Partyflock
 
Nieuws · februari 2022
­ Nederland
Welcome To The Future zal dit jaar voor het laatst terugkeren naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske om de fijnproevers op gebied van house en techno nog eenmaal een onvergetelijke dag te bezorgen. Dit is het einde van een tijdperk. De organisatie is zowel dankbaar als bedroefd dat hierbij wordt aangekondigd dat het geliefde Welcome To The Future-festival na de editie van de zomer van 2022 stopt in deze vorm.
Na twee jaar stilte op het terrein van het Drift Festival kan de Nijmeegse organisatie zich opmaken voor een uitverkochte editie. Op zaterdag 11 juni barst het festival los op het Vasimterrein langs de Waal.
Mere days after the release of his five-plus-hour music production masterclass on Armada University, Eelke Kleijn is launching his first single of 2022 and subsequently giving his fans yet another reason to roar. Written on a flight from Amsterdam to New York during his first U.S. tour of 2021, 'Transmission' immediately proves to be the kind track that shifts the underground club experience to a higher gear.
In de afgelopen maanden heeft Antoon heel veel nieuwe muziek gemaakt en het is tijd dat de fans daar van kunnen genieten. 'Hallo' is de nieuwe solo-single van Antoon en op 4 maart zal deze opgevolgd worden door een EP met nog drie nieuwe Antoon tracks. 'Hallo' komt uit op het label Dreamteam en is vanaf vandaag op alle online platformen te streamen.
Morgen is dé dag waarop bijna alles weer mag. Dit laat SLAM! natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Het Pop & Dance station van Nederland viert het einde van de coronamaatregelen met de SLAM! MixMarathon XL, 60 uur in de mix. Drie dagen lang - vanaf vrijdag 25 februari 06.00 uur tot en met zondag 27 februari 18.00 uur - gaat SLAM! helemaal los met maar liefst 50 verschillende dj's op het programma. Zo worden luisteraars getrakteerd op muziek van onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero en Kris Kross Amsterdam en kunnen ze festival tickets winnen voor 7th Sunday Festival, Lakedance en Dance Valley. Kortom, alles wat je nodig hebt om het leven eindelijk weer maximaal te vieren.
Amsterdam Open Air keert op 4 en 5 juni 2022 terug in het Gaasperpark. Na twee jaar corona mogen we eindelijk weer samenkomen voor twee dagen muziek, creativiteit en vriendschap. Iets waar ook de Amsterdam Open Air bezoekers lange tijd naar hebben uitgekeken, getuige het grote aantal mensen dat al twee jaar de tickets vasthoudt omdat ze geen editie willen missen. Het handvol tickets dat is vrijgekomen, gaat op 25 februari in de verkoop.
Het nieuwe popfestival 'In Het Volkspark' heeft vandaag het grootste deel van het programma bekendgemaakt. Op zaterdag 9 juli staan onder meer Chef'Special, Suzan & Freek, BLØF, Miss Montreal en Kris Kross Amsterdam op het podium in Enschede.
Crazyland Rehab dj's bekend
vrijdag 25 februari 2022
De voorverkoop van Crazyland komt eindelijk hard op stoom. Nu net 2,5 week uit de lockdown gaan mensen toch echt beseffen dat ze weer mogen feesten. Het is bijzonder omdat ook Crazyland in het Klokgebouw in 2020 het laatste grote feest was voor de Pandemie.
Multi-platinum selling artist and heavyweight producer, DJ and songwriter Calvin Harris makes a highly anticipated return to Ushuaïa Ibiza for what is sure to be one of the most exciting residencies this summer, taking place on Fridays from 3rd June - 2nd September. His much talked about 6-date Ushuaïa Ibiza residency back in 2019 drew in record crowds and this season Calvin is going even bigger, with a 14-week residency that will feature a curated lineup of special guests.
Dance4Liberation
donderdag 24 februari 2022
Ronnie Flex, Brennan Heart, Bizzey, Antoon, Kris Kross Amsterdam, Gunz For Hire, Wildstylez, Bram Krikke en Emma Heesters. Dat zijn slechts enkele topartiesten die op donderdag 5 mei een optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation! Bekijk hieronder de complete line-up, scoor je tickets nu nog voor slechts €17,50 (ex. Fee) en profiteer van die korting nu het nog kan!
