Partyflock
 
Recensies · november 2015
­ Nederland
Eagles & Butterflies - Abstract
vrijdag 27 november 2015
Het 2e studio album van Eagles & Butterflies is een echte vrolijke "Abstract" mix van diverse stijlen.
We zijn een jaar verder en "Masters in The Mix" Vol II ligt klaar om deel 'één' op te volgen.
De eer aan Noize Suppressor en Day-Mar om menig huiskamer om te toveren tot Main-Hall.
Jill Scott - Woman
woensdag 25 november 2015
Het was 2000 toen de wat ons betreft ongeëvenaarde soulzangeres Jill Scott haar eerste album uitbracht. Via Hidden Beach Recordings verscheen het instant classic album "Who Is Jill Scott? - Words And Sounds Vol. 1", dat een diepe krater sloeg binnen de neo-soul scene (en daarbuiten). We brengen nu de recensie van het nieuwe album genaamd 'Woman.'
Twee uitverkoren Engelsmannen en de oudvertrouwde kale Ier; deze trance helden tezamen moet wel een vlammende en omhoogstuwend tweede deel van de Subculture - The Residents reeks opleveren.
Laidback Luke - Focus
vrijdag 20 november 2015
Laidback Luke is misschien wel de meest onderschatte grote naam uit ons kikkerlandje. Dat neemt echter niet weg dat zijn trouwe fans hem door zijn enthousiasme en skills alleen maar méér waarderen. Om díe fans en zichzelf te belonen is hier Luke's nieuwe album Focus.
Heftig, paranoïde en meeslepend. Zo zou het nieuwe album "The Oddments of Delirium" van "Mystification" omschreven kunnen worden. Uitgebracht op Noisj.LTD en waarschijnlijk 1 van de laatste releases van het label.
Trance Nation Mixed By Markus Schulz
dinsdag 17 november 2015
De Trance Nation serie draait al een poosje mee en het is een schokkende tekortkoming dat er nog niet eerder een bijdrage van Markus Schulz is gevraagd. Gelukkig is deze fout ingezien en is er nu eindelijk een mix van de in de VS wonende Duitser.
Altijd spannend, de release van zo'n tweede volwaardige album. Zeker als je werkt onder de naam Disclosure en weet dat alle ogen vanuit de mondiale house scene op jou gericht zijn.
Peaches - Rub
dinsdag 10 november 2015
Na 6 jaar komt de extravagante Peaches weer met een nieuw album "Rub". Deze cd is zeker niet voor pussies! De lyrics die in deze mix van muziek stijlen voorbij komen zijn hilarisch, mits je open minded ingesteld bent.
'Le Freak' is een compilatie die geïnspireerd is door het discogeluid uit de jaren zeventig en begin jaren tachtig waarop Nile Rodgers een grote inbreng had. Nile Rodgers was in 1977 mede oprichter van Chic, een formatie die meer dan 100 miljoen platen wist te verkopen.
15 Years Of Moon Harbour
zondag 8 november 2015
Het is niet veel label vergeven om hun vijftienjarig bestaan te vieren. Het Duitse techhouse- en technolabel Moon Harbour Records, gerund door Matthias Tanzmann, is hier een uitzondering op.
Robin Schulz - Sugar
zaterdag 7 november 2015
Robin Schulz is niet meer weg te denken uit de wereld van de laagdrempelige housemuziek. Afgelopen jaar kwam hij met het album 'Prayer' en als opvolger is onlangs 'Sugar' verschenen.
Benjamin Damage - Obsidian
vrijdag 6 november 2015
'Obsidian' is het tweede soloalbum van Benjamin Damage. Net als zijn voorgaande album 'Heliosphere' is dit album uitgebracht op 50WEAPONS, een sublabel dat valt onder de paraplu van het label Monkey Records, dat gerund wordt door de heren van Modeselektor. Met de release van 'Obsidian' is een einde gekomen aan het bestaan van 50WEAPONS.
20 Years Compost Records
donderdag 5 november 2015
Het gerespecteerde Duitse kwaliteitslabel Compost Records bestaat alweer twintig jaar en dat wordt gevierd met een fraai boekwerk en daarbij horende unieke code waarmee een uit veertig tracks bestaande downloadbundel binnen gehaald kan worden.
Gossamer - Automaton
woensdag 4 november 2015
Gossamer is een in Los Angeles woonachtige producer en muzikant. Het experimentele album 'Automaton' is zijn debuutalbum uitgebracht op Innovative Leisure.
Lauer - Borndom
dinsdag 3 november 2015
Drie jaar na het verschijnen van zijn debuut album komt Philip Lauer weer met het nieuw solo album "Borndom". Dit album bevat frisse deep house, disco, synth pop en new beat sounds.
Sven Van Hees - Chameleon
maandag 2 november 2015
Sven van Hees, een uit België afkomstig begenadigd downtempo producer, heeft eerder dit jaar wederom een kwalitatief hoogstaand artiestenalbum op de markt getoverd getiteld 'Chameleon'.
Eagles & Butterflies - Abstract27 nov 2015
Masters In The Mix Vol II - Mixed by Noize Suppressor & Day-Mar26 nov 2015
Jill Scott - Woman25 nov 2015
Subculture – The Residents Vol. 2 (John O'Callaghan, John Askew & Standerwick)24 nov 2015
Laidback Luke - Focus20 nov 2015
Mystification – The Oddments Of Delirium18 nov 2015
Trance Nation Mixed By Markus Schulz17 nov 2015
Disclosure - Caracal (Deluxe Edition)16 nov 2015
Peaches - Rub10 nov 2015
Le Freak: Music Inspired by Chic - compiled by Joey Negro9 nov 2015
15 Years Of Moon Harbour8 nov 2015
Robin Schulz - Sugar7 nov 2015
Benjamin Damage - Obsidian6 nov 2015
20 Years Compost Records5 nov 2015
Gossamer - Automaton4 nov 2015
Lauer - Borndom3 nov 2015
Sven Van Hees - Chameleon2 nov 2015