Partyflock
 
­ Nederland

Close2Heaven

anoniem gepubliceerd op
Close2Heaven
18 november 2007
Met de decembermaand in aantocht zal menig bankrekening sneller slinken dan gewenst. De meesten van jullie zullen dus ook keuzes moeten gaan maken wanneer het kaarten kopen betreft. Reden voor Close2heaven om jullie eens flink stuk tegemoet te komen voor het volgende evenement wat op zaterdag 23 februari 2008 gepland staat. Wie namelijk vóór 31 december kaarten koopt via de website (waar je tegenwoordig zelfs met iDEAL kunt betalen) krijgt 2 kaarten voor de prijs van 1. Dit betekent met zijn tweeën een Close2heaven feest bezoeken voor slechts € 25.-!

Niet 4 maar 6 keer per jaar
Inmiddels is Close2heaven niet meer weg te denken uit de scene en de echte liefhebbers komen in 2008 nog beter aan hun trekken want met de directie van Club Mystère, waar Close2heaven een vaste stek heeft gevonden, is overeengekomen dat het feest niet 4x maar 6x in het jaar wordt georganiseerd.

Onderscheidend vermogen
Behalve de prijs, heeft het feest nog een onderscheidend vermogen: er is geen dresscode. Gewoon dat aantrekken waarin jij je het lekkerst voelt, dat feest namelijk ook het prettigst! Daarnaast wordt er altijd veel aandacht besteed aan decoratie, maar ook aan extra’s zoals gratis oesters, tapas, ijsjes of massages. Steeds weer iets verrassends en dat zal op 23 februari al niet anders zijn.

Flinke ervaring
Het feest, wat uitsluitend toegankelijk is voor stellen en vrouwen alleen, dus niet voor mannen alleen heeft een rijke en succesvolle historie opgebouwd door de jaren heen en het regent steevast complimenten tijdens- en na afloop. Iedereen die wel eens is geweest verteld tegen anderen: “dit moet je echt een keertje meegemaakt hebben!”. De dj’s hebben zeker een aandeel in het succes van Close2heaven. In het bestaan van het feest zijn ondermeer Energy, José, Secret Simba, Miss Djackie, Marc "O", Mark van Dale, Pedro, Erik de Koning, André en nog vele anderen de revue gepasseerd. Voor de komende editie is de keus gevallen op Hank, die samen met Miss Djackie nog een derde dj zal uitnodigen. Wie dat is houdt de organisatie nog even voor zich.

Chique feesten
Bij Close2heaven is het normaal dat je bij aankomst je auto door professionals op een bewaakt parkeerterrein laat plaatsen. Geen gezoek naar een plekje, gewoon voor de deur uitstappen. En als je vertrekt staat in no-time je auto weer voor de deur, met een warme kachel en ontdooide ruiten. Alle bezoekers worden altijd persoonlijk welkom geheten en voor de eerste 50 ligt er aan de deur ook nog eens een leuke attentie te wachten. Eenmaal binnen besef je pas wat een luxe club Mystère eigenlijk is. Een extreem goed geluidsysteem en dito lichtshow aangevuld met luxe zitgelegenheden, bediening in de hele zaak en alle drank van originele merken. Daarnaast zorgt de organisatie altijd voor een aantal bijzondere acts of verrassende extra’s die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen.

Feesten zoals feesten bedoeld is
Geen dresscode, een hele avond lekkere vette club- en tranceplaten, verleiden of je laten verleiden… Dat heeft een naam en dat is Close2heaven!

Meer informatie, filmpjes en foto’s zijn te vinden op de website: www.close2heaven.nl

6 opmerkingen

Hank en Miss Djackie :bounce:
Als ze allebei net zo draaien als de vorige keer dan gaat het dak er weer af!
De eerste kaarten zijn al weer verkocht, dus het gaat weer een feessie worden...
Wat is er met Spider, Michel?
YEAHH
Uitspraak van Blutz² op woensdag 21 november 2007 om 16:52:
Hank en Miss Djackie
laatste aanpassing
Uitspraak van !:bounce:! op woensdag 21 november 2007 om 19:38:
spider

Ja, die zie je bijna nooit op een feest :s
Uitspraak van tranceitup op donderdag 22 november 2007 om 08:44:
Uitspraak van !:bounce:! op woensdag 21 november 2007 om 19:38:
spider

Ja, die zie je bijna nooit op een feest

LOL