Partyflock
 
Recensies · september 2009
Giuseppe Ottaviani - GO!
maandag 28 september 2009
Ik heb iets met de muziek van deze man. Niet geheel onbevooroordeeld ga ik dan ook voor zijn solo artiestendebuut zitten. De titel van dat album zijn simpelweg zijn initialen. Gaan met die Italiaan!
Neophyte Records is een label dat zich kan meten met de groten der aarde. Sterker gezegd, ze behoren er zelf toe op dit moment. Er zijn maar weinig hardcore liefhebbers die niet één of meer favoriete artiesten kent vanuit deze groep. Dit overzicht van de laatste tien jaar van het label is nu al bijna niet stuk te krijgen met dit gegeven.
Anthony Pappa - Moments 2
maandag 28 september 2009
Al op zeer jonge leeftijd won Australiër Anthony Pappa een DMC mixcompetitie. Hierna maakte hij snel naam in de dancescene. Hij heeft inmiddels al vele mixcompilaties uit mogen brengen waarvan ‘Moments 2’ zijn nieuwste is.
Met Breaking The Silence neemt de Engelse Andy Moor je tweemaal mee op een enerverende, meeslepende reis langs zijn muzikale velden. 'Andy Moor disturbs silence without letting it lose its peace'.
Evolution 2009 - Let There Be Light
dinsdag 22 september 2009
Je moet het ijzer smeden als het heet is. En gezien de verhitte discussies rond het afgelopen zaterdag gehouden feest in Assen, werp ik maar meteen deze recensie in het vuur. Na het feest is er nu de cd. Evolution - Let There Be Light.
Boys Noize - Power
zaterdag 19 september 2009
Het debuutalbum ‘Oi Oi Oi’ van Boys Noize (Alex Ridha) werd in 2007 met lovende kritieken ontvangen en leverde de Duitser door zijn eigenzinnige stijl grote bekendheid op. Zijn tweede artiestenalbum 'Power' verschijnt 6 oktober aanstaande.
Eclectic Beatz 9 - Mixed by Hardwell
zaterdag 19 september 2009
Hardwell is al een aantal jaar een van de meest succesvolle DJ’s van Nederland en kan met zijn Eclectic Beatz serie een van de meest succesvolle mixcompilaties van de laatste jaren op zijn conto schrijven. De serie is inmiddels toe aan zijn negende deel.
Voltt Vol. 1 - Mixed by Bart Skils
woensdag 16 september 2009
De Amsterdamse clubscene bruist als nooit te voren en het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de organisatie van de Amsterdamse Vollt feesten juist nu hun eerste compilatie-cd uitbrengt.
Decibel 2009
woensdag 16 september 2009
Decibel vond dit jaar weer plaats in de Beekse Bergen en voor de liefhebbers van de hardere stijlen ligt de bijbehorende cd inmiddels in de winkel. D-Block & S-Te-Fan, The Viper en Beholder & Balistic mixen drie cd's aan elkaar, in de recensie vind je alle info over Decibel 2009.
Met een spannende lijst aan gastartiesten komt het hippe Britse Duo Simian Mobile Disco met de opvolger van het in 2007 verschenen album 'Attack Decay Sustain Release'. De titel voor hun nieuwe album 'Temorary Pleasure' lijkt een bewuste keuze, ben je benieuwd waarom, lees de recensie.
Heaven 7 - Deep Trance Essentials
maandag 14 september 2009
Zoals elk jaar gebruikelijk, schotelt het Belgische N.E.W.S. Records tranceliefhebbers ook dit jaar weer een editie voor van ‘Heaven - Deep Trance Essentials’, een verzamelaar met zowel tranceclassics als recenter materiaal.
Cosmic Balearic Beats Volume 2
vrijdag 11 september 2009
Een jaar na de release van de eerste ‘Cosmic Balearic Beats’ brengt Eskimo Recordings de tweede uitgave op de markt. Opnieuw een album vol getalenteerde artiesten van over de hele wereld, maar zonder grote en gevestigde namen. Is dat een gemis? Laat je verrassen door deze slow motion house party!
