Partyflock
 
Nieuws · oktober 2019
­ Nederland
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek.
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
Unleashed New Year's Party
donderdag 31 oktober 2019
With great pride and pleasure, we announce our grand New Year 2020 celebration will take place in one of the world's most famous and beautiful venues, Amsterdam's center of art, music and nightlife culture, PARADISO Amsterdam.
Girls Love DJs New Years Eve
donderdag 31 oktober 2019
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause Girls Love DJs takes over NYE met Sevn Alias & ChildsPlay! Met de benodigde dosis party en ditmaal een flinke extra extra portie glitters op 31 december gaan je girls, BFF's en entourage oud en nieuw bijzonder goed vieren.
Deepsense terug in Arnhem
maandag 28 oktober 2019
De herfst is van start en deepsense duikt daarom de clubs weer in! Dit najaar komt de Nijmeegse organisatie voor de derde keer naar Arnhem! Na een succesvolle en uitverkochte editie afgelopen februari, opent deepsense op zaterdag 9 november weer haar deuren in Luxor Live. Ook deze keer met een dikke line-up, waaronder Santé, Wouter S. en meer!
"Gezelligste feest van Haarlem!" "Volgend jaar weer!" "Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!"

Zomaar wat uitspraken na de 10e editie vorig jaar, dus we zijn op 1 november terug voor de 11e! Het gekkengetal, dus reken op wat gekkigheid, zoals een 90s guilty pleasure karaoke in de hal bovenin Patronaat Haarlem.
Bezoekers van een halloweenfeestje kunnen flink besparen op ticketkosten. Dit en meer blijkt uit onderzoek naar halloweenfeesten door Feestkleding365.nl. Feestvierders bij zowel discotheken, clubs en ook pretparken zijn in de vroege online voorverkoop veel goedkoper uit.
Met de track "Untroubled" heeft Mylow vorig jaar de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. Zijn vinyl is inmiddels uitgekomen en ''Untroubled'' van de 19-jarige Milo Tomasovic is hier te beluisteren. Dankzij de ''krachtige opbouw, goede productie en pakkende melodieën'' van de track, won Mylow vorig jaar de jury voor zich.
Op dinsdag 12 november kan het publiek Thunderdome Never Dies voor de eerste keer op het grote doek beleven in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Tegelijk met deze publiekspremière vindt ook de officiële feestelijke première plaats op dezelfde locatie.
Metz · XXL
dinsdag 22 oktober 2019
Na een heerlijke zomer met intieme edities gaan we weer richting de herst / winter... het wordt weer eerder donker en wat grauwer buiten, dus tijd voor het 'clubbin' seizoen. Op zaterdag 16 november trapt Metz af met een grote XXL editie op een wel heel bijzondere locatie: Het Maasgebouw te Rotterdam, een plek waar we nog nooit samen met jullie hebben gedanst; gaaf!
Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland gaat over iets meer dan een week van start. Dit jaar zijn op Crazy Sexy Cool onder meer Jebroer, Freddy Moreira, Afro Bros, The Partysquad en Snelle te zien. Ook huisvest het festival 5 bloedstollende scare zones waar scare actors de Halloween beleving compleet zullen maken.
Audio Obscura · Spectrum
donderdag 17 oktober 2019
Audio Obscura returns to the stunning Muziekgebouw aan 't IJ for another unforgettable night during Amsterdam Dance Event 2019 where they team up once again with Joris Voorn's Spectrum.
Days like Nights × Lost & Found
donderdag 17 oktober 2019
Eelke Kleijn's DAYS like NIGHTS party returns to ADE for 2019 with another unmissable day party alongside Guy J's Lost & Found concept. Taking place in the industrious confines of Transformatorhuis + WesterUnie in Amsterdam's gorgeous Westerpark, this glorious 8-hour party takes place on Saturday 19 October with a top-draw line-up in tow.
De klassiek geschoolde pianist Jisk Lieftink startte zijn carrière als 'Hardstyle Pianist' in 2016 met unieke klassieke arrangementen van bekende Hardstyle dance hits. Al snel beklom hij de grootste dancefestival podia en werkte samen met bekende DJ/producers aan tracks die honderdduizenden keren werden gestreamd. Op 6 december komt de Hardstyle Pianist, samen met zijn orkest, diverse bekende solisten en headiner DJ naar HEDON in zijn woonplaats Zwolle. Jisk Lieftink zegt over het aankomende concert: "deze editie wordt extra speciaal, we hebben een aantal mooie verrassingen in petto".
