Partyflock
 

Je stoutste dromen waarheid zien worden: Kinky Dreams

gepubliceerd door , op
Je stoutste dromen waarheid zien worden: Kinky Dreams
26 november 2007
Snak jij ernaar om voor de feestdagen nog even al je fantasie de vrije loop te laten gaan op een feest wat speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn? Dan kun je Kinky Dreams aanstaande zaterdag niet aan je voorbij laten gaan. Twee zalen van de Lexion worden tot een erotic paradijs omgetoverd met mooi extra decor en kooien waar je exclusief en intiem kunt genieten. Waar de dresscode strikt is en de sfeer intiem en geborgen. Jouw feestperiode in december kan niet beter beginnen dan met Kinky Dreams.

De Early Bird actie is goed verlopen, dat betekent dat vele echte liefhebbers er al zin in hebben en de sfeer zaterdag 22 december in de Lexion ook helemaal goed gaat komen. Kinky Dreams heeft in de afgelopen twee jaar ruimschoots bewezen dat dit toch echt iets speciaals is. Het zijn de pareltjes onder de erotic feesten, en ze worden daarom ook maar een paar keer per jaar gegeven. Zo blijft het een feest om reikhalzend naar uit te kijken. Al bijna twee jaar geldt Kinky Dreams toch wel als één van de meest exclusieve feesten op het gebied erotica. Bij sommige feesten in deze klasse gaat het erom zo extreem mogelijk te zijn. Bij andere ligt de nadruk meer op de commercie. Bij Kinky Dreams zul je dat niet vinden, dit is gewoon pure klasse in stijl en een feest waar je ten volle kunt genieten en je in een intieme sfeer kunt uitleven.

Ben jij een echte liefhebber? Dan wil je hier zeker bij zijn. Klik hier en zet m nu in je agenda om niet te vergeten tussen alle andere feesten rond de kerst en nieuwjaarsperiode. Zoals altijd is de verkoop op internet van Ticketbox intussen gestopt, maar je kunt nog wel kaartjes van Ticketbox kopen via een van de vele honderden voorverkooppunten in het land. Dat zijn alle Primera, Zigger en Free Recordshops. Klik hier en op de site van Ticketbox op het kopje ‘Zoek verkooppunt’ rechtsboven voor de dichtstbijzijnde. Je kan tevens je tickets online bestellen bij www.easyticket.nl.

Als iets een erotic-minded party omlaag haalt is het wel platvloersheid en ordinaire shows. Twee dingen die je bij Kinky Dream nooit zult vinden. Geheel in ultieme fantasy-style val je de hele nacht door van de ene verbazing in de andere en worden je stoutste dromen tot leven gebracht. De stijl en de glamour die bij Kinky Dreams hoort worden door de bezoekers zeer op prijs gesteld en maken het feest echt af. Niet voor niets dat de waarderingen van de vorige feesten alleen maar uit kon komen op ‘zeer goed’. Iets waar Kinky Dreams natuurlijk trots op is en ervoor zorgt dat ze zeker met succes aan dit concept blijven vasthouden. Ook de dj’s dragen hieraan bij en ze zijn stuk voor stuk bekend op erotic parties door het halve land. Nog even de namen op een rijtje: Spider, Mr. X-Qlusive, Spanish Mistress, MEM, Gusto, Ivano, Revana, Michael Dieters, Iwan, Alberto V, Da Dominator en PornoDJ (PDJ) gaan je in twee zalen helemaal gekmaken!

Eén van de pijlers van Kinky Dreams waar ze altijd strikt in blijven is de onverbiddelijke dresscode. Lingerie, leather, uniform, rubber, Fantasy Goth & Glam, gothic, cyber, fetish glamour, cross-dress en latex (no casual streetclothing & T-shirts!) zijn de stijlen die mogen en de doorbitch zal hierop strikt controleren. Zo blijft de gemoedelijke sfeer optimaal behouden. Niets is voor een exclusief feest zo vervelend als mensen in spijkerbroek die ook eens komen kijken hoe het eruit ziet. Dat is iets wat de organisatie van Kinky Dreams goed begrijpt en ook zeker niet zal toestaan. Je bent gewaarschuwd. Zaterdag 22 december is Lexion Venue de ultieme place to be om je stoutste dromen te beleven!

