Partyflock
 

Undercurrent

op de kaart
Undercurrent
9 juli 2018
Opgevolgd door Undercurrent.
AdresPapaverweg 265
1032 KJ
Amsterdam
Nederland
Telefoon+31 20 45 05 050
KvK34297323
Opvolger van Undercurrent.

Informatie

Uitkijkend over de skyline van Amsterdam, op één van de mooiste plekjes op het water, ligt Undercurrent. Aan de kade van het bruisende voormalige NDSM terrein ligt dit schitterende pand dat met een groot terras op het water een absolute blikvanger is.

Het gebouw bestaat uit twee zalen die met elkaar verbonden zijn. De glazen gevel van de grote zaal (500 m2) grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. De kleine zaal (105 m2), het voormalig auditorium is een stuk intiemer.

De uitstraling is modern en robuust maar kan door de minimalistische, industriële inrichting makkelijk naar eigen smaak worden ingericht. Kortom; zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een food cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat, ieder event kan geheel naar eigen wens en smaak worden ingevuld .
Boek een overnachting in of in de buurt van Undercurrent via Booking.com.

Uitgaansagenda Undercurrent

Laatste feest was op zaterdag 15 februari 2020: Doc Ketamer Tekno Birthday Bash

Statistieken

114·feesten
geen·in de toekomst
114·in het verleden
24·nieuwsberichten
2·fotoshoots
323·foto's
21·video's
3465·bezoekers · herkomst
2356·unieke bezoekers
277Partyflockfans
219·albumfoto's
1·opmerking
5·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (203.2531 stemmen)

Nieuws

Club Dino's
28 augustus 2019
Dino's De Number One Afterclub of Amsterdam and The Netherlands! De legendarische DINO'S geeft natuurlijk alweer een tijd twee keer per jaar een feest op de unieke
Het succesvolle Belgische retro concept "Call It Retro" komt naar Nederland. 16 maart 2019 nemen wij je mee terug in de tijd, met de legendarische Belgische dj's uit de meest befaamde clubs uit België, zoals Afterclub Carat - Cherrymoon - Extreme - Boccacio en Montini. Voor de Nederlandse editie doen we er nog een schepje bovenop en nemen we de meest legendarische Nederlandse DJ's mee op tour met een oude vertrouwde battle tussen België en Nederland. 1
Club Dino's
18 juli 2018
Voor dat je het weet zijn de early bird tickets al weg! Je hebt tot 1 Augustus de tijd om je Early Bird ticket bij tibbaa te bestellen
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Dino's
6 juni 2018
Deze 4e editie van de dino's wil je zeker niet gaan missen! De afgelopen 3 feesten ging het dak eraf!
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
VHS is geen onbekende naam in de hardcore wereld, met evenementen in steden als Lelystad, Almere, Zaandam, Westzaan, Koog aan de zaan, Zwanenburg, Purmerend, Hoorn en natuurlijk Amsterdam in de periode van 2004 tot 2011 op locaties als Club La, Lexion, Latido, Club XQ, Silverstone, Akhnaton, Eindelijk, De Kade en de Waakzaamheid, heeft VHS zijn stempel duidelijk achterlaten.
King of the Gypsies
10 november 2017
Ter gelegenheid van oud&nieuw verandert het Rozentheater Amsterdam in een gypsy walhalla tijdens King of the Gypsies.
Dat Grotesque maatschappelijk betrokken is, was al bekend. De organisatie gaat nu zelfs een stapje verder met een Grotesque statement naar President Donald Trump. 11
MaiKai Events presenteert met trots de eerste editie van Urban Delight - 90s, 99s, r&B en hip hop in de Undercurrent te Amsterdam op zondag 25 juni van 20:00 tot 01:00.
With only 1 month to go, the promising Grotesque Music Night at Warehouse Elementenstraat, Amsterdam is approaching quickly.
Het is niemand onopgemerkt gebleven. Het trance genre trekt weer aan en om die reden lijken ook de trance feesten als paddenstoelen uit de grond te schieten.
Op zaterdag 22 april strijkt Grotesque neer op een wel heel bijzondere plek: Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. 25 jaar geleden ontketenden de legendarische Multigroove feesten in deze loods de house gekte – en werd het startsein gegeven voor de Amsterdamse dance scene.
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.
Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: 'Armada Captivating'. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance. 1
Een gouwe ouwe
19 april 2015
Een gouwe ouwe is een term die radiozenders gebruiken om een muziekhit uit het verleden mee aan te duiden. De organisatie Strength of Unity ziet de jaren '90 als het gouden decennium van de hardcore, namelijk de echte uptempo 180+ BPM hardcore. Full on scheurende juno's en donderende 909's, dus niet de standaard deuntjes die je in elke early zaal hoort. Zij noemt haar feest dan ook niet voor niets Ouwe Stijl is Botergeil, omdat dat precies weergeeft waar deze stroming om draait. 4
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Strength of Unity kijkt trots vooruit in naar een nieuw tijdperk, het tijdperk van de Undercurrent! 10
Elevate presents ADE
5 oktober 2014
Het snel populairder wordende producers- en dj-duo Pig&Dan is heeft met hun label Elevate een wereldwijd succesvolle serie kwalitatief hoogstaande Techno avonden opgestart. 16 oktober zullen ze het Amsterdam Dance Event aandoen, waarvoor ze een zorgvuldig gekozen line-up hebben samengesteld die een avond lang alle bezoekers in extase zal brengen.
Bella's Bubbels entertainment presenteert zaterdag 2 augustus tijdens de Gay-pride Amsterdam voor het eerst de exclusieve Kings & Queens Party in evenementen locatie Undercurrent in Amsterdam.
23 Augustus is het weer tijd voor een onvervalste Ouwe Stijl is Botergeil! Strength of Unity is er in geslaagd een nieuwe locatie te vinden die waardig is voor dit evenement. Om er weer een heerlijk ouderwets rag-avondje van te maken heeft de organisatie maar liefst vier artiesten uit het buitenland uitgenodigd om hun lekkerste tracks ten gehore te brengen. 12
Als Amsterdam volgende week wordt overgenomen door Amsterdam Dance Event, wil Op De Valrave niet achterblijven. In de onlangs verplaatste Undercurrent lukt het Op De Valrave om op het laatste moment een mooie selectie dj's te laten verschijnen. 2
Loodsen
17 mei 2013
Op 31 mei gaat Loodsen van start. The men and woman behind the wheels zijn Egbert (live), Erick Eerdhuizen, Jay Barker GB, Timothy Watt, Jorgensen, Farshad Kay, De La Montagne en deephouse vocaliste Jennifer Cooke.