Vrijdag 8 november opening MUNCH
donderdag 17 oktober 2019
Stuivend door het nachtleven, nieuwe creaties en bizarre verhalen. De opening van MUNCH is op vrijdag 8 november en stof zal het doen opwaaien. de aftrap is met een terugkerende factor in de naam van een onderscheidende nieuwe avond: OPIUM. De zwarte loper ligt uit om 22.10 uur en dan ben je welkom in onze 'eigen' vibe.
Hardstyle Classics groter dan ooit
donderdag 17 oktober 2019
REBiRTH Festival presenteert het grootste Hardstyle Classics event van dit najaar met 15 legendes: REACTiVATE 2019 [official]
Heldeep Records kondigt met trots Heldeep Records pop-up store aan op 17 en 18 oktober tijdens Amsterdam Dance Event. Heldeep Records, opgericht door de Nederlandse DJ/Producer Oliver Heldens, opent de deuren in het hart van Amsterdam en verwelkomt bezoekers voor twee dagen gevuld met exclusieve ervaringen, gesponsord door Audiomack.
SLAM! staat deze week volledig in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE). Voor het vijfde jaar verhuist SLAM! naar het centrum van Amsterdam en presenteert de langste line-up van het ADE. Meer dan honderd artiesten verzorgen live sets in de tijdelijke SLAM! studio. Binnen- en buitenlandse namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Sam Feldt worden verwelkomt.
Op donderdag 14 november gaat Thunderdome Never Dies in première. In de tachtig minuten durende film wordt teruggekeken op het ontstaan en de geschiedenis van één van de sterkste jongeren/muziekculturen van Nederland en ver buiten de landsgrenzen.
Hardwell verraste afgelopen weekend de bezoekers van FestyLand in Volkel met een optreden als MC tijdens de show van Stuk TV. De Bredase producer en DJ, verscheen gedurende enkele nummers 'on stage'. Tot groot genoegen van het aanwezige publiek uiteraard.
Sinds 2007 nam SWINGBEATZ je mee op een time-travel door de jaren 80 en 90 met een uitstapje naar de jaren 2000. De beste R&B, Hip Hop en Latin van toen gremixt met nummers die nog hits moesten worden bracht een unieke combi teweeg . Het concept werd SUPER sccesvol mede dankzij het leuke publiek dat het trok waardoor de aanhang van de gezelligste en stijlvolste mensen alleen maar groeide . Met maandelijkse edities in Rotterdam en Amsterdam en exclusieve edities in Den Haag, Eindhoven tot zelfs Londen en Barcelona, werd Swingbeatz een niet weg te denken begrip in de nationale en internationale uitgaansscene!
It's that time again. Na een super gezellige september editie stroomden de verzoeken binnen van wanneer de volgende Holiday Jam editie weer is. Mensen die waren geweest en mensen die het door vakantie hadden gemist wilde niet weer 3 maanden wachten . Daarom hebben we besloten zaterdag 9 november de laatste Holiday Jam van 2019 te organiseren. Dit keer met een gloednieuwe spannende line up waar je "U" tegen zegt. Deejay BIGGI die nog steeds een van de toppers van het land is, komt langs voor een exclusieve HJ set! Samen met zijn MC (en R&B zanger) ELTON CROWN gaan ze laten zien waarom ze zo "groot" in de scene zijn. DJ Chippie "Nak a Pokoe" is een ware grootheid in de classicscene en zal zijn skills ook weer tonen tijdens deze editie. Daarnaast hebben we maar liefst drie DJ's -Rodney Music, George Felix & Shug La Sheeda - die Utrecht vertegenwoordigen. Utka are you ready?
Vinyl Sessions presenteert line-up
vrijdag 11 oktober 2019
Zaterdag 19 oktober is het zover, dan opent de Effenaar in Eindhoven voor de allereerste keer haar deuren voor Vinyl Sessions.
A Pacha new year in Amsterdam
vrijdag 11 oktober 2019
Dinsdag 31 december komen de glanzend rode Pacha kersen weer naar Nederland om Oud & Nieuw te vieren in stijl. De magie van één van de langstlopende clubs in de wereld zal je op deze avond in The Butcher Social Club voor even het gevoel geven dat je in Ibiza bent zonder dat je daar het vliegtuig voor in hoeft te stappen.
