Partyflock
 
­ Nederland

Taste-it
Christmas Eve

gepubliceerd door , op
Taste-it
11 december 2007
FeestTaste it · Christmas eve
Datummaandag 24 december 2007
WinactieTaste it actiegesloten
LocatieP3 Site
De decembermaand staat weer voor de deur. Een maand van gezelligheid, eten, drinken, familie, vrienden en… Taste-it! Na het overweldigende succes van de one year anniversary editie in september, is het nu opnieuw de beurt aan een feestelijke editie. Op 24 december zal Taste-it! namelijk het begin van het kerstfeest op stijlvolle wijze inluiden!

De nieuwe weg die dit seizoen is ingeslagen krijgt een vervolg om ‘u’ tegen te zeggen. Taste-it! is gewoon HET feest voor iedereen die houdt van pure house music, real house music and only house music. De line-up van de Christmas Eve editie is dan ook een ware ode aan de echte house. Combineer dat met een prachtig decor, spetterend entertainment en dikke visuals van VJ Macmotion en je hebt alle ingredienten voor een knallend housefeest met kerst.

Het muzikale hoogtepunt zal deze editie gevormd worden door een bomvolle line-up met alleen maar DJ’s die hun sporen al lang en breed verdiend hebben in Nederland EN daarbuiten. Een absolute primeur deze avond is er ook en wel in de vorm van ‘the legendary’ Benny Rodrigues! Taste-it! is er trots op dat deze internationaal gelouterde platentovenaar voor de eerste keer op het programma staat en met kerstavond zal hij jullie meenemen in zijn uplifting sounds! Taking you higher and higher! Daarnaast, wegens succes vervolgd… Ryan Marciano & Sunnery James! Opnieuw komen deze twee toppers langs om het publiek in vervoering te brengen met hun real house music. Samen met hun energieke verschijning zal dat er 100% voor zorgen dat opnieuw de voetjes van de vloer gaan! Verder staat er NOG een nieuwe naam op het menu, Chris Rox! Deze grote man achter het succesvolle Latin Lovers is al tijden bekend buiten Amsterdam, maar het wordt hoog tijd dat ook in deze omgeving zijn ster gaat rijzen! Om maar eens aan te tonen dat kwaliteit op nummer 1 staat voor Taste-it! zal het entertainment deze keer verzorgd worden door Reds Entertainment en staan natuurlijk de high quality residents DJ’s Alex Cruz, D-Vario, MC Arun en percussionist Jethro Angkotta op het programma.

Je hoort het, de Taste-it! crew heeft alles uit de kast getrokken en nu is het aan jullie om hier een vervolg aan te geven! So tune your outfit with some glamorous Christmas looks and get yourself ready for a wonderful Christmas Eve!

Kaartjes van 15 euro zijn nu verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen: Coach en Xims in Purmerend, en online via www.p3purmerend.nl. Don’t be lazy, want zoals bekend gaat het vaak ontzettend hard met de kaartverkoop en deze editie.. you don’t wanna miss!!!

6 opmerkingen

Gezellig :D misschien wel even kijken!
Ruim meer dan de helft van alle kaarten al verkocht, wacht dus niet te lang met het scoren van je ticket
Lijkt net een man op die flyer!
Uitspraak van *__FEESTBEEST op donderdag 13 december 2007 om 12:07:
Lijkt net een man op die flyer!

Haha, beetje wel ja :9