Partyflock
 

Los NYE

anoniem gepubliceerd op
Los NYE
27 november 2007
Afgelopen jaar heeft Soulmax door het hele land ruim 35 succesvolle club events georganiseerd. En dat is nog maar het begin. Volgend jaar hebben ze nog veel meer, grotere en spectaculairdere evenementen op de agenda staan. Soulmax heeft er zin in en zal met het afsluiten van een succesvol jaar vol plezier het nieuwe jaar inluiden met Los NYE.

Het nieuwe jaar gaat LOS in, op de funky beats van onze heerlijke Haagsche DJ’s: Billy the Klit, SoulFonic Source, Fetish Verdi, Dirty Priest, Sam Rafael en Fedor Limjoco. Shagspeare is als enige outsider dit jaar ook van de partij en daarom extra gemotiveerd om het Haagsche publiek megalos te laten gaan. Deze unstoppable DJ’s worden ondersteund door de giga stem van MC Choral.Voor de visueel ingestelde partygangers komen er foxy danseressen en VJ Fury maakt het plaatje compleet door zijn unieke en warme beelden op doek te vertonen.

Soulmax gaat van het Paard naar de renbaan, Duindigt is de locatie van LOS NYE 2007/2008. Eenmaal inside kunnen de wanten, oorwarmers en jassen in kluisjes, daarna mag je doorlopen naar de eerste verdieping om je entree te maken op je eigen Nieuwjaars party. Dus party peoples, de party takes place at het fully new years decorated Duindigt. Twee areas met voor ieder wat wils, er is genoeg space om te dansen sjansen en gewoonweg helemaal LOS te gaan.

Voor the real divo’s en diva’s is er een VIP area met prachtig gedekte tafels, champagne en heerlijke versnaperingen. Dus ben jij een echt luxe paard en wil jij met je vrienden deze avond geheel in stijl beleven, dan geeft Soulmax je voor deze keer de kans om een VIP tafel te bemachtigen (voor meer info mail info@soulmax.nl.)

Soulmax bedankt iedereen en kan niet wachten om met jullie 2007 af te sluiten met een BANG en vervolgens 2008 in te wijden. Luister vrijdagavond op 100%NL naar Binnenlandse Vonk, 100%NL Dance en 100% Post en maak kans op vrijkaarten voor LOS NYE. Style is everything comfort is nothing! Let yourself go and let your inner diva come out! Sexy glamourous people are what we look for. Make-up is colourful and crazy so don’t be lazy. Combine your outfit with a touch of pink and get yourself ready for 2008!

1 opmerking

 
Dus komt Billy The Klit nou wel of niet?