Partyflock
 

Sappig! Knus en Knallen!

gepubliceerd door , op
Sappig! Knus en Knallen!
19 november 2007
FeestSappig · Knus en knallen
Datumzaterdag 1 december 2007
WinactieSappig actiegesloten
LocatieThe Level
De eerste edities van Sappig! in Arnhem werden boven verwachting door het publiek ontvangen! Dit wordt door de organisatie en de locatie beloond met een spetterende editie op 31 december met Oud en Nieuw! Maar eerst de editie van zaterdag 1 december nog. The The Level opent de maand met Sappig! en sluit die dus ook af met dit succesvolle concept. De vorige edities werden o.a Don Diablo, Laidback Luke, Lucien Foort en Sidney Samson verwelkomd. Deze edities zullen er natuurlijk weer een paar knallers staan.

De line-up is er een om je vingers bij af te likken. Sunnery James is een van de residents van het concept en natuurlijk samen met zijn jeugdvriend Ryan Marciano het meest succesvolle duo die Nederland op dit moment heeft! De opzwepende sets die het volk in de clubs in extase brengt wordt landelijk erkend op Sappig! en op natuulijk alle andere topconcepten waar hij draait. En dat zijn er veel, met of zonder zijn muzikale wederhelft ontbreekt hij in geen enkele top line-up! Arena is voor D-Rashid zijn thuisbasis met een maandelijks uitverkochte Salsalounge. In de zomer verlaat hij zijn thuisbasis om een van de meest succesvolste festivals Latin Village te organiseren. Sappig! heeft hem op 1 december in de The The Level weten te krijgen voor een heerlijke set die de temperatuur in The The Level zal doen stijgen.

The Partysquad is op dit moment een van grootste acts van Nederland. Vorige maand sleepte zij bij de TMF-Awards nog twee awards binnen. Alsof de week dan al niet goed genoeg was, gooide ze er nog een schep bovenop. Zij werden die bewuste week ook de nieuwe ambassadeurs van Dance4Life, hiermee nemen zij het roer over van Tiësto. Toen dacht iedereen dat de koek op was…maar ze bewezen het tegendeel. Een MOBO-Award werd het volgende prooi voor dit succesvolle duo.

Naast hen zal Sappig! resident Jay-B natuurlijk niet ontbreken. Deze stijlicoon draait landelijk op het concept en zet overal de eclectische ruimte op zijn kop. Dat zal hij ook zeker weer doen met deze ruimte in de The The Level. Joey Daniel is al meer dan twee jaar een van de muzikale bewakers van Sappig! Deze ster is er een die schijnt aan de heldere hemel van de Nederlandse Dance scène. In Rotterdam meet hij zich met de landelijk bekende grote namen. Maar de rest van Nederland maakt de laatste tijd ook kennis met de talenten van deze jonge Rotterdammer, gezien het feit dat hij nog maar maximaal twee keer per maand in zijn eigen stad staat en toch een overvolle agenda heeft!

1 December is Sappig! dus the place to be! In het oosten van het land!

3 opmerkingen

 
knus en knallen in arnhem!
laatste aanpassing
 
beterz