Na twee jaar stilte klinkt er eindelijk weer muziek langs de Waal als het Nijmeegse Drift zich op zaterdag 11 juni opmaakt voor de tiende editie in haar twintigjarige bestaan. De kaartverkoop voor het festival is begonnen.
Download de Appic app, zet jezelf aanwezig op Guilty Pleasure presents: The Great Reset en speel de wingame. Spreid je kansen, tag je matties!
Tiësto komt naar 7th Sunday Festival
woensdag 23 februari 2022
Tiësto heeft zijn komst naar 7th Sunday Festival, Pinksterzondag 5 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, het festivalterrein De Roost in Erp (bij Eindhoven) bevestigd. De uit Breda afkomstige DJ was zo'n 20 jaar geleden als allereerste Nederlandse DJ bovenaan de DJ Mag Top 100 terug te vinden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de wereldtop van de elektronische muziek. Tiësto is resident DJ in Las Vegas en treedt sporadisch op in Nederland.
Nu de samenleving weer langzaam open gaat en de festivals en feesten weer opgang komen. Blijft het natuurlijk de vraag welke grote buitenlandse artiesten ons mooie kikkerlandje gaan aan doen. Voor alle Hip Hop liefhebbers is één van de meest gestelde vragen dan ook wanneer verschijnt rapper Drake weer op 1 van onze podia. Maar wat weten wij eigenlijk van de Canadese rapper? Wat veel mensen niet weten is dat de rapper uit Toronto een fervent liefhebber is van gokken.
De bevrijding is nabij! Op vrijdag 25 februari geeft Guilty Pleasure Festival op de dag dat het nachtleven officieel haar deuren opent, het startschot van de roaring 20's van de 21ste eeuw. Dit doen ze met een "onverantwoord extraordinair bevrijdingsfeest" in Gatsby stijl op een van de mooiste locaties die Amsterdam rijk is: Het Sieraad.
Dat maken Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) vandaag bekend. "Het is een geweldig mooie tijd geweest, maar deze pandemie periode heeft ons aan het denken gezet. Dat denken heeft nieuwe plannen opgeleverd en daar past deze plek - na al die jaren - helaas niet meer bij," aldus Rob.
Het duurt nog maar 2 weken en dan is er heel bijzonder feest in het Klokgebouw Eindhoven. Van 20.00 uur tot 04.00 uur kun je genieten van een chic en mooi feest met veel entertainment en acrobaten shows inclusief de beste muziek. Een combinatie die ervoor heeft gezorgd dat Crazyland in heel nederland op de kaart staat. Van Zaandam en Amsterdam tot het mooie Eindhoven. Iedereen kent Crazyland en weet dat het voor kwaliteit staat. Verder in dit persbericht zullen wij de eerste 4 dj's bekend maken. Met de productie gaat het goed. Moeten wel eerlijkheid zeggen dat het moeilijk is om in 2 weken tijd allerbeste producenten bij elkaar te krijgen, maar jullie weten dat we nooit een feest zullen geven zonder de beste kwaliteit.
Gisteren, 17 februari om stipt 19:00 uur, lanceerde Stereo Sunday de kaartverkoop voor haar 12e editie. Meer dan de helft van alle tickets is al uitverkocht en de website was tijdelijk onbereikbaar door het grote animo.
Op 18 februari verschijnt de single One Way Up van Fedde le Grand en American Authors. De track is het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Nederlandse DJ en de Amerikaanse indierockband. One Way Up wordt uitgebracht via Virgin Records Duitsland.
Kingdance Festival 2022
donderdag 17 februari 2022
Alsof het Nederlands elftal een WK goal scoort! Zo hebben we gisteren in onze oranje outfits het geweldige nieuws ontvangen dat wij volledig los mogen gaan op koningsdag 2022! Kingdance Festival 2022 gaat door met 30.000 party people, twee gigantisch dikke outdoor area's en alléén de beste artiesten van dit moment!
Na twee jaar afwezigheid, lijken de voortekenen eindelijk weer gunstig en kan eindelijk het tienjarig jubileum van NDSM Vrijhaven gevierd worden. Zo'n 20 partijen onder aanvoering van Stichting NDSM-werf zorgen ervoor dat Amsterdammers maar naar één plek hoeven tijdens Koningsdag. Met de grootste kindervrijmarkt van de stad en de leukste feestjes is NDSM Vrijhaven een feest voor iedereen.
