Partyflock
 
­ Nederland

King of Parties

gepubliceerd door , op
Terwijl heel partyminded Nederland nog aan het kijken is wat te doen tijdens de jaarwisseling, kijken wij al iets verder. Op zaterdag 12 januari is het namelijk weer tijd voor de jaarlijkse samenwerking tussen Paard en Silly Symphonies. Inmiddels is het vaste prik, de tweede zaterdag van januari betekent in Den Haag maar één ding: King of Parties! De afgelopen jaren had je met één kaartje toegang tot beide clubs, deze editie van King of Parties vindt plaats in het Paard. Het Paard mag met recht het beste poppodium van Nederland genoemd worden, vooral door zijn ongeëvenaarde geluidssysteem.

Headliner van de avond is Shlomi Aber. Deze jonge Israëliër verwierf internationale faam door vorig jaar op de Cocoon compilatie van Sven Väth te verschijnen met zijn track ‘Sea Of Sand’. Deze track verkreeg wereldwijde aandacht van de internationale dancescène. Inmiddels zijn we anderhalf jaar verder en Shlomi Aber heeft absoluut niet stilgezeten. Afgelopen zomer maakte het publiek kennis met Freakside, gereleased op het Ovum label van Josh Wink, welke een van de klappers was van de festivals de afgelopen zomer. Zijn nieuwste project is zijn eigen Be As One label. Inmiddels is de eerste release een feit en zijn nieuwste creatie, Sekur, vindt gretig aftrek bij alle bekende dj’s wereldwijd. Imiddels toert hij de hele wereld over en staat hij aan de voet van een wereldwijde doorbraak als een van de meest invloedrijke producers in de scène. Begin december stond hij nog in de kleine zaal van The The Sand in Amsterdam tijdens de Stealth avond van Roger Sanchez. Op 12 januari gaat hij in de herkansing, ditmaal op het grote podium van het Paard!

Voor meer info en muziek, check: www.myspace.com/shlomiaber

Second up is René Amesz. Hij heeft als een van de weinige Nederlandse dj’s de eer gehad om een Essential Mix te doen voor de Engelse BBC Radio 1. Mensen als Tiësto, Armin en Sander Kleinenberg gingen hem voor. Hij maakte als producer wereldwijd faam door monstertracks te produceren als You Make Me Climb The Wall en My Favourite Barbie. Recentelijk heeft hij Dj Remy’s classic Till Ya Drop onder handen genomen en het resultaat is een van de dikste tracks van het moment! Rene zit elke weekend in het vliegtuig, draait dus erg veel in het buitenland en daarom vonden wij het tijd om hem weer eens een groot podium in Nederland te bieden!

De warm up wordt verzorgd door David Wagemaker & Jordi Bouman. Deze twee Haagse jonkies timmeren toch al een tijd aan de weg en behoren inmiddels tot het beloftenteam van Haagse dancescène. Ze zijn vaak in de grote clubs van Den Haag te vinden, maar proberen toch net wel af te wijken van de geijkte paden. Hun internationaal georiënteerde muziekstijl sluit naadloos aan op de sound van Shlomi Aber & René Amesz.

Aan de decoratie wordt inmiddels volop gewerkt. Laat je verrassen door door een unieke combinatie van muziek, decoratie en visuals die tentoongesteld gaan worden…

Kaarten voor King of Parties kosten 12,50 euro in de vvk en zijn vanaf nu te koop bij onder meer de Ticketbox.

We hopen jullie allemaal te zien op 12 januari tijdens King of Parties!

Silly Symphonies Crew