Partyflock
 
­ Nederland

Nightlive in juni

anoniem gepubliceerd op
Nightlive in juni
27 mei 2003
LocatieNightlive
Zaterdag 7 juni: Bacardi Bat Beats

Line up: D-Rashid & Andrei Russo
Deze avond staat in het teken van de Bacardi Beats! DJ D-Rashid & Andrei Russo spelen soulful house gecombineerd met latin invloeden, zoals Spaanse en Portugese vocalen en het diepe geluid van live percussie. Al op jonge leeftijd bespeelde Rashid het elektronische orgel en in zijn tienerjaren waagde hij zich achter de draaitafels. Snel kreeg hij zijn eerste residencies in Club Raffles en Sinners in Heaven. Hij raakte in de ban van latin georienteerde house muziek.
Andrei Russo Lobanov bestudeerde jazz, Braziliaanse percussie en Arabische percussie aan het Conservatorium. Sinds 3 jaar treden D-Rashid en Andrei Russo samen op.



Zaterdag 14 juni: HQ meets Nightlive

Line up: JP, Fausto & Rossi. Room 2: Miller time ladies chill
Jp begon al op vroege leeftijd met draaien. Eind 1988 had hij zijn eerste house party en werd beinvloed door het house virus. Hij heeft verschillende stijlen die hij overbrengt naar het dancepubliek, niet alleen hardhouse, maar ook groove en techno weet hij heel goed te draaien. Hij noemt het, Instrumental Techhouse. Met 3 draaitafels maakt hij het publiek helemaal tot zijn eigen. Niet alleen als dj, maar ook als producer weet hij zijn naam te vestigen. Naast JP is Fausto ook van de partij! Eind jaren 80 raakte hij bekend met het draaien van plaatjes en maakte er zijn beroep van. Hij draaide op veel verschillende parties naast grote deejays. Van Ibiza tot Amerika, van Italie tot Finland, overal heeft hij al gedraaid. Met zijn extreme draaistijl weet hij het publiek telkens weer te op te zwepen! En als laatste hebben we niemand minder dan de maandelijkse resident Rossi. Hij is al aardig bekend bij het vaste nightlive publiek en weet telkens weer er een super avond van te maken met zijn pounding beats!
Entreeprijs 10 euro



Zaterdag 21 juni: Moonbass

Op 21 Juni is het weer tijd voor een nieuwe editie van Moonbass in de Nightlive in Maastricht. De afgelopen edities waren zeer succesvol en wij gaan dan ook proberen om er deze keer wederom een geweldig feest van te maken.
Zoals gewoonlijk zal er in area 1 hardtrance en hardstyle gedraaid worden, en in area 2 kun je lekker bijkomen met de betere groovy sounds. De complete line-up vind je onder Events.

Main area:
Daniele Mondello (Italy)
[dj=5163]{Artiest met ID 5163 bestaat niet!} (Italy)
Showtek Live (Shockers)
Extreme A (Dance Code)
Mol (HardbeatZ)
Patrick (Frequence)
Byontik (Lunar Eclipse)
Hosted by MC Ruffian

Groove Area:
Sven Ixel (Matrixx)
Mathon (Premier)
[dj=5166]{Artiest met ID 5166 bestaat niet!} (De Moeite)
Jochem (Dance Code)

Entreeprijs: vvk. 13 euro, avondkassa 15 euro.



Zaterdag 28 juni: Clubgroove

Line up: Supa Dance Jam feat. DJ Le Funkubine (4 hour set) + live musicians, DJ Base (resident)
Toen DJ Le Funkubine een jaar of vijf terug begon met draaien in het Haagse kraakpandencircuit, bestond zijn set vooral uit verschillende stijlen. Waaruit al blijkt dat hij het allemaal niet te nauw nam, en is dat niet de beste manier om muziek te benaderen? Hoe dan ook: toen de bigbeatrage losbarstte stond Le Funkubine vooraan. Want daarin zat immers iets van al die favoriete muziekjes. Helaas bleek big beat maar even leuk, zodat Le Funkubine weer vrolijk verder is gegaan. Hij wisselt nu breakbeats af met meer rechtuit gaande four-to-the-floor-beats, met wat instroom van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes enerzijds en psychedelische sfeertjes anderzijds. Kortom: met DJ Le Funkubine komen de voetjes van de vloer en het hoofd in de wolken. Hij zal deze avond een exclusieve 4 urige set verzorgen. Daarnaast zijn er live musicians! Tevens zal Base ook weer van de partij zijn. Base staat bekend om zijn progressive tribal stijl waar het publiek de laatste weken volledig uit zijn dak mee gaat. Daarnaast zal zijn release op Deep Records elk moment uitkomen. In Augustus staat hij ook wederom weer op het lovefields festival van Extrema. Deze avond is dus een om niet te missen! Be there!
Entreeprijs: 8 euro

4 opmerkingen

Klinkt wel goed. Nightlive schijnt ook wel een hele mooie tent te zijn alleen het is een beetje ver rijden :S
 
maak je er toch een weekendje van ;)
 
moonbass ben ik zeker van de partij!