Partyflock
 
­ Nederland

What to do with New Year?! Dilemma?!

gepubliceerd door , op
What to do with New Year?! Dilemma?!
20 november 2007
Oud & nieuw staat door het hele land bol met feesten en voor de party addicts die niet kunnen kiezen biedt Dilemma de ideale oplossing: een fantastische locatie met een geweldige line-up! De Audio Bullys steken de Noordzee over om 2007 knallend af te sluiten in the The Sand en zij worden bijgestaan door de grootste namen uit de vaderlandse scène. Zo staan achter de knoppen o.a. Fedde le Grand, Chuckie, Benny Rodrigues, Erick E en Don Diablo. Eigenlijk is de keus waar je samen met al je vrienden het jaar knallend gaat afsluiten dus snel gemaakt!

In oktober reisden de Audio Bullys met hun succesvolle Flickery Visions Tour kriskras door Nederland en overal ging het dak eraf. Ook tijdens Dilemma rollen de beats en bassen uit de speakers en gaat het Londense duo het gebouw op zijn grondvesten laten schudden. Met een mix van dance, hip hop en punk en hits als “Break down the doors” (feat. Erick Morillo) en “Shot you down” zetten ze een ongekende show neer die absoluut voor heel veel vuurwerk gaat zorgen!

Peace, Love & Happiness
Uiteraard mag op hét feest van het jaar de nationale top niet ontbreken. Dat deze namen er niet om liegen is wel duidelijk. Voor Fedde le Grand was het een absoluut top jaar met vele buitenlandse boekingen, wéér een grote internationale hit, de Ibiza “Breakthrough” award en zijn notering als hoogste nieuwe binnenkomer in de DJ Mag Top 100. Deze dj mag dan ook niet ontbreken op Dilemma. Aan Fedde de eer om samen met het publiek de laatste seconden van 2007 aftellen en het nieuwe jaar in te knallen!

Een andere nationale held is Chuckie, wiens populariteit tot ongekende hoogte stijgt. Dat blijkt wel uit zijn Dirty Dutch party in de Heineken Music Hall, die al een maand van te voren sold out is! Overal waar hij komt, staat hij voor een uitverkochte zaal. De man is dus hot! En alsof dat nog allemaal niet genoeg was, vuren ook Benny Rodrigues, Erick E, Don Diablo en Sunnery James & Ryan Marciano hun pijlen af op Dilemma.

Whereabout?
Dat The Sand de ideale locatie is om het nieuwe jaar in te luiden, is in 2007 wel gebleken. De nabijheid van station Sloterdijk, ruime parkeergelegenheid en een grote zaal waar geen geluidslimiet geldt, zijn zeer gunstige voordelen. Voor Dilemma wordt het bekende Funktion one geluidssysteem ook nog eens uit de kast getrokken. Kenners weten dat dit het beste geluidssysteem ter wereld is. Het afgelopen jaar kende voor The Sand vele successen met als uitschieters de Cocoon avonden en natuurlijk Dilemma met koninginnenacht!

Duzzzz…Weet waar je moet zijn met New Years Eve! No doubt, choose Dilemma!

Tickets zijn verkrijgbaar bij www.ticketmaster.nl, de grotere postkantoren en bij de Free record shops. Wees er snel bij, want met deze line up verwacht de organisatie namelijk weer een snelle uitverkoop.

13 opmerkingen

Dit ziet er errug lekker uit (y) maar hoogstwaarschijnlijk wordt het toch EXTREMA, beter line-up daar in Eindhoven en een stuk dichterbij helaas geen Audio Bulleys en als we al naar Amsterdam zouden afreizen dan toch ckr naar cocoon…

:Harry-uf:
Ziet er idd goed uit.
Waarom duurt het maar tot vijf uur???
Net iets te kort voor een leuk feest!!
Alles in Amsterdam waar een vergunning voor nodig is duurt tot 5 uur. Alleen HMH valt daar niet onder.
Uitspraak van Bart :banana: op maandag 26 november 2007 om 09:12:
als we al naar Amsterdam zouden afreizen dan toch ckr naar cocoon…

cocoon is in rotterdam.. ;)
timetabel ... ?
 
Uitspraak van Mills op maandag 26 november 2007 om 17:27:
timetabel ... ?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 november 2007 om 14:48:
timetabel ... ?
Uitspraak van Tish op maandag 26 november 2007 om 13:20:
cocoon is in rotterdam..

en Den Haag;)
Uitspraak van Mills op maandag 26 november 2007 om 17:27:
timetabel ... ?

Ik denk dat Fedde het 24.00 uur moment heeft... :)
 
:s
Ik houd het bij Cocoon, maar Dilemma is sowieso niet verkeerd omdat die gasten van Audio Bully's er zijn en die kunnen toch een feesje bouwen!!
 
liever ook cocoon,maar weinig zin om naar rotterdam af te reizen
(ook al is het een stukkie)..dus dan de audio bullys. en tja, 5 uur is hier normaal, vorig jaar ook. gewoon eerder een feestje bouwen (thuis of op t feest), voordeel: eerder fit volg.dag
(en)!!
Artiest {SHOWLIST artist 36661, 38868}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 december 2007 om 16:56:
voordeel: eerder fit volg.dag

liever later fit de volgende dag en wel lekker door feesten deze dag ;) doe mij maar lekker tot 7 00