Partyflock
 
­ Nederland

Treetz 2e Kerstdag: Best Wishes Tour

gepubliceerd door , op
Treetz 2e Kerstdag: Best Wishes Tour
29 november 2007
FeestTreetz Site
Datumwoensdag 26 december 2007
LocatieOff_Corso Site
FeestTreetz · Treetz 2e kerstdag Best Wishes Tour Site
Datumwoensdag 26 december 2007
LocatieMelkweg Site
Wanneer de witbebaarde kindervriend weer voet aan wal heeft gezet in ons land, worden wij op kantoor altijd overspoeld met gevoelens van melancholie en nostalgie. December staat namelijk weer voor de deur. De traditionele feest- en traktatiemaand, waar wij met Treetz en Chuckie en Real maar al te graag aan meedoen. En natuurlijk volgens Treetz-traditie op grootse wijze! Helaas dit jaar geen NYE-feest om met jullie het jaar knallend af te sluiten, maar wel de exclusieve 1-day Best Wishes Tour waarmee we op 26 december alvast proostend afscheid nemen van het oude jaar en elkaar het beste wensen voor 2008. Een unieke tour want op slechts 1 dag doen we met het Treetz-circus de 2 grootste steden van NL aan en pakken we ook nog eens dubbel uit met twee belangrijke wapenfeiten. Namelijk de Amsterdamse Treetz-premiere in poptempel De Melkweg en Treetz 2 Years @ Off_Corso!

Eindelijk na anderhalf jaar weer terug in Amsterdam, alweer 2 jaar succesvol in Off_Corso en dat beide op Tweede Kerstdag. Een uniek moment dat we met de Best Wishes Tour op unieke wijze wilden vieren. We bedanken iedereen voor hun altijd uitbundige enthousiasme, voor hun trouwe bezoek en blikken terug op het beste uit het afgelopen Treetz-jaar. En dat doen we natuurlijk met de mensen die wij en ons een warm hart toedragen. Zo zullen naast de vaste waarden Chuckie en Real El Canario ook artiesten als Jaziah, Hitmeister D, Off the Wall en MC Ambush aanwezig zijn. Zullen de performances worden bedacht en uitgevoerd door de dames en heren van Jewels Agency, de visuals worden verzorgd door Eyesupply en Che, en is de aankleding van de tour het terrein van design-studio No Heroes.

Nog nooit eerder in de geschiedenis van Treetz werd op deze wijze uitgepakt. Leuker kunnen wij het in ieder geval niet maken op Tweede Kerstdag, maar wel lastiger dus. Want kies je voor het rode loper-festijn van de Amsterdamse première in De Melkweg of kies je voor het verjaardagsfeest van Treetz in Off_Corso? In ieder geval is 1 van de tour-avonden een must voor de die-hard Treetz-fan maar ook voor degene die zijn of haar Kerst op eclectronische wijze wilt afsluiten. Check voor meer info over line-up, start voorverkoop en meer www.treetz.nl

Treetz, always a special gift

3 opmerkingen

 
cool :)