Online radiostation 538 Dance Department zendt dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event drie dagen live uit vanuit de A'DAM Toren. De grootste dj's en artiesten komen langs in de studio, maar ook jonge talenten en de ster-dj's van morgen zijn te gast. David Guetta, Lucas & Steve, Ferreck Dawn, Mike Mago, Chocolate Puma, Reinier Zonneveld, Solardo en Oliver Heldens zijn nog maar de eerste namen uit de ADE-line up van 538. De uitzendingen zijn te volgen via TV 538 en op vrijdag- en zaterdagavond komen ook de shows van Radio 538 vanuit Amsterdam.
Exposed
vrijdag 11 oktober 2019
Sunnery James & Ryan Marciano: EXPOSED. 
Their biggest solo show to date with an exclusive 3,5-hour live set!
Paul Elstak heeft vandaag een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky. De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig. In oktober 1995 ontving Paul Elstak een gouden plaat vanwege de verkoop van CD-singles en platen.
Every Thursday evening One World Radio invites a close friend to host a unique Tomorrowland Friendship Mix. World class DJs get the opportunity to create an exclusive one-hour guest mix with the finest selection of their music featuring brand new exclusive & unreleased records, all-time favorite tracks & classics, and personal highlights & memorable anecdotes.
Met 4 muziek area's, een casino, een wedding chappel, een "Gentlemens Club" is BLSSD at Las Vegas the place to be op 2 november. Niets staat je in de weg om je volledig onder te dompelen in de Las Vegas vibe!
Amsterdam Dance Event has all of the ingredients, but it's up to you to cook up your own unique festival experience. Like with a marathon, it doesn't hurt to prepare.
In 2016, 2017 én 2018 lanceerde Armada Music al een driedaagse marathon van haar 'Armada Invites'-livestreamconcept tijdens Amsterdam Dance Event en ook dit jaar is het weer zover tijdens de nieuwe editie van 's werelds grootste dancemuziekconferentie. Van donderdag 17 oktober tot en met zaterdag 19 oktober host het Amsterdamse platenlabel drie exclusieve 'Armada Invites'-events in haar eigen club met elk een eigen muzikale kleur: Trance (donderdag), House/Melodic Techno (vrijdag) en allround dancemuziek (zaterdag).
Dinsdag 15 oktober, de dag voor ADE officieel van start gaat, geven de bekende artiesten Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders een bijzonder optreden op Amsterdam Centraal. De DJ's spelen namelijk op de grootste sequencer ter wereld van Red Bull Music. De sequencer is 10 meter lang, meer dan 2 meter hoog, heeft 427 knoppen en faders, vier analoge drummachines, een modulaire synthesizer en een sample-unit. Deze enorme creatie is van Red Bull en gebouwd door de Berlijnse creatieve studio Neulant van Exel.
Metz NYE Cruise
woensdag 9 oktober 2019
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2019 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe jaar 2020, waarin Metz natuurlijk niet kan ontbreken. 'The Real House Event' vindt dan ook dat dinsdag 31 december keihard gevierd moet worden met een knalfuif en komt voor het zevende jaar op deze feestdag met de Metz NYE Cruise!
Axe Music presents Senses
dinsdag 8 oktober 2019
AXE presenteert met trots het AXE Music presents Senses evenement op donderdag 17 oktober in The Loft Amsterdam. Een speciaal event tijdens Amsterdam Dance Event 2019 waar unieke sense experiences centraal staan.
Dit jaar is er van de ruim 140 feesten tijdens het Amsterdam Dance Event maar één feest wat toegankelijk is voor alleen vrouwen, deze wordt georganiseerd door Femmazing.
Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A'DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober waarbij de indrukwekkende line-up bestaat uit onder andere Peggy Gou, HAAi b2b Daniel Avery, Giegling, Tale Of Us, Keinemusik en Adriatique b2b Mano Le Tough en een hele bijzondere special guest.
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
The French are coming! During Amsterdam Dance Event 2019 OFENBACH will make their debut on hosting their own event 'Ofenbach Live' with a brand-new show! On Friday October 18th these Parisian stars will play a special set mixing up electro with a sound that features rock and French touch influences. Being certified Diamond, multi-platinum worldwide and with 600 million streams in less than 2 years, this ADE Ofenbach will showcase their unique and special LIVE show in the famous Koepelkerk in Amsterdam. Doors will open at 10:00 PM.
