Partyflock
 
Recensies · april 2011
­ Nederland
A State Of Trance 500
zaterdag 30 april 2011
10 jaar, 15 miljoen luisteraars en 500 afleveringen van zijn radioshow A State Of Trance. Dat is reden voor een feestje. En niet zo'n kleintje ook! We worden getrakteerd op maar liefst vijf cd's gemixt door Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Markus Schulz, Cosmic Gate en Andy Moor.
Hindsight - The History
zaterdag 30 april 2011
Hindsight is een van langst lopende clubnights van Engeland. In 1999 organiseert Nick The Kid de eerste editie als een oldschool feest, maar kort daarna valt hij voor de Duitse hardtrance en hardstyle en gaat het roer om. Op deze dubbelaar viert hij samen met goede vriend en Hindsight resident Mark EG een gezamenlijke passie voor de hardere stijlen en elf succesvolle jaren vol knallende Hindsight feesten.
Knights of The Playboy Mansion
zaterdag 30 april 2011
Dimitri from Paris en Bob Sinclar geven hun visie op de feesten gehouden in de Playboy Mansion van Hugh Heffner. Allebei niet onbekend met dit fenomeen, laten ze met deze mix vervlogen tijden herleven met de klassieke disco samen met de pareltjes van de jaren '80 en '90.
Triax - Audioslave
dinsdag 26 april 2011
Triax heeft enkele weken geleden het album 'Audioslave' uitgebracht. Een nobele onbekende zou je zeggen, maar toch draait hij al enkele jaren mee in de scene, op zowel productioneel als dj vlak. En dat hij perfect zijn mannetje kan staan in de hardere wereld van de hardcore wil hij koste wat het kost bewijzen.
Mason - They Are Among Us
dinsdag 26 april 2011
Iason Chronis en Coen Berrier, beter bekend als Mason brengen ons hun debuutalbum, genaamd "They Are Among Us". De schijf bevat een reflectie van hun liefde voor diverse muziekdisciplines onder andere pop, italo disco en electro.
Hij is in binnen- en buitenland een graag geziene DJ/producer. Zelden zul je hem zonder die eeuwige glimlach op zijn gezicht zien. Hij heeft dan ook alle reden om vrolijk te zijn, want zijn nieuwe compilatie-cd is eindelijk uit op het gerenommeerde High Contrast label. Over wie dit gaat? Over Artento Divini natuurlijk!
Feed Me blijkt een alias te zijn van de Engelse drum & bass artiest Spor, binnen de scene een populaire naam. Spor wilde echter wel eens wat anders dan het bekende drum & bass werk, maar vond het wel raadzaam dit onder een andere naam te doen. Onder de alias Feed Me bracht hij ons eerder dit jaar zijn debuutalbum.
N*E*R*D - In Search of... (Retro Review)
vrijdag 22 april 2011
Hiphop op Partyflock? N*E*R*D laat zien dat hokjes al heel lang verleden tijd zijn...
Pedro Del Mar presenteert ons de 20ste jubileum editie van zijn Mellomania reeks. Twee cd's gevuld met melodieuze, uplifting, progressive en Balearic trance. Een compilatie die je meeneemt op vakantie, een reis door de wondere wereld van Mellomania.
Voor de uit Cuba afkomstige George Acosta was 2010 een droomjaar. In de slipstream van deze succesperiode komt nu zijn allereerste artiestenalbum uit, overgoten met emotie in de vorm van warme trance.
Fly2Miami
dinsdag 19 april 2011
Een weddenschap uitgelopen op een waar succes. Fly2Miami heeft alles aan boord; een piloot, partypeople, de nodige stijlen aan muziek en ga zo maar door. Trance, house, progressive zijn allemaal vertegenwoordigt op deze Fly2Miami compilatie.
Carl Craig's Planet E label viert haar twintigjarig bestaan in de vorm van een 'Best of'-album gevuld met hoogtepunten uit twee decennia house en techno.
In alle commotie rondom de 500ste aflevering van 'A State Of Trance' en de bijbehorende events, zou je haast vergeten dat er ook weer een nieuw jaarlijkse A State Of Trance compilatie is uitgekomen. Partyflock had het echter wel in de gaten en onderwierp de release aan een grondige luisterbeurt.
Hardcore - The 2010 Yearmix
woensdag 13 april 2011
Het is weer zover… 2010 is al even achter de rug en dat betekent dat er naar goede gewoonte weer een jaarmix is van de beste hardcore tracks die dat jaar de revue passeerden. Het heeft iets langer op zich laten wachten dan normaal, maar alle hardcore liefhebbers hebben weer een knal van een album voor in de auto.
Latin Village volume 8
zondag 10 april 2011
Het Latin Village concept is in Nederland inmiddels behoorlijk populair bij het grote publiek. Het is een mix van latin, house, salsa en ga zo maar verder. We zijn inmiddels aangekomen bij deel acht van de gelijknamige compilatiereeks van het concept. Onder leiding van "El Capitan" D-Rashid en DJ Mauri worden we verwend met de lekkerste latin, house en salsaklanken.
Melleefresh brengt ons Best of Electro volume 1, een selectie van tracks die ons een beeld geven waar het Canadese Play Records voor staat.
Dabruck & Klein - 2:48AM
dinsdag 5 april 2011
Het Duitse duo Dabruck & Klein, dat al meer dan tien jaar samenwerkt, brengt ons hun debuutalbum, waarvoor ze alles uit de kast getrokken. Een hele berg aan talentvolle artiesten, van vocalisten tot collega dj's zijn door Dabruck & Klein gecharterd om van "2:48AM" een waar succes te maken.
September vorig jaar gloorde eindelijk het debuutalbum 'Northern Lights' van de Engelse Gareth Emery aan de horizon. Nu, een half jaar verder, werpt Partyflock een licht op het remix album.
A State Of Trance 50030 apr 2011
Hindsight - The History30 apr 2011
Knights of The Playboy Mansion30 apr 2011
Triax - Audioslave26 apr 2011
Mason - They Are Among Us26 apr 2011
High Contrast Recordings presents Artento Divini22 apr 2011
Feed Me - Feed Me's Big Adventure22 apr 2011
N*E*R*D - In Search of... (Retro Review)22 apr 2011
Mellomania 20 - Mixed by Pedro Del Mar19 apr 2011
George Acosta - Visions Behind Expressions19 apr 2011
Fly2Miami19 apr 2011
Carl Craig - 20 F@#&ING Years: We Ain't Dead Yet15 apr 2011
Armin van Buuren - A State Of Trance 201113 apr 2011
Hardcore - The 2010 Yearmix13 apr 2011
Latin Village volume 810 apr 2011
Play Records - Best of Electro volume 110 apr 2011
Dabruck & Klein - 2:48AM5 apr 2011
Gareth Emery - Northern Lights (Re-Lit)5 apr 2011