Het zomerseizoen zit er weer bijna op en de Ibiza closing party’s staan voor de deur, maar toch willen we nog graag (met enige vertraging) een laatste Ibiza compilatie onder de aandacht brengen. De jaarlijkse Clubbers Guide Ibiza van Ministry of Sound is namelijk een release die we natuurlijk niet kunnen overslaan in de serie van Ibiza compilaties.
Sied van Riel - In Riel Time
woensdag 9 september 2009
‘Compilatie van de maand’. Wanneer je debuut mixalbum zo wordt betiteld door het gezaghebbende Engelse dancemagazine MixMag, dan maak je geen rotzooi. En laten we vooral Rielistisch zijn: dat maakt Sied van Riel natuurlijk ook niet.
Volume: The Best of Paul van Dyk
dinsdag 8 september 2009
Hij leek de Joop Zoetemelk van de dance industry te zijn. De Eeuwige Tweede. Toch bereikte hij in 2005 eindelijk de eerste plek van de DJ Mag Top 100. Na 15 jaar aan de top is er nu een Best Of album van Paul van Dyk. ‘Volume’ combineert de grootste hits van vijf studioalbums plus Pauls meest succesvolle remixen.
Isis - Pulse
maandag 7 september 2009
De pas 34-jarige Isis is al sinds haar vijftiende actief in de dancescene. Eerst als bezoeker en niet veel later ook als DJ. Onlangs heeft ze voor Oxfamnovib en ID&T een cd samengesteld en gemixt. De opbrengst komt geheel ten goede van een project dat meiden in Nigeria voor zichzelf op leert komen en op eigen benen te staan.
Reverze - Creation of Life DVD
vrijdag 4 september 2009
Reverze, ‘Belgium's biggest harddance event’, neemt met het jaar grotere vormen aan. De meest verse aflevering in deze dance beleving telde alweer zo’n 18.000 feestbeesten, welke 11 uur lang werden meegezogen in het ‘Creation of Life’ thema. Naast een aanverwante compilatie CD kent deze editie op veler verzoek nu dan ook eindelijk een eigen DVD versie, mét interessant bonusmateriaal.
Lakedance - The Summer Is Magic!
woensdag 2 september 2009
De Lakedance feesten van First Vision bestaan al een aantal jaar. Deze zomer waren er twee edities in Beachclub Sunrise te Best en nu is er in samenwerking met Be Yourself Music een compilatie cd uitgebracht die het gevoel van de Lakedance feesten moet weergeven.
Mystery Land 2009
woensdag 2 september 2009
Het jaarlijks terugkerende Mystery Land is een begrip in de dancewereld. Ook dit jaar was het festival weer uitverkocht en speciaal voor iedereen die geen kaartje had kunnen bemachtigen is er altijd de compilatie-cd nog. Of die een goed beeld geeft van het festival, kun je hier lezen.
Giuseppe Ottaviani - GO!28 sep 2009
Neophyte Records - A Decade of Great Success28 sep 2009
Anthony Pappa - Moments 228 sep 2009
Andy Moor - Breaking The Silence Vol. 125 sep 2009
Evolution 2009 - Let There Be Light22 sep 2009
Boys Noize - Power19 sep 2009
Eclectic Beatz 9 - Mixed by Hardwell19 sep 2009
Voltt Vol. 1 - Mixed by Bart Skils16 sep 2009
Decibel 200916 sep 2009
Simian Mobile Disco - Temporary Pleasure14 sep 2009
Heaven 7 - Deep Trance Essentials14 sep 2009
Cosmic Balearic Beats Volume 211 sep 2009
Ministry of Sound - Clubbers Guide Ibiza '0911 sep 2009
Sied van Riel - In Riel Time9 sep 2009
Volume: The Best of Paul van Dyk8 sep 2009
Isis - Pulse7 sep 2009
Reverze - Creation of Life DVD4 sep 2009
Lakedance - The Summer Is Magic!2 sep 2009
Mystery Land 20092 sep 2009