Het was Lost Frequencies' zomerse sound die in 2015 de wereld veroverde, maar het is te danken aan zijn veelzijdigheid als artiest dat hij nog altijd aan de top van de dancemuziekscene staat. Die speciale kwaliteiten liet hij al eerder zien met zijn debuutalbum 'Less Is More' in 2016 (en de Deluxe-versie van dat album) en nu doet hij daar nog een schepje bovenop met een gloednieuw dubbelalbum: 'Alive And Feeling Fine'.
Het was Lost Frequencies' zomerse sound die in 2015 de wereld veroverde, maar het is te danken aan zijn veelzijdigheid als artiest dat hij nog altijd aan de top van de dancemuziekscene staat. Die speciale kwaliteiten liet hij al eerder zien met zijn debuutalbum 'Less Is More' in 2016 (en de Deluxe-versie van dat album) en nu doet hij daar nog een schepje bovenop met een gloednieuw dubbelalbum: 'Alive And Feeling Fine'.
Hellbound maakt timetable bekend
donderdag 3 oktober 2019
Hellbound, The Box Amsterdam. Aanstaande zaterdag is het zover. Een monster van een soundsystem, goudeerlijke en onversneden hardcore, een groep liefhebbers die komt voor het betere beukwerk en de ongekende saamhorigheid. Die onvervalste 909 kickdrumsound! See you there!
G-Star RAW viert haar 30 jarige bestaan middels een unieke muzikale beleving op donderdag 17 Oktober, 2019. 'RAW RAVE' vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event onder het Rijksmuseum, met optredens van De Staat, Boys Noize en TITIA.
Line-up Valhalla Festival bekend
donderdag 3 oktober 2019
Op 21 december wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot een magisch feest. De achtste editie van het kleurrijke festival biedt dit jaar weer een diversiteit aan artiesten en live acts zoals Bakermat, Benny Rodrigues, Bizzey, De Sluwe Vos & Mella Dee, Joey Daniel & Luuk van Dijk, Lucas & Steve, Ronnie Flex (live), Sam Feldt, Sam Paganini en Speedy J. Bezoekers kunnen daarmee uit de voeten voor muziekstijlen als house, techno en disco, maar ook hip-hop en urban verdeeld over vijf zalen.
A Night By.. DJ EZ & Elvin Zedo
donderdag 3 oktober 2019
Paradiso presents A Night By.. DJ EZ & Elvin Zedo. It will be the fifth time that A Night By alights and the concept is as simple as it sounds: we invite one of our favourite artists from the electronic music scene to essentially host a night. They can invite their chosen guests and curate the evening as they see fit. No one other than DJ EZ will play Paradiso's main room twice on Thursday 17 October during ADE.
Tchami x Malaa present No Redemption
donderdag 3 oktober 2019
Tchami is een dj/producer uit Frankrijk die wereldwijd geliefd is door liefhebbers van EDM en future house. Het genre is continu in beweging, maar artiesten zoals Tchami verliezen de oorsprong van house niet uit het oog en maken om die reden vaak gebruik te maken van samples. Samen met zijn bevriende en bovendien mysterieuze collega Malaa maakt en draait hij muziek op grote festivals als o.a. Tomorrowland, EDC en Ultra Music.
Op zaterdag 5 oktober om 12.00 gaan de laatste kaarten voor Thunderdome 2019 in de verkoop. Daarmee krijgen late beslissers alsnog de mogelijkheid om bij de nieuwe editie, onder het motto "Ode aan de Gabber" aanwezig te zijn. Thunderdome 2019 vindt plaats op 26 oktober in het gehele complex van de Jaarbeurs Utrecht.
Zojuist heeft Don Diablo in RTL Boulevard aangekondigd dat hij volgend jaar de grootste solo optreden uit zijn carrière zal geven. Op zaterdag 9 mei presenteert hij een gloednieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome: FOREVER XL. De Nederlandse DJ en producer brengt een geheel nieuwe visuele ervaring met nooit eerder vertoonde documentaire-opnamen, gecombineerd met muziek van zijn aanstaande album 'FOREVER' en al zijn klassieke hits in een extra lange set van minimaal 3 uur.
Vandaag zijn er negen nieuwe feestartiesten aan de line-up van het Grootste Feestcafé van Nederland toegevoegd. Ook Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Gebroeders Rossig, John West, Henny Huisman, Lamme Frans, Abba Fever, DJ galaga en Factor 12 maken deel uit van de eerste editie van het Grootste Feestcafé op zaterdag 25 januari in Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervan is reeds begonnen.
