Partyflock
 

Brazilian Christmas bij Club Carpe DM

gepubliceerd door , op
Bij Club Carpe DM begint het Kerstfeest dit jaar extra vroeg. En zo hoort het! Op zondag 23 december nwordt er een bijzonder voorproefje genomen en wel op zijn Braziliaans! Swingen, samba, cocktails, mooie mannen, mooie vrouwen, de lekkerste groovy housebeats en nog veel meer: dat kun je die avond bij Carpe DM verwachten. Ook het muzikale entertainment stijgt tot grote hoogte, want niemand minder dan Benny Rodrigues staat achter de draaitafels! Het belooft een bijzonder sfeervolle avond te worden in Carpe DM en de temperatuur zal dan ook flink stijgen. Buiten is het guur en koud, nu Kerst in aantocht is. Maar binnen in Club Carpe DM gaat het los: Benny Rodrigues staat op het programma en hij weet uitstekend hoe je een Braziliaans Kerstfeestje moet vieren. Lekkere funky techhouse, warme latinhouse en stoere techno, niks is Benny te gek en je krijgt het deze zondag allemaal voor je kiezen!

Uiteraard wordt er voor een lekkere opbouw gezorgd deze dag. Het feest wordt geopend door Ferreck Dawn, met lekkere warme house en minimal klanken. Na hem staat Maurice Delgado geprogrammeerd, één van Tilburg’s grootste talenten op housegebied. Als geen ander kan hij de avond perfect warmdraaien voordat Benny begint. Warm zal het zeker worden als de meester zelf ten tonele verschijnt. Die geeft op zijn beurt het stokje door aan Leep & Cursed P. Dit duo zit de laatste tijd vaak samen in de studio en dat heeft al veel positieve dingen opgeleverd. Dat zullen ze vanavond zeker laten horen! Als afsluiter van de avond staat Martyro. Specialist op het gebied van lekkere funky techno.

Alsof het nog niet genoeg is er deze zondag ook topentertainment met Braziliaanse danseressen en een wel zeer speciale act in Braziliaanse sfeer. Wat precies: dat verklappen ze nog niet!

Op 26 december wordt het kerstfeest dan écht gevierd, dan staat X-Miss op het programma in Carpe DM, met gratis entree voor alle vrouwen! Zet hem in je agenda en zorg dat je ook hierbij bent! Carpe DM gaat om 16.00 uur open en sluit om 02.00 uur haar deuren. De entree is twaalf euro in de voorverkoop via www.theclub2b.nl en 17 euro aan de deur. Zorg dat je op tijd bent!

Line-up
Benny Rodrigues
Maurice Delgado
Leep & Cursed P
Ferreck Dawn
Martyro DJ

Open: 16:00 - 02.00
Where: Club Carpe DM, Rielseweg 875 in Tilburg

5 opmerkingen

Dit wordt lekker techy!!!
Wat precies: dat verklappen ze nog niet!

Caramba Samba?!?
Fuck wat wil ik hier graag naartoe, denk alleen niet dat ik d'r tijd voor ga hebben :(