Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland organisatie zet 2 geplande feesten naar datums in mei 2022

gepubliceerd door , op
Ten eerste willen wij een statement maken over de QR code. Ook wij sluiten ons aan bij de onverdeeldopen.nl. Wij hopen dat ook ons publiek massaal deze petitie gaat tekenen. Het is niet meer uit te leggen dat met deze zeer milde variant en onderzoeken van de TU delft alles nog gescand moet worden. Het meest bizarre vinden wij dat het in de horeca wel verplicht is maar in winkels zoals de Ikea het niet hoeft. Dat is een van de redenen dat wij de geplande feesten nu in mei of nog later inplannen. Wij verwachten dat er dan ( zeker door alle ophef nu ) geen QR code meer is. Wij zullen ons er tegen blijven verzetten.

B*TCH wordt verplaatst naar 14 mei in de Hemkade
Hoewel de datum 12 Februari een optiedatum was voor B*TCH zal ook deze wederom niet door mogen gaan. Ivm de huidige maatregelen mogen events alleen zittend en met anderhalve meter afstand, en een maximum van 1250 bezoekers. Dat is helaas niet haalbaar met onze evenementen. De datum die we nu hebben staan voor B*TCH wordt 14 Mei 2022. Het feest was al helemaal uitverkocht. Maar doordat we wat refunds hebben uitbetaald kunnen er binnenkort weer een handje vol kaarten verkocht worden. Let op. Wij hebben veel vraag voor dit feest. Houd onze berichtgeving goed in de gaten!

Booming New Year wordt verplaatst naar 28 mei in de Hemkade ! Voorverkoop is weer begonnen. Er zijn nu nog 550 kaarten te koop.
Booming New Year is toch echt een van de leukste feesten van het jaar. En hoe leuk is het dat we dit feest in mei gewoon alsnog gaan vieren. Wij hebben nog even getwijfeld maar kregen veel reacties van het publiek dat het juist heel erg leuk kan worden 28 mei. Wij zullen nergens op bezuinigen en vol gaan uitpakken met alles op de 28 mei. Er is immers ook geen Crazyland in de eerste maanden van het jaar in de Hemkade geweest. De refunds van Booming New Year zijn inmiddels verwerkt en uitbetaald. Dus de voorverkoop is weer begonnen en er zijn nu nog 550 kaarten te koop voor dit feest. Klik hier shop.paylogic.com om jouw kaarten in huis te krijgen. Maken we er een mooi en onvergetelijk feest van 28 mei.