Partyflock
 
­ Nederland

Club krangzinnig
De hele nacht door!

anoniem gepubliceerd op
Club krangzinnig
18 december 2007
FeestClub krangzinnig · De hele nacht door
Datumzaterdag 22 december 2007
WinactieClub krangzinnig actiegesloten
LocatieAkhnaton Site
Gescheiden ouders, schoonouders, een relatie... al dit soort dingen maken de kerst er niet makkelijker op. En dan heb je ook je vrienden nog. “Waar moet ik dit jaar nou weer kerst vieren?! En hoe verdeel ik mezelf netjes in vieren?” zijn dan ook veel gestelde vragen deze tijd van het jaar. Je wilt misschien wel het liefst kerst met je vrienden vieren, maar ja, de familie neemt het je natuurlijk niet in dank af als je er niet bij bent dit jaar. Belangrijkste regel blijft: doe geen dingen tegen je zin in, het is tenslotte een feestdag! Een beetje egoïsme is best op zijn plaats tijdens de ‘vred(/t)e( n) op aarde’ dagen! Of niet?...

Om het je dit jaar makkelijk te maken komt Flowing Productions op 22 December met Club Krangzinnig! - The wild Christmas edition. Hier vier je kerst nieuwerwets met je vrienden! En dat meteen 11 uur lang, dus alle tijd om even lekker uit je kerstplaat te gaan voor de verplichtingen beginnen. Geen saai diner van acht-gangen wat je met je gesplitste familie leden al moet doorstaan, maar nieuwerwets de voetjes van de vloer, met veel witte sneeuw, kerstvrouwen en kerstmannen, sterren, stollen en nog meer kerst ongein. En waar je met familie lang aan de dinertafel zit, krijg je bij Club Krangzinnig een heus kerstontbijt! Lekker praktisch en een stuk sneller, zodat er nog meer tijd is om lekker los te gaan. Weg met die etiquette! Dit alles zal plaatsvinden in de Akhnaton, de vaste basisplek van Club Krang en Krangzinnig. Verwacht wel een omgetoverde Akhnaton: een heuse kerstomgeving, waarbij je je spontaan kerstman of kerstvrouw voelt!

En dan de muziek! Aangezien we Mariah Carey en Wham nu wel kennen, hebben we besloten de kersttunes in een nieuw jasje te steken. Overgevlogen uit de Zwitserse bergen – misschien nemen ze wel wat echte sneeuw mee - zullen Ripperton & Quenum hun meest sexy kerstset draaien. 4 uur lang, back2back! Uniek dus voor DJs van dit formaat, al helemaal in zo'n knusse omgeving! Ripperton kennen we natuurlijk allemaal van zijn releases onder Border Community (als Lazy Fat People), Connaiseur, en zijn eigen label Perspective, en Quenum is samen met Luciano oprichter van het Cadenza label, mede-oprichter van NUM records, en nog veel, veel meer. Deze twee heren draaide afgelopen zomer tijdens Sonar in Barcelona de sterren van de after, dus dat belooft wat! Klik hier om te zien hoe dat eraan toe ging:


Verder zal Sandrien met haar beste jingle bells laten horen waarom zij tot de echte top van Nederland hoort en hebben DJs Flow & Ingy een interessante kerstact… spannend! Dus doe eens gek en vier kerst met je vrienden op 22 december bij Club Krangzinnig, tot 10 uur 's ochtends! Overigens kun je ook alleen komen afteren, want de deuren blijven open! Vol = echter vol! Kijk voor meer info op www.clubkrang.com en vermeld in de agenda dat je erbij bent 22 december! Onder deze mensen worden 2 van de zeer weinige gastenlijst plekken verloot! Klik voor de volledige line up hier

Ander Krang nieuws: 12 januari viert Flow zijn verjaardag met een 4 uur lange set van Platten Peter !

7 opmerkingen

 
nou nou.. wat een filmpje:S
daar zou ik nou echt NIET tussen willen staan:nee:
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 15640, 46488}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2007 om 00:24:
nou nou.. wat een filmpje:S
daar zou ik nou echt NIET tussen willen staan

Dan zou ik maar lekker blijven hakken :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Flow! op woensdag 19 december 2007 om 08:53:
Dan zou ik maar lekker blijven jumpen

darkcore, early hardcore, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, terror


dit zijn die jongen zijn muziek stijlen.. waar slaat dit nou weer op dan???


ik zou er ook niet graag tussen staan.. vieze sletten bende al kijk je zo... geile thuismoeders die graag crack roken :lol:
Op z'n icoontje jumped ie toch? Of zie ik dat nou verkeerd? Oh wacht ik zie het.. het is hakken :)

Aangepast, het spijt me verschrikkelijk.
laatste aanpassing
Hopelijk doet de airco het bij jullie wel? ;-)

Jesus wat was het tropisch daar zeg maar een feest!

ik ga mijn best doen om langs te komen!
Uitspraak van MAQ op woensdag 19 december 2007 om 12:57:
ik zou er ook niet graag tussen staan.. vieze sletten bende al kijk je zo... geile thuismoeders die graag crack roken

Heerlijk toch ;-)
Uitspraak van mr serious op donderdag 20 december 2007 om 12:19:
Hopelijk doet de airco het bij jullie wel? ;-)

Jesus wat was het tropisch daar zeg maar een feest!

ik ga mijn best doen om langs te komen!

Haha ja dat was ik helemaal vergeten, het was inderdaad snoeiheet op die after in Barcelona... maar nu met -26 buiten zal een airco misschien niet eens nodig zijn :)

Zou leuk zijn als je effe langs komt... dan wordt het echt een herhaling van Barca!