Partyflock
 
­ Nederland

The Club uit Enkhuizen is back on track!

anoniem gepubliceerd op
Hou je agenda bij de hand want The Club is terug en hoe! Locatiehouder Daan Kahn uit Enkhuizen laat er in ieder geval geen gras over groeien. Na ruim een jaar hard werken, beginnen zijn inspanningen eindelijk hun vruchten af te werpen. Het begint weer ouderwets druk en gezellig te worden en je kan wel zeggen dat er voor jong tot ouder uitgaanspubliek wel wat wils is. Van urban tot hardstyle, van club tot lekkere commerciële dansmuziek.

The Club is flink opgeknapt, ook aan de buitenzijde. Boven is een gezellige bar met zitgedeelte geplaatst en kan men lekker “loungen”. De geluidskwaliteit is opzienbarend verbeterd waardoor The Club nu over een van de beste geluidsinstallaties van Enkhuizen beschikt. De lichtinstallatie is aangepast en het pand is verder (nog) beter geïsoleerd tegen geluidsoverlast voor omwonenden.

Vette beats en vette feesten zijn dus in het vooruitzicht in Enkhuizen City. Dit, met verschillende thema's en dj’s. De eerste zijn al in aantocht en worden georganiseerd i.s.m. Mega’s Music Entertainment Factory en wordt gehosted door dj Megagirl die natuurlijk ook een set zal weggeven.

Met Bootycall wordt het winterseizoen voor de themafeesten geopend en hiervoor is Danamite uitgenodigd. Haar vier uur durende set met R & B, reggaeton, hip hop en meer en een performance van Tomazos zal alle booty zoals vanouds laten schudden.

Verder komen er een mix van oudgedienden met nieuwe, bekende gezichten weer aan de macht met Feuerfrei hardstyle. Sta klaar voor kanjers van dj’s als Bika, Patrick D en Mullow en een loeiharde set van Red Bob versus Hooked. Verschillende stijlen zullen de revue passeren. Natuurlijk hardstyle, maar ook met early hardcore, old school en meer zullen zij het dak eraf blazen.

Om het jaar verder extra feestelijk af te sluiten is voor Crazy X-Mas een nieuw gezicht in de uitgaansscène uitgenodigd. Laat je verrassen door young Miss Capital-D. Zij is een van de jongste, talentvolle vrouwelijke dj’s van Nederland en over haar zal je zeker in de toekomst meer horen.

Op Crazy X-Mas en tijdens the New Years party zullen er diverse stijlen muziek gedraaid worden. Van club tot R & B tot feestelijke en populaire dansmuziek.

1 december Bootycall
Urban, hip hop, reggaeton, latin, eclectic Party
Danamite
Tomazos
Entree: € 5,-

8 december Feuerfrei hardstyle
Hardstyle, early hardcore, old school
Bika
Red Bob
Hooked
Patrick D
Mullow
Entree: € 7,-

26 december Crazy x- mas
Club, elektro, R & B, Latin, divers
Miss Capital-D
Vrij entree

31 december Happy 2008 New years party vanaf 01:00 uur na oud en nieuw
Club, elektro, R & B, Latin, divers
Entree: € 5,-

En voor 12 januari is een spannende ladies night gepland.

Je kunt er elke vrijdag en zaterdag vanaf 22.00 uur tot 05:00 uur terecht en binnenkort ook op zondagmiddag. Tickets voor de thema avonden zijn aan de deur te verkrijgen. Verder is het vrij entree. Wel voor 02:00 binnen zijn, want dan worden de deuren wegens gemeenteverordening voor toegang gesloten.

Meer info zie www.megasmusic.eu en www.theclubenkhuizen.nl

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Capital-D


die meid gaat er echt wel komen :jaja:
 
dat zeker!
meisje komen,stuur maar naar un muziekschool,anders wort het ook beunhaaz
:nee:
laatste aanpassing