Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent from Russia with love
The groovy dancenight

anoniem gepubliceerd op
Exxellent from Russia with love
27 november 2007
FeestExxellent from Russia with love · The groovy dancenight
Datumzaterdag 8 december 2007
LocatieMatrixx
Stel je voor: het Rode Plein in Moskou, dik besneeuwd. Het is koud. Maar jij loopt daar niet te bibberen, jij bent aan het feesten in een decadente sfeer die in Rusland veel te lang verboden was. Met een goed glas wodka in de hand, en ‘verboden’ westerse house van top DJ’s Erick E, Sidney Samson, Don Diablo, Gregor Salto, Youri Donatz en Billy the Klit. Dit is Exxellent - From Russia with Love op zaterdag 8 december!

James Bond kwam er voor zijn werk - en vooral voor de vrouwen. Maar op deze Exxellent kom je vooral ook voor de sfeer en de muziek. Want hoewel het nog niet echt wil vlotten met de nieuwe ijstijd, gaat Exxellent op 8 december al lekker op wit. Denk wit, sneeuw, bont (liefst nepbont natuurlijk) en een decadent sfeertje dat aan een Russische tsaar goed besteed zou zijn. En mix die winterse vodkacocktail met knetterende house van Erick E, Sidney Samson, Don Diablo, Gergor Salto, Billy the Klit en Youri Donatz en dan heb je een prachtige editie van het meest trendy en stijlvolle feest van de Nijmeegse superclub. De line-up is bommetje vol, dus dat betekent dat Exxellent vroeg begint! Billy the Klit opent knallend de deur om 22.00 uur en Erick E zet al om 00.00 uur in…. Zorg dus dat je op tijd bent deze avond!

Exxellent heeft zich stevig genesteld in de top van het Nederlandse uitgaanscircuit, en dat is na zoveel succesvolle en megasfeervolle edities ook wel terecht. Dat neemt niet weg dat The Matrixx elke keer weer het maximale uit de kast trekt om van Exxellent echt iets moois te maken - je bent zo goed als je laatste feest, en met Exxellent is dat niet anders. En dus mag houselegende Erick E helemaal los gaan - toch eigenlijk ongelofelijk hoe deze man keer op keer een sound weet te creëren die totaal Erick E is - de DJ staat nog steeds na zoveel jaar eenzaam hoog.

Don Diablo is natuurlijk de doorgebroken ster uit het Hoge Noorden - zeer op zijn plaats op deze Exxellent. Blijft nog over; Youri Donatz, Billy the Klit, resident Sidney Samson en Gregor Salto, dat zorg draagt voor de dikke Exxellent-sound - toch ook even niet de minsten op deze kwaliteitsaflevering van Exxellent.

Deze Russische winternacht van Exxellent zal wat dit betreft precies zijn waar de bezoekers al zo lang op mogen vertrouwen: een zeer strak georganiseerde, goed uitgedacht editie van een dancefeest zoals die er veel te weinig zijn. Met alleen maar kwaliteitshouse van DJ’s die ook echt wat te melden hebben. En een decoratie die feilloos is afgestemd op het thema- elke keer weer.
En met de grootste attractie van allemaal: jij.

9 opmerkingen

 
Dobra ;)
 
nice line-up ! !:)
Sjit zeg, dan kan ik niet :S
als je dan ook nog wat vernieuwende(misschien russische)dj's zou neerzetten, dan zou dit feestje wel wat zijn.
 
vettttttttt! :D
Artiest {SHOWLIST artist 5857, 48621}
"DJ's die ook echt wat te melden hebben" ??? Drukken jullie ze allemaal een mic in hun handen of zo?