Partyflock
 
­ Nederland

Escape populairste club van Nederland

anoniem gepubliceerd op
Escape Club werd in november uitgeroepen tot de populairste club van het land tijdens de Nightlife Awards uitreiking in de Matrixx! Daarnaast werden er twee Hospitality & Style awards mee gewonnen. En het jaar wordt royaal afgesloten met de komst van dé Masters at Work protégee: Mr. V uit New York! De felbegeerde Hospitality & Style Awards 2007 werden uitgereikt in maar liefst negen categorieën waaronder voor Best Bartender, Best Cocktail Bar en Best Bar. De Escape Club won in de categorie Best Hospitality Concept. Daarnaast sleepte de dit jaar geopende Escape Lounge, mede dankzij het indrukwekkende led plafond, de award voor Best Use of Technology in de wacht.

Escape Club werd een maand later uitgeroepen tot de populairste club van zowel de randstad als het gehele land tijdens de Nightlife Awards uitreiking in de Matrixx. Twee mystery guests hebben Escape bezocht en hun bevindingen verwerkt in een mystery guest rapport op basis van het “vijf pijler model” van hoofdsponsor Heineken, te weten: Omgeving, Service, Product, Verkoop en Traffic. Escape ontving met een 8,2 een uitstekende beoordeling. Op basis van zowel het stemgedrag als het mystery guest rapport heeft de jury besloten Escape in Amsterdam de Nightlife Award 2007 toe te kennen voor populairste club in de randstad. Fragmenten uit het mystery guest rapport zijn o.a. “Prachtig imposant interieur-decor met duidelijk oog voor detail en exclusieve uitstraling. Top geluid, dat maken we nog wel eens anders mee. Visueel valt er ook veel te beleven, het samenspel van licht, beeld en geluid is indrukwekkend.”

Escape Club won dit jaar ook de Nightlife Award 2007 voor populairste club van Nederland. Uit het juryrapport: “Escape is en blijft een uniek bedrijf in de Nederlandse uitgaanswereld. Geen enkele club met landelijke allure heeft zo’n rijke geschiedenis. Vrijwel iedere Nederlander zal het merk Escape direct koppelen aan de vermaarde Amsterdamse club. Wanneer je zo lang in de Nederlandse top meedraait, verdien je zeker het predikaat “Populairste Club van Nederland”. De populaire clubconcepten van Escape hebben navolging gevonden in alle delen van het land. Echter hebben wij Escape niet alleen de titel gegeven op basis van het verleden. Ook nu anno 2007 is het nog steeds een club op top niveau met oog voor detail, perfect geluid, een stijlvol interieur en innovatieve visuele toepassingen.” De gehele Escape crew is uiteraard bijzonder trots op deze prijzen en wil bij deze de bezoekers hartelijk bedanken voor hun support!

Ook december wordt weer een mooie maand, met zeer veel speciale artiesten. Zoals Jesse Voorn op zaterdag 1 december tijdens Framebusters. Deze dj is met grote regelmaat terug te vinden in het clubcircuit en rockt de dansvloeren met een uiterst energieke en opzwepende mix van electro, house, tech-house, breakbeats en techno. De week erop heeft Raymundo Erick E uitgenodigd. Samen met vast muziekmaatje Frederik Abas wordt dit een knaller van een avond!

Op zaterdag 15 december doet Laidback Luke met zijn Rockin' with the Best Tour de Escape aan en 22 december is Mister Loveland Marnix aanwezig om het dak eraf te draaien. Op de laatste zaterdag van de maand zal Raymundo 6 uur lang de beste classics & future hits draaien. Maandag 31 december is het tijd voor het grand dessert van 2007, waarbij de 15 beste artiesten die Escape aandeden dit jaar zowel de Escape en Delux, als De Kroon en Escape Studio op zijn kop komen zetten! Naast o.a. Real El Canario en Mike van Loon komt één van de grootste muzikale New Yorkers van dit moment langs: Mr. V! Louie Vega, één van de Masters at Work, zei over hem in een interview op www.partyscene.nl: “Nieuw talent helpen is heel belangrijk voor me. Ik blijf niet nog eens twintig jaar doen en ik heb jongens nodig die het voortzetten. Mr. V is een van die jongens. Ik heb mijn deur altijd open staan voor de nieuwe generatie dj’s en producers, want voor mij zijn zij de toekomst van onze muziek.” Mr. V scoorde al een grote clubhit met Da Bump en lanceerde dit jaar zijn langverwachte debuut album Welcome Home. Hij is zelden in ons land te horen, dus deze laatse avond van 2007 is voor de ware houseliefhebber niet te missen! Meer info over deze nieuwe ster in de housescene vind je op www.djmrv.com.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag. Meer informatie, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op www.escape.nl De wekelijkse en gratis toegankelijke happening Sundazz vindt hiernaast elke zondag plaats van 16.00-00.00 in de Escape Lounge en bovengelegen Studio aan het bruisende Rembrandtplein. Sundazz staat voor Sunday Dance & Jazz: jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal opladen voor een nieuwe week, onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Hier vind je het Sundazz introductiefilmpje op Youtube met alle informatie en sfeerbeelden:

23 opmerkingen

klootzakken daar aan de deur,vooral op zondag.Win je 5 gastenlijstplekken via partyflock,kom je daarvoor speciaal naar de stad, laten ze je niet binnen omdat je alleen met gasten bent.
 
ja escape is ook superrelaxd om te dansen joh!!..helemaal mijn tent! agree:)
 
het geluid,licht en het hele entertainment eromheen is gewoon vet(Y),
escape doet hun best om bezoekers een goeie avond te laten hebben.

als we gaan stappen, dan standaard naar escape of cooldown(Y)
Werkzaam bij Partyflock
Jammer dat het personeel er meer aandacht heeft voor elkaar dan de klanten. Verder wel een mooie tent :yes:
goed geluidsysteem, goede aankleding, goede bediening aan de bar etc. etc. maar het publiek is waardeloos(veel toeristen die om wiet lopen te bietsen) en de line-up is ook bijna altijd hetzelfde.
 
vind het wel tof dat toeristen (voornamelijk engelse) speciaal voor escape naar amsterdam komen..
gewoon top.. en het decor veranderd ook met de week(Y)

paar weken geleden verbaasd staan kijken van HD schermen, die rond draaien, maar het beeld gewoon horizontaal blijft staan.. dat de tv eromheen draaid. had ik nog nooit gezien!
fuck die tent :\
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 1 december 2007 om 19:32:
paar weken geleden verbaasd staan kijken van HD schermen, die rond draaien, maar het beeld gewoon horizontaal blijft staan.. dat de tv eromheen draaid. had ik nog nooit gezien!

Dat klinkt erg cool...:jaja:
Niet mijn tent.. publiek is raar en er hangt totaal geen sfeer.
Zijn veel betere clubs in Nederland.
 
Ben het helemaal met sunshiny eens...

Er hangt meer sfeer bij hun buren studio 80... En zelfs dat is een ongezellige tent ;)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 1 december 2007 om 19:32:
vind het wel tof dat toeristen

not on the sunday, and if you don't bring a girl you can't get it.


Uitspraak van the dancing party man op zaterdag 1 december 2007 om 17:27:
klootzakken daar aan de deur

:yes:

still a nice place to go out, but on sunday only
Uitspraak van verwijderd op zondag 2 december 2007 om 13:00:
Er hangt meer sfeer bij hun buren studio 80
En zeker tijdens de ADHD Sessions parties ;)!!! Escape vond ik vroeger wel leuk, maar trek nu dat (meestal) arrogante publiek en personeel niet meer
laatste aanpassing
locatie is onovertroffen, publiek soms minder inderdaad en dan met name de zaterdagavonden.
Uitspraak van cvr op zondag 2 december 2007 om 14:53:
zaterdagavonden.

ja dan moet je er ook niet zijn :)
 
Gare toko
 
wat een grap
Geef mij maar The Matrixx!
 
Uitspraak van Jans!! op zondag 2 december 2007 om 00:29:
Niet mijn tent.. publiek is raar en er hangt totaal geen sfeer.
Zijn veel betere clubs in Nederland.

Dat zeker! Maar ja populairste is het denk ik wel helaas...
 
kuttent met kutpersoneel
ik was er vorige week vrijdag bij nopeisdope maar moet zeggen dat ik het niet zo bijzonder vond eigenlijk...