Partyflock
 

Sunday Moods
End your weekend in style

anoniem gepubliceerd op
Sunday Moods
28 december 2007
FeestSunday moods · End your weekend in style
Datumzondag 30 december 2007
LocatieLive
Zondag 30 december 2007 zal Release Events in Club Live van start gaan met Sunday Moods! Dit feest zal ter promotie elke zondag in januari gehouden worden. Vanaf februari zal dit elke tweede zondag worden. Hou deze zondagen dus in de gaten.

Na ruim twee jaar feestjes organiseren bij andere organisatie's is Release events op eigen benen gaan staan.Ze Nemen deze kennis ook mee naar hun eigen party's. Deze dertigste december wordt dan ook een kneiter van een feest. Muziek stijlen zoals Minimal, Latin, Elektro, House, Club ,Trance zulen deze avond dus uit de nieuwe speakers van Club Live denderen.

Sunday moods wordt dertig december in verband met de vakantie en feestdagen van 21:00 tot 04:00 gehouden. Normaliter houdt de organisatie de tijden 16:00 tot 01:00 aan, dit in verband met met de oh zo geliefde maandag (not) die daarna volgt. Dus ook voor de mensen die 'door willen gaan' en/of de dag daarop vroeg op moeten is dit een redelijke tijd.

De dj's die deze keer de dienst gaan doen zijn:
Jo-han
Draait al wat jaartjes mee in de scene en weet wat knallen is.
Leon G
Upcoming talent maar onderschat hem niet!
Marsh-L
Is na weggeweest weer terug aan het timmeren aan een nieuwe reeks van party's. Draaide op Kinky Dreams, FFWD, B.I.T.C.H en Larocca
Martijn Hoffmans
Dit is de man achter een paar vette remixes van Eric E. Nu houdt hij zich ook bezig met draaien, en wat een kneitersets geeft deze man weg! Hou hem zeker in het vizier!
Triple MMM
Deze formatie bestaat uit drie muziekfreaks die de tent op z'n kop laten staan! Bij elkaar is dit heel wat jaartjes muziek en ze gaan de dertigste helemaal Los! Zet dertig december dus in je agenda!

En voor mensen die naar Sneakers in Het Paard van Troje gaan: hier kun je afteren :cheer: En voor diegenen die mee willen doen voor de loting free tickets die het hele jaar 2008 geldig zijn, stuur dan een mailtje naar freetickets@release-events.org. We verloten er elke maand 100 dus kans genoeg dat je zomaar twee tickets voor niets in je bezit hebt!

Release-Events wenst elke Partyflocker een SuperParty uiteinde en een geweldig 2008!(F)

7 opmerkingen

 
..komen dus..:woeptidoe:
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
..de zondagen gaan weer erg gezellig worden!!
Hahah Ja zeker met een volgespamde Mailbox ,,heheh de 1e 100 zijn alweer verloot :D:D
Ok Olivier Weiterrsss En Olivio 'D Eclipse Komen ook draaien B)
 
Uitspraak van Marcel Van Houte op zondag 30 december 2007 om 19:15:
Ok Olivier Weiterrsss En Olivio 'D Eclipse Komen ook draaien B)

Yessss,...

Tot zo!:jaja:


Van die sappige-dikke-droge-dirrrrrrrrty-nasty-"who's your PAPI":p?-heupdraaiende-ass-schuddende- maar vooral lekkere HOUSE!;-)


Dus vandaag geen Trance;-)