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste harder styles-evenementen wereldwijd, bestaat volgend jaar twintig jaar en viert dat met een eenmalig evenement genaamd DEDIQATED. Het spektakel vindt plaats op 8 februari 2020 van 12:00 tot 23:00 in het GelreDome te Arnhem. Het is het allereerste feest ooit van Q-dance dat overdag plaatsvindt op een indoorlocatie en zal geheel in het teken staan van het verleden, het heden en de toekomst van Q-dance.
On October 18 Kölsch and his label are going to take over de Kromhouthal. The Danish producer Kölsch started his label called IPSO and transformed it into an ever-expanding brand catalog. But what can you expect from his label that evening?
31 oktober 2019
E&A Events start platenlabel TIKTAK Records en tekent onder andere Freddy Moreira
Rapper Dopebwoy kondigt 'Forever Lit Tour' aan na succes van gelijknamig album
Unleashed New Year's Party
Girls Love DJs New Years Eve
28 oktober 2019
Deepsense terug in Arnhem
Oproep voor oud Stadscafé gangers, vrijdag 1 november de 11e reunie in Patronaat
24 oktober 2019
Halloweenfeesten discotheken en clubs flink goedkoper via voorverkoop
22 oktober 2019
Winnaar Vinylized 2018 Mylow brengt vinyl uit
Thunderdome Never Dies Publiekspremière: 12 november Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Metz · XXL
18 oktober 2019
Aftellen tot halloween in Rotterdam losbarst
17 oktober 2019
Audio Obscura · Spectrum
Days like Nights × Lost & Found
Nieuwe Hardstyle Pianist In Concert show vol verrassingen in HEDON Zwolle
Vrijdag 8 november opening MUNCH
Hardstyle Classics groter dan ooit
15 oktober 2019
Oliver Heldens kondigt Heldeep Records pop-up winkel aan tijdens ADE
SLAM! MixMarathon XXL voor vijfde keer live vanuit Amsterdam
14 oktober 2019
Vanaf 14 november in de bioscoop: Thunderdome Never Dies
Hardwell zet FestyLand op zijn kop met verrassingsoptreden
Swingbeatz "the best of all times" is terug
Holiday Jam komt met met line-up voor laatste editie van 2019
11 oktober 2019
Vinyl Sessions presenteert line-up
A Pacha new year in Amsterdam
538 drie dagen live vanaf ADE met o.a. David Guetta, Reinier Zonneveld, Solardo, Ferreck Dawn en Oliver Heldens
Exposed
Paul Elstak ontvangt platina voor Rainbow in the sky en kondigt nieuwe track in samenwerking met Klubbheads en Desree aan
One World Radio invites Afrojack for this week's Tomorrowland Friendship Mix
BLSSD with FRNDS neemt jullie op 2 november mee naar Las Vegas
10 oktober 2019
Unity's guide to Celebrate Safe at ADE 2019
9 oktober 2019
Armada music host vierde opeenvolgende Armada invites
Legowelt, Egyptian Lover & Colin Benders spelen op grootste sequencer ter wereld
Metz NYE Cruise
8 oktober 2019
Axe Music presents Senses
Unieke party tijdens het Amsterdam Dance Event.
7 oktober 2019
Audio Obscura maakt ADE 2019 programma compleet met zes evenementen in de Loft van de A'DAM Toren
MEET ME B̶A̶C̶K̶S̶T̶A̶G̶E̶ invites Marco Carola and Loco Dice at New Year's Eve
Ofenbach Live during Amsterdam Dance Event
4 oktober 2019
Lost Frequencies brengt positiviteit met nieuw dubbelalbum
Lost Frequencies brengt positiviteit met nieuw dubbelalbum
3 oktober 2019
Hellbound maakt timetable bekend
G-star host Raw Rave in het Rijksmuseum tijdens Amsterdam dance event
Line-up Valhalla Festival bekend
A Night By.. DJ EZ & Elvin Zedo
Tchami x Malaa present No Redemption
Thunderdome geeft een middelvinger aan de zwarthandel
Don Diablo kondigt grootste soloshow ooit aan
2 oktober 2019
Nieuwe namen Grootste Feestcafé van Nederland in Ziggodome
1 oktober 2019
Q-dance viert twintigjarig bestaan met DEDIQATED op 8 februari 2020
Heavy, melodic, deep, electric and unique techno sounds. That is what this year's STRAF_WERK ADE events are all about. Presenting two nights, STRAF_WERK will be a must-see this year.