Op 29, 30 en 31 juli 2022 organiseert Awakenings voor het eerst Awakenings Summer Festival in Hilvarenbeek. Vandaag werd de line-up ervan bekendgemaakt: maar liefst 131 acts, verspreid over 3 dagen maken opwachting op het voor Awakenings nieuwe festivalterrein, inclusief camping, in Hilvarenbeek.
Nu het nachtleven eindelijk officieel van zijn slot gaat en de knaldrang onder feestgangers een hoogtepunt bereikt, brengt Red Bull met het nieuwe concept Red Bull Unlocked het ultieme feest. Op 1 en 2 april komen 12 clubs en bars samen voor een legendarische avond in de A'DAM Toren om alle feestjes in te halen die de afgelopen twee jaar zijn gemist. Bekende Amsterdamse clubs en bars als de Chin Chin Club, De Kopstootbar, Club NYX, Jimmy Woo en Duke of Tokyo zullen hun karakteristieke ambiance opnieuw creëren in verschillende ruimtes van de A'DAM Toren.
Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van '538 Koningsdag'. Op woensdag 27 april komen de dj's, artiesten en luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van onze koning te vieren. Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een fysiek Oranje-event organiseert. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats.
Goed voorbereid naar een zomerfestival
donderdag 17 februari 2022
Voor de festivalliefhebbers in Nederland was de zomer van 2021 een bittere teleurstelling. Het zat qua maatregelen en mogelijkheden gewoon niet mee. Gelukkig is het een nieuw jaar met nieuwe kansen! Er staan voor de zomer van 2022 weer een aantal fantastische festivals op de planning, zowel in eigen land als in het buitenland.
De Crazyland Rehab voorverkoop gaat ineens heel erg hard. Na alle goede berichten van het weekend zien we dat mensen er weer vertrouwen in hebben. En als klap op de vuurpijl is er nu op het nieuws dat er extra versoepeld gaat worden. Gaat het dan echt gebeuren? De ealy bird kaart is nu bijna uitverkocht. En ook de VIP kaarten gaan erg hard en ook die duurt niet lang meer of deze is helemaal uitverkocht. Met een VIP kaart voor maar 10 euro extra krijg je : Grote VIP area met uitzicht over de zaal met food, oesters, fruit, champagne, luxe hapjes, massage, luxe loungebanken, free dvd/cd box etc etc.
Op 16 maart 2022 vinden er in Nederland gemeenteraadsverkiezingen plaats. Voor deze verkiezingen wil Unmute Us jongeren bewust maken van de standpunten die lokale partijen innemen op het gebied van festivals, jongerencultuur en het nachtleven. Om deze standpunten aan het licht te brengen heeft Unmute Us de afgelopen weken in een aantal steden een onderzoek middels een enquête bij de diverse partijen uitgezet. Unmute Us roept hierbij de partijen op die de enquête nog niet hebben ingevuld, de urgentie en het belang in te zien en voor 18 februari bij Unmute Us terug te komen met duidelijke standpunten. De uitkomsten van de enquête zal Unmute Us actief delen met haar volgers, zowel online als in de openbare ruimtes.
Mysteryland, het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, maakt haar langverwachte terugkeer op 26 t/m 28 augustus 2022 in Haarlemmermeer. Voordat het evenement volgend jaar het 30 jarig bestaan viert, belooft Mysteryland in 2022 de grootste editie tot nu toe te organiseren en fans van over de hele wereld te verwonderen met ongekende stages en unieke concepten. Drie dagen lang kunnen festivalbezoekers zich laten onderdompelen in de magische wereld van Mysteryland om samen weer het leven te vieren.
Het betere leven is nu echt in zicht. Op zondag 3 juli 2022 gaan we eindelijk weer de zomer vieren tijdens Summerpark Festival 2022. Na twee festival loze zomers gaan we nu echt de summer of love beleven. Dat doen we op één van de mooiste, meest unieke festival locaties van Nederland: het Almere strand. We gaan groter uitpakken als ooit te voren. Life is better at the beach.
