij net zo populair als bijvoorbeeld Erick E of ROOG.

Shagspeare en MC Lady Bee zijn ook in 2008 heer en meester(es) in het kleine, altijd volle en gezellige, zaaltje van het Paard. De komende maanden kan je weer een hoop fantastische gast-dj’s verwachten. De spits wordt afgebeten door dj Rockid. Rockid is in 2007 definitief doorgebroken en kan nu gerekend worden tot één van de beste en populairste eclectic dj’s.

Sinds de heropening van het Paard in 2004 mag de club zich verheugen op een grote belangstelling. Niet lang na de opening werd (in 2005) gelijk de belangrijkste Nederlandse clubprijs in de wacht gesleept; de Nachttempel Award voor Beste Club. Geen geringe prestatie, echter toch vrij logisch. De inrichting, het fantastische geluid en de grensverleggende programmering maken het Paard van Troje een hypermoderne topclub waar je wekelijks kan genieten van het beste op muzikaal gebied. Een locatie Sneakerz waardig!

De entreekaarten kosten in de voorverkoop 12 euro en zijn te halen bij de dagkassa van het Paard, Rhythm Import op de Torenstaat in Den Haag en via www.beep.nl Meer info over Sneakerz kan je vinden op www.sneakerz.nl

2 opmerkingen

 
sneakerz :respect: