Partyflock
 
­ Nederland

Total Disorder Events presenteert tweede editie I like this style
in volledig vernieuwde locatie

gepubliceerd door , op
Total Disorder Events presenteert tweede editie I like this style
11 december 2007
FeestI like this style · 2008 edition
Datumzaterdag 19 januari 2008
LocatieHaarschut
Na bergen werk, veel zweet en een boel geregel is het eindelijk weer zo ver. I like this style gooit voor de tweede keer alles los. Ditmaal in het volledig vernieuwde Haarschut in het kleine Kloosterhaar. Na een toch wel geslaagde eerste keer is het de 19e januari van 2008 alweer tijd voor de tweede editie, oftewel: “The 2008 Edition”. De organisatie en ook het bestuur van de locatie sloegen opnieuw de handen ineen om ook na de succesvolle verbouwing het jaar 2008 weer goed in te luiden.

Voor een aantal is het misschien alweer lang geleden, maar bij een menig bezoeker zal I Like This Style nog vers in het geheugen liggen. Een lokaal maar zeer aantrekkelijk feest met een line-up van regionale helden. Het is natuurlijk zoals bij elk feest een boel bellen, mailen en vergaderen om de eerste lettertjes op papier te krijgen. Maar na een goede voorbereiding die een klein half jaartje duurde zijn de meeste puntjes op de i gezet. Er is naar gestreefd dat iedereen op 19-01-2008 vanaf acht uur tot rond de klok van half twee krijgt waar hij of zij voor komt, de nieuwste en beste tracks op het gebied van de hardere stijlen.

De “kick off” van I Like This Style was naar onze mening zeer geslaagd. Toch lag er het feit dat het bezoekersaantal wat lager uitviel dan dat iedereen verwachtte. Gelukkig waren de mensen die erbij aanwezig waren zeer positief en deze keken al een beetje uit naar een eventueel vervolg van het kleine succes. Nu, bijna een jaar later is het al bijna weer zover. Opnieuw proberen om toch weer alles zo goed mogelijk te doen. Dingen als licht en geluid zijn natuurlijk belangrijk om een goede show weg te zetten. En even zo belangrijk zijn uiteraard de artiesten die deze avond toch zullen moeten gaan maken. Na een paar kleine haperingen hebben we toch de line up rond gekregen die naar ons idee toch goed gevuld is.

Trots van de avond is toch voor onszelf wel Bobby V. De man die men kent uit Zak in Duitsland. Na hem daar meerdere malen te hebben gehoord was hij toch wel een geschikte kandidaat. Dit werd ons nogmaals duidelijk nadat we zagen hoe hij zichzelf presenteerde in de feestweek van Gramsbergen bij Pump up the Monkey(bass). Blij en vooral trots zijn we dat we deze grote local hero mogen presenteren op onze artiesten lijst.

DJ Kairo is voor vele mensen ook zeker geen onbekende naam. Het talent dat een tijdje geleden resident is geworden van Dieka in Markelo. Dit nadat hij in een contest onder 25 dj’s in Zak alle andere kandidaten achter zich liet en met een eerste prijs naar huis ging. Vanaf dat moment ging alles beter en beter. Samen met o.a. Headhunterz en Luna heeft hij al de stage mogen betreden. Hij is dus zeker een man waar je mag van verwachten dat hij tijdens I like this style alles uit de kast haalt.

Dit jaar doet DJ Kairo zijn set niet alleen. Ondersteund door dj & producer Syro zal hij een uur lang vol knallen. Syro, bekend van o.a. Shiney Disco Balls heeft al meerdere successen achter zijn naam staan. Tracks van hem zijn terug te vinden op cd’s zoals: “Hardstyle, best of 2007”, “Explosive Cartuning 15” en “Hardstyle, the ultimate collection vol. 1”. Deze man is dus zeker iemand die je niet mag missen.