Slechts een jaar na het bereiken van zijn eerste mijlpaal van één miljard streams op Spotify voor In The Name Of Love, als eerste Nederlandse artiest ooit, kan Martin Garrix ook zijn samenwerking met Dua Lipa, 'Scared To Be Lonely', ook aan de veelgeprezen lijst toevoegen.
Op 10 maart zou poppodium Nieuwe Nor met een grootschalig (her)openingsfeest haar nieuwe zaal vieren. De gratis bij te wonen avond, met een concert van The Dirty Daddies en de uitreiking van de Limburgse Popprijzen, zou via L1 live te volgen zijn. Vanwege de onzekerheid over hoeveel publiek er dan binnen de geldende coronamaatregelen welkom is, is besloten de avond in zijn geheel uit te stellen naar vrijdag 29 april.
De Nijmeegse organisatie viert haar jubileum met een massale oproep aan bezoekers om eigen Drift-materiaal van de afgelopen 20 jaar in te sturen.
Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Oranjebloesem voor het laatst plaatsvond. Na twee jaar van afwezigheid i.v.m. COVID-maatregelen, komt het populairste alternatieve dance festival op Koningsdag terug met opvallend sterke line-up. Op 27 april maken o.a. Carista, Dax J, Joris Voorn, I Hate Models, Kobosil en Reinier Zonneveld hun opwachting in het Olympisch stadion. De kaartverkoop begint op 14 februari om 16:00 via oranjebloesem.com. Bezoekers die zich hebben ingeschreven krijg al eerder op de dag de mogelijkheid om tickets te kopen.
DGTL Records - het officiële label van het toonaangevende elektronische muziekfestival DGTL - viert zijn vijfde verjaardag in stijl met de gloednieuwe compilatie '5YRS of DGTL Records'. Het album dat 14 tracks telt, wordt op 16 april uitgebracht als een exclusieve 4x 12-inch vinyl set en wordt tussen 18 februari en 1 april digitaal verspreid over 4 afzonderlijke EP-releases. De bijzondere vinyl set zal ook verkrijgbaar zijn op DGTL festival in het weekend van 16 april.
Aanstaande zaterdag, 12 februari, is het zover: De Nacht Staat Op. Na twee jaar gaan de clubs eindelijk weer open. SLAM!, hét dancestation van Nederland, is daar natuurlijk bij om samen met alle luisteraars het leven en vooral de nacht weer te vieren. Vanaf 20.00 uur tot diep in de nacht zendt het populaire SLAM!-programma 'The Boom Room' live uit vanaf het festivalterrein Thuishaven in Amsterdam. Met onder andere sets van Eric de Man & Aron Friedman, Kasper & Norman Weber, Sluwe Vos en Michel de Hey is dit nu al een nacht voor in de boeken.
Na een compleet uitverkochte editie in 2021 keert Stereo Sunday over minder dan vijf maanden weer terug naar het Julianapark. Het terrein zal worden omgetoverd tot één grote beestenboel onder het thema; Southern Wildness.
After a two year hiatus and following the success of previous sell-out shows at the iconic O2 Victoria Warehouse, Manchester, the world-renowned clubbing brand 'Don't Let Daddy Know' returns on Sunday May 1st for a Bank Holiday weekend party. The sensory stimulating event will feature a heavyweight international lineup including BRENNAN HEART, DIMITRI VANGELIS & WYMAN, MATT NASH, NICKY ROMERO, SEM VOX, SHOWTEK, THIRD PARTY and WILL SPARKS set to the backdrop of explosive, next level production. Ticket sales will start on Monday 14th February 2022. Make sure to pre-register to get access to the exclusive pre-sale that starts 72 hours ahead of the general sale, on Friday 11th February 2022.
Na een stilte van bijna vier jaar keert het Amerikaanse productieduo ODESZA vandaag terug met hun gloednieuwe single, 'The Last Goodbye', waarop de kenmerkende stem van blues- en soullegende Bettye LaVette centraal staat.
Ze vluchtten uit hun moederland, waar dancemuziek streng verboden is. Maar in de Brabantse polder vond het Iraanse dj-duo Vessbroz hun beloofde land, waar ze nu hun muzikale droom realiseren. De broers Armia en Arsham zijn met hun video's een hit op TikTok, hebben net hun nieuwe single 'Higher' uitgebracht en zijn klaar om de podia te bestormen.
