Partyflock
 
­ Nederland

Laidback Luke
Rocking with the best tour

anoniem gepubliceerd op
Laidback Luke
11 december 2007
FeestLaidback Luke · Rocking with the best tour
Datumvrijdag 21 december 2007
WinactieLaidback Luke actiegesloten
LocatieMonza Site
De Rocking with the Best 2007 Tour van Laidback Luke komt langs de Monza non Solo in Utrecht met een weergaloze show en line up. Samen Stealth collega Funkerman, protege Quintino en de aanstormende topper Dani-L zal Laidback Luke zorgen voor een heerlijke sound in de Monza non Solo. MC Boogshe zal zorgen voor een rockende Monza met haar heerlijke aanstekelijke manier van entertainen. Eén groot gekkenhuis op vrijdag 21 december dus.

Het is een dubbelfeest, want de uitnodigende partij is niemand minder dan het al jaren succesvolle Twisted Dance & Fashion. Twisted Dance & Fashion weet al jaren de dancescene te combineren met de modewereld op het vlak van modellen, fashionfood, modeshows, fotoshoots en entertainment. Ook tijdens deze editie is er een mode onderdeel, want een professionele fotograaf staat paraat in het pand om een serieuze foto van de bezoeker te nemen. De ModeBende zal samen met Twisted Dance & Fashion bepalen wie het er het leukst en origineelst op staat. Deze foto zal gebruikt worden voor het eerst volgende flyerontwerp. Deze flyers worden natuurlijk door de gehele randstad en ver daarbuiten verspreid, maar ook via internet op de partysites en webcommunities. Dus kom zeker langs en laat je fotograferen, zodat jij de volgende flyer siert van Twisted Dance & Fashion.

Niet alleen een vette fotoshoot, maar ook mega coole optredens tijdens de sets van de DJ zelf. Geniet van invloeden uit andere scenes op deze echte house avond, want speciaal voor deze editie van Twisted Dance & Fashion is er op verzoek van Laidback Luke een beatboxer uitgenodigd samen met een bijzondere breakdance groep. Dus geen standaard blokdanseressen die je vaker tegenkomt, maar echte invloeden uit de urbanscene. Stel je dus voor dat het dak er helemaal af gaat met een uit haar dak gaande MC Boogshe, een stem en klankkast virtuoos als beatboxer en een imponerende dancegroep op de beste housetunes van dit moment.

Maar er is nog meer nieuws, want de bezoeker krijg niet alleen een mega coole avond aangeboden, maar ook nog eens een kleine gift van een van de sponsors. Ook zijn er verschillende partysites aanwezig om een leuke fotoshoot te maken voor hun website. Dus ook daar kan de bezoeker nog even nagenieten van deze avond. Dus fotoshoots, breakdancers, beatboxer, te gekke MC, top artiesten, Monza non Solo, 21 december. Alleen met die zin had voldaan kunnen worden, maar de avond verdient meer, evenals de bezoeker. De Monza non Solo is de ideale locatie voor dit evenement, vooral omdat de Monza het house walhalla van Utrecht is.

Het moet niet gekker worden, maar de organisatie heeft voor nog meer vertier gezorgd. Twisted Dance & Fashion zorgt namelijk altijd voor diversiteit op het vlak van muziek en entertainment en zo ook deze avond. Het nieuwe helden concept Monkey Business is wederom te gast om de bezoekers net dat beetje anders te bieden, een beetje variatie te bieden en iets nieuws te bieden. Velen weten niet eens wat minimal is, voor anderen is minimal al geweest, maar de waarheid ligt in het midden. Steeds vaker is minimal nog steeds te horen in de underground scene, maar tegenwoordig komt het steeds vaker terug in het club circuit. Niet een hele avond, maar wel als onderdeel van een set van een populaire DJ. Puristen hekelen dit beeld, maar Twisted Dance & Fashion omarmt dit op haar eigen manier. Geen populaire DJ die de platen mixt, maar echte techno jongens die houden van warme vuile funky minimal en technoplaten. Geen standaard beukwerk, maar ritmisch genieten van opzwepende funky sound uit de underground. De heren hebben een eigen zaal en kunnen dus ook de purist bekoren met een 4 uur lang echt genieten van de beste minimal en funky vrouwvriendelijke techno.

Deze 21 december staat in het teken van kwaliteit, entertainment, gekkigheid, plezier, en muziek. In twee zalen, beiden met hun eigen sound, zal de organisatie de bezoekers versteld doen staan. Dus laat jezelf ook verrassen, trek je meest sexy outfit aan passend bij het feest, en ga lekker los op de dansvloer. Nee niet zien en gezien worden, maar heerlijk sexy jezelf zijn en helemaal uit je dak gaan.

7 opmerkingen

Ja maar ook in de Monza op 21 december.....

hehehehe

En das midden in het land en in een leuke club.
Patronaat is ook cool daar niet van.

Maar ik ben voor de Monza
 
ooooooooooh yeah..
 
feesjee
Uitspraak van verwijderd op woensdag 12 december 2007 om 17:26:
feesjee

inderdaad!!!!
24ste in Off Corso Rotterdam. Supported by Roog, Brian S en de lounge door Mr. Wix, Afrojack en The Freshest Kidz.