24 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
Oke dan! Klinkt goed, klinkt lekker... Ik denk dat dit de gelegenheid gaat worden waar ik mn nieuwe erotic outfit eens ga uitproberen ;)Er is weer eens geshopt! :P:P

Na afgelopen weekend wel veeeeel zin in weer eens een lekker feest :D:D Dit gaat m worden.

Wie ga ik daar nog meer zien dan? :P:P
 
(Y)
 
en wij zijn weer aanwezig met onze kledingstand :-)
ik mis kinky dreams nooit ik ben er altijd Toppie feest

kinky Greetzz van Rynho
Ja tog! Wordt een heerlijk toppertje zaterdag :D:D
 
Hmmm.... toch wel een leuk idee zo net voor de feestdagen nog even mijn "andere" zwarte pakje uit de kast kunnen halen. Met de feestdagen moeten we al weer genoeg in de nette kleertjes...! ;-)
 
dit word een knaller ,outfitje al klaar ,dit moet je niet missen!!lets party en heeeeel lang...;-);-)
 
stijlvol, erotisch, sexy, goede dj's
meer hebben wij niet nodig!!


Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2007 om 10:34:
outfitje al klaar ,dit moet je niet missen

nou we zijn benieuwd!!! hihi

tot zaterdag
Ja ja ja!!! Een kinky feestje van de Nachtdienst, dat moet helemaal top worden!!!!!!! Dat gaat een kinky weekend worden ;-)!!!!
 
Heb al helemaal zin in het Kinkyfeestje van Nachtdienst:bounce:!!
 
Een kinky feest en dan nog met Nachtdienst stijl dat beloofd wat te worden. ZIN ZIN ZIN :cheer:
 
nachtdienst whoeeeeh kinky hoor

heb er zin in :cheer:
 
Werkzaam bij Afterdreams
hmmm lekker kinky weer:9:p

gaat weer een goed feessie worden!!!!:bounce:

 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2007 om 14:47:
hmmm lekker kinky weer:9:p

:cheer:
Ik denk dat ik wel ff ga kijken, ziet er best wel goed uit, goede line up, goede locatie, en goede organisatie, dus moet toch wel een leuk feestje woren, ik denk dat ik mijn leren broek maar ff uit het vet haal,,,
Artiest {SHOWLIST artist 41013, 53733, 46330}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2007 om 12:26:
Een kinky feest en dan nog met Nachtdienst stijl dat beloofd wat te worden. ZIN ZIN ZIN

En ook nog eens Nachtdienst kwaliteit!!;)

Moet helemaal goed komen!!
laatste aanpassing
 
Moet helemaal goed komen!!laatste aanpassing 19 december 2007 20:33


GAAT HELEMAAL GOED KOMEN :CHEER:
laatste aanpassing
Ik ben er ook weer :lol: ik trek mijn beste kinky outfitje aan die blijven bij mij toch favoriet !!!!

(k)
 
Dit is weer een feestje dat we niet mogen missen lekker eindelijk weer eens kinky. Word tijd om me weer eens flink te misdragen HAHAHAHA
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 december 2007 om 17:10:
Word tijd om me weer eens flink te misdragen HAHAHAHA

Hahahaha, daar wordt het zeker weer eens tijd voor ja ;-)!!!!

Dit feestje mogen we zeker niet missen, let's get Kinky!!!!
Enne.... nog maar 1 nachtje slapen!!!
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 20 december 2007 om 17:10:
Word tijd om me weer eens flink te misdragen HAHAHAHA

Nou wij misdragen ons anders nooit;) is dus wel ff de kans voor ons:lol:
 
Kinky Dreams....!!! :honger:
Hoe zou een nachtmerrie er dan uitzien...? ;D


Lekker feessie dus...! :bounce:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 december 2007 om 10:33:
toch wel een leuk idee zo net voor de feestdagen nog even mijn "andere" zwarte pakje uit de kast kunnen halen.

dus je gaat wél ? (in je agenda sta je nog als optie...) :bounce:
maar dan kan ik je dus in levende lijve zien ?
je foto beloofd een lekker lijf ;)