Vorige maand maakte Paradise City Festival haar plannen voor de zomer van 2022 bekend - en laat het duidelijk zijn dat de ambities groot zijn na twee moeilijke jaren voor de Belgische evenement- en muziekindustrie. De zevende editie van het elektronische muziekfestival belooft de beste tot nu toe te worden. Niet alleen worden de bezoekers uitgenodigd op het prachtige domein van het kasteel van Ribaucourt om te genieten van een professionele organisatie, indrukwekkend podiumdesign en kwalitatieve licht- en geluidsproducties, het festival heeft nu ook de helft van de volledige line-up van artiesten aangekondigd.
Ten eerste willen wij een statement maken over de QR code. Ook wij sluiten ons aan bij de onverdeeldopen.nl. Wij hopen dat ook ons publiek massaal deze petitie gaat tekenen. Het is niet meer uit te leggen dat met deze zeer milde variant en onderzoeken van de TU delft alles nog gescand moet worden. Het meest bizarre vinden wij dat het in de horeca wel verplicht is maar in winkels zoals de Ikea het niet hoeft. Dat is een van de redenen dat wij de geplande feesten nu in mei of nog later inplannen. Wij verwachten dat er dan ( zeker door alle ophef nu ) geen QR code meer is. Wij zullen ons er tegen blijven verzetten.
Deze week hebben de Nederlandse nachtclubs aangekondigd op eigen initiatief op zaterdag 12 februari de deuren weer te openen. Unmute Us, dat in samenwerking met de nachtclubs in augustus en september diverse grootschalige protesten door het hele land organiseerde, wil het belang van De Nacht onderschrijven na twee jaar geen perspectief of langetermijnplan te hebben gekregen. De frustratie bij deze groep ondernemers is enorm, dit is het hoogseizoen voor nachtclubs en wachten tot de zomer is geen optie. Tijd voor actie.
Leef jij je normaliter helemaal uit op de vetste festivals en feesten en deel je deze ervaringen graag met je vrienden? En wil je daarnaast graag binnen de evenementen scene je design skills een boost geven? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!
Leef jij je normaliter helemaal uit op de vetste festivals en feesten en deel je deze ervaringen graag met je vrienden? En wil je daarnaast graag binnen de evenementen scene je sales skills een boost geven? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!
Bakermat the spirit nu uit op Vinyl
donderdag 3 februari 2022
Het tweede album van Bakermat, de Nederlandse DJ, producer en master of funk is nu verkrijgbaar op vinyl. 'The Spirit', zoals het album heet bestaat uit twaalf songs, waaronder de vorig jaar uitgebrachte gospel-house-single 'Ain't Nobody' (feat. LaShun Pace) en de track 'Walk That Walk' met Nic Hanson. Voor de titeltrack van het album kreeg de producer toestemming om een sample van Spirit In The Dark' van de in 2018 overleden legendarische zangeres Aretha Franklin te gebruiken.
Nachtclubs en discotheken gooien zaterdag 12 februari in het hele land hun deuren open. Dat laat brancheorganisatie Nachtbelang en het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC) weten. Ze zijn het zat dat bij de plannen van het kabinet om de samenleving te heropenen niet aan hen wordt gedacht.
Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met J Balvin als eerste officiële headliner op de zaterdag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.
Het populaire festival Dance D-Vision wordt sinds 2011 georganiseerd op het festivalterrein Bevegemse Vijvers en trok tijdens de laatste editie 20.000 bezoekers uit heel België. In 2022 vindt het festival plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus 2022.
2022 promises to have a wonderful summer in store… The iconic Belgian festival Tomorrowland will exceptionally add one extra festival weekend before the traditional two last weekends of July this year, making its return by treating the People of Tomorrow to three magnificent weekends of magic.
Central Park op 18 & 19 juni
dinsdag 1 februari 2022
Op 18 & 19 juni 2022 zal de langverwachte vierde editie van Central Park festival plaatsvinden. Met op de line-up onder andere Kensington, Krezip, DI-RECT, De Staat, Suzan & Freek en Chef'Special. "Het zal een extra bijzondere editie worden, niet alleen omdat we al twee jaar wachten om weer samen te komen en te genieten van live muziek, maar ook omdat het dit de laatste editie zal zijn waarop we Kensington gaan zien in de huidige formatie met leadzanger Eloi." Aldus de organisatie.
28 februari 2022
Welcome to the Future neemt afscheid van Het Twiske
25 februari 2022
Drift Festival 2022 binnen één uur uitverkocht
Eelke Kleijn delivers first full-throttle single of 2022
Antoon kondigt met single 'Hallo' komst van EP aan
SLAM! viert einde coronamaatregelen met 60 uur MixMarathon XL
Amsterdam Open Air viert vriendschap in het Gaasperpark Kaartverkoop resterende tickets start 25 februari
Chef'Special, Suzan & Freek en BLØF op eerste editie 'In Het Volkspark'
Crazyland Rehab dj's bekend
24 februari 2022
Calvin Harris announces summer residency at Ushuais Ibiza
Dance4Liberation
Drift Festival maakt line-up jubileumeditie bekend
23 februari 2022
Een limousine-rit naar The Great Reset met 7 vrienden incl. champagne
Tiësto komt naar 7th Sunday Festival
22 februari 2022
Van kleins af aan is hij al verwikkeld in weddenschapjes
Guilty Pleasure kickstart het nachtleven met groots bevrijdingsfeest
21 februari 2022
Brothers in Bunnik sluit na 25 jaar de deuren
Crazyland Klokgebouw 5 maart early bird uitverkocht
18 februari 2022
Stereo Sunday overrompeld door reacties
Nieuwe single van American Authors en Fedde Le Grand
17 februari 2022
Kingdance Festival 2022
10e editie NDSM Vrijhaven laat de werf weer oranje kleuren
Awakenings maakt line-up nieuw zomerfestival bekend
Red Bull brengt het beste van het Amsterdamse nachtleven samen onder één dak voor feest van het jaar
Radio 538 zet traditie voort met 538 Koningsdag op Chasséveld Breda
Goed voorbereid naar een zomerfestival
15 februari 2022
Crazyland Rehab 5 maart early bird en VIP kaarten bijna uitverkocht
Unmute Us kondigt nieuwe campagne aan
Mysteryland kondigt grootste event ooit aan voor langverwachte 2022 editie
14 februari 2022
Summerpark Festival maakt line-up bekend
Martin Garrix behaalt weer miljard Spotify streams voor 'Scared To Be Lonely' met Dua Lipa
Nieuwe Nor verschuift heropeningsfeest naar 29 april
11 februari 2022
Drift viert twintigste verjaardag en geeft twintig jaar gratis entree weg
Oranjebloesem pakt muzikaal groots uit voor de comeback van Koningsdag
DGTL viert '5YRS of DGTL Records' met vinyl en digitale releases
De Nacht Staat Op live te horen bij SLAM!
10 februari 2022
Stereo Sunday lanceert kaartverkoop voor 1 & 2 juli
9 februari 2022
Don't Let Daddy Know announces return to O2 Victoria Warehouse in Manchester for HUGE Bank Holiday weekend show!
Odesza keert na vier jaar terug met nieuwe single The Last Goodbye feat. Bettye Lavette
8 februari 2022
Gevluchte Iraanse dj-broers maken carrière vanuit Nederlandse polder
Paradise City Festival kondigt eerste helft van line-up aan voor zomereditie 2022
7 februari 2022
Crazyland organisatie zet 2 geplande feesten naar datums in mei 2022
4 februari 2022
Unmute Us onderschrijft het belang van De Nacht Staat Op en doet beroep op het kabinet
3 februari 2022
Gezocht Stagiair Communicatie & Design Appic - MBO + HBO
Per direct gezocht Stagiair Accountmanager Appic MBO / HBO
Bakermat the spirit nu uit op Vinyl
Nachtclubs zijn klaar met coronaregels en gooien volgende week zaterdag hun deuren open
2 februari 2022
Festival Pal Mundo keert eindelijk terug in 2022 met J Balvin als eerste officiële headliner
Dance D-Vision viert 10de verjaardag met 3 dagen feest
1 februari 2022
Tomorrowland announces third festival weekend and releases ticket sale dates
Central Park op 18 & 19 juni