Partyflock
 
­ Nederland

Heropening ASTA

anoniem gepubliceerd op
Heropening ASTA
20 mei 2003
FeestAsta · Grand Opening
Datumwoensdag 28 mei 2003
LocatieAStA
Je hebt er even op moeten wachten (jaartje of vijf...) maar daar gaan we dan weer: ASTA is weer open vanaf 28 mei 2003!!
Als het allemaal goed gaat moet Asta ongeveer twee jaar open blijven voordat definitief de sloophamer er tegenaan gaat en dat betekent dus dat we maar een korte periode hebben om het maximale party-plezier eruit te halen.

De doelstelling van Asta is simpel: een zo breed mogelijke programmering brengen en zoveel mogelijk avonden open zijn. Zo zijn de dinsdagavond (Double M), donderdagavond (studentnight "OV"), vrijdagavond (allerlei thema's en doelgroepen) en zaterdagavond ("Astatic") de vaste openingsdagen van Asta en zullen er op zondagavond ook geregeld feesten te bewonderen zijn. Meer info over deze avonden vind je later op de site.

7 opmerkingen

Nou..party up! Ik ben er vanaf de 28e bij!
Heb er zin an!
 
haha ben ook zeker van de partij...

mooie lokatie !!!!!
20 juniiiiiiiii armin van buuren!!!!!!!!!

zeer makkelijke lokatie
Eindelijk gaat ie weer open!! Yeeeee Den Haag :Z komt weer ff tot leven...Vroeger vaak in Asta gweest was echt leuk, maar toen ie dichtging was er echt geen drol meer te beleven :S
 
ben benieuwd of et wel open gaat de 28e...maatje van mij werkt er nu en volgens hem ligt et nog helemaal plat daarbinnen....so we shall see! :)
6 Juni MAURO PICOTTOOOOO!!!! :bounce:

duidelijk aanwezig :)
arminnejte!!! Woohoo!
En 19 juni Dana :bounce: Hopelijk was de verbouwing goed want die gaat dan wel zeker getest worden!!! :D En ik wil geen vallende balkons oid :kots:
laatste aanpassing