De rest van de avond zal aangevuld worden door de volgende namen:

Protec: Het kleine talent die net als vorig jaar ook dit jaar het eerste uur mag gaan vullen. Tim-E & Marc Stevens: Het duo dat bekend is door de organisatie Monkey Bass. Stikko: Gekomen vanuit Denekamp om het laatste uurtje de boel volledig los te krijgen. Ook zij zullen hun best doen om het iedereen naar hun zin te maken.

Om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden probeert de organisatie samen met heb bestuur met betrekking tot de kosten deze zo aannemelijk mogelijk te houden. Dit omdat het aantrekkelijker is voor de bezoeker om toch maar eens een kijkje te gaan nemen. Voor ons uiteraard een doel om te kunnen laten zien wat wij in huis hebben zodat ook deze mensen niet voor niets komen. Ten slotte is er niets positiever dan ergens komen waar het beter en mooier is dan je zou verwachten.

Qua muziek was voor ons de indeling van de avond niet zo moeilijk. Beginnend met goede hardstyle tracks om in de stemming te komen. Na een uurtje of 2 richting de Early Hardcore en uiteraard afsluitend met de Hardcore voor de echte liefhebbers. Het moge natuurlijk duidelijk zijn dat we de mensen niet naar binnen kunnen praten of schrijven. Kom dus gewoon zelf “een kijkje” nemen in de vernieuwde Haarschut. Dit zodat de heren van Total Disorder Events kunnen bewijzen dat ze toch weer hun best hebben gedaan. En om door middel van I like this style Kloosterhaar weer op haar grondvesten te doen laten beven.

15 opmerkingen

 
Total disorder??? Kan je zelf geen naam verzinnen. :loser:
 
Artiest Jaak
Total Disorder....dat zijn de boys uit maassluis.

Was wel ff verbaasd, zou wel weer een keer leuk zijn Total Disorder fesie in Maassluis. :jaja:
Uitspraak van Kris C. op dinsdag 11 december 2007 om 10:49:
http://partyflock.nl/party/17541:Total_Disorder.ht­ml

zie je t verschil niet tussen een organisatie en een feest???:S
laatste aanpassing
zeg eeehm de boys uit maassluis?


dit feeste wordt wel dik laggun!:D


gr de ganz..!:):D
Uitspraak van Nienke. op dinsdag 11 december 2007 om 17:27:
zie je t verschil niet tussen een organisatie en een feest???

idd :O
Uitspraak van ~Ch!eL op dinsdag 11 december 2007 om 17:30:
dit feeste wordt wel dik laggun!

precies :D
 
inderdaad ganz. :D
 
Of je de naam nu voor je feest of voor je organisatie gebruikt, het blijft een gebrek aan fantasie ;)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 december 2007 om 11:21:
zou wel weer een keer leuk zijn Total Disorder fesie in Maassluis

niet zo leuk als deze XD


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 december 2007 om 21:44:
Of je de naam nu voor je feest of voor je organisatie gebruikt, het blijft een gebrek aan fantasie

ach boeit jou het wat wat voor naam wij hebben, ook al is die bijna het zelfde...jammer dan,
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1706, 1940}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 december 2007 om 21:44:
Of je de naam nu voor je feest of voor je organisatie gebruikt, het blijft een gebrek aan fantasie

scheelt weer dat het een feit is dat wij onze naam van de organisatie niet van jullie feest hebben gejat.... mocht dat jou gedachtengang zijn...
Uitspraak van Nienke. op dinsdag 11 december 2007 om 17:27:
zie je t verschil niet tussen een organisatie en een feest???

idd

\maar jah je weet hoe het gaat op PF ;)

Maar denk dat ik wel ff langs kom (y)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 december 2007 om 21:44:
Of je de naam nu voor je feest of voor je organisatie gebruikt, het blijft een gebrek aan fantasie

Of het blijft zeuren over iets waar je toch niet komt. :loser: