Partyflock
 
­ Nederland

X-mas met topdj's

gepubliceerd door , op
X-mas met topdj's
12 december 2007
FeestXtraordinary · We love to dance
Datumzaterdag 22 december 2007
LocatieMarkt15 Site
Dance-organisatie RBO pakt uit met de kerst en heeft 2 Top Dj’s uitgenodigd voor deze speciale editie in Markt15 op zaterdag 22 december!

In tegenstelling tot wat er op het drukwerk (al verspreid) staat is de toegangsprijs aan de deur geen 12 maar 10 euro !

In 2007 heeft de organisatie ‘dance’ weer een vaste plek gegeven in Schagen en hebben grote namen als Cor Fijneman, JP, Hank, Artento Divini en Spider Markt15 op zijn grondvesten doen trillen.

Dat het concept aanslaat is inmiddels wel duidelijk, zo probeert de organisatie elke keer weer een gevarieerde avond te bieden door verschillende stijlen dance te programmeren. Zo kun je in de grote zaal uit je dak gaan op diverse energieke trance-stijlen en proberen we in het trendy voorcafé een intieme sfeer te creëren met club & house. Daarnaast werd het publiek afgelopen edities regelmatig op extra’s getrakteerd. Van gratis toegang voor de 1ste dames, gratis cocktails & ijsjes tot exotische danseressen. Ook deze keer zijn er weer topdanseressen ‘in da house’! Dat er foto’s worden gemaakt komt vaker voor op feesten maar de organisatie kreeg het voor elkaar om de bezoekers een geprint exemplaar aan het einde mee naar huis te geven.

Voor de kersteditie pakken we extra uit en komen niemand minder dan de top-dj’ s Cor Fijneman en Fausto de boel op de kop zetten. Deze toppers hebben hun sporen al lang verdiend in de dance-scene. Zo werd Cor Fijneman eerst misschien als het kleine ‘broertje’ van Tiësto gezien, maar volgens velen al een tijd uitgegroeid tot een dj van minstens hetzelfde niveau. Daarnaast produceert hij onder het welbekende Blackhole platenlabel en worden zijn tracks gedraaid door de wereldtop van dj’s. Hij heeft in de bekendste clubs en grootste festivals van de wereld gedraaid en omdat wij persoonlijke liefhebbers zijn van deze dj hebben wij hem nogmaals uitgenodigd voor deze speciale editie. Fausto behoeft ook eigenlijk geen introductie. Deze van oorsprong harddance-dj draait ook diverse stijlen trance en dát laatste komt hij 22 december ook in Markt15 doen. Voorheen was hij resident van de legendarische HQ parties en vierde hij onlangs zijn 20-jarige jubileum. Ook hij draaide o.a. op Dance Valley Festival, Q-BASE en Qlimax en op populaire clubavonden zoals bijvoorbeeld Crazyland & Xtra Large om maar een paar te noemen. De line-up in de grote zaal wordt aangevuld met een Back-2-Back set van NoFear en Narscyo en wordt de avond daar ingeluid door Mouse.

In de voorste zaal slaat Jaap Ligthart de handen ineen met Dr Dev en zullen zij als “The Outrageous Okona’s” het voorcafé vullen met heerlijke house. Voor deze editie verhuist Hank ook naar het voorste gedeelte zodat hij daar zijn geliefde diepe club- en techhouse plaatjes weer eens op kan zetten. Zelfs in deze koude tijd kan hij je daarmee een zomers gevoel geven en zal het geluid van Ibiza tot diep in de nacht klinken.