Partyflock
 
­

E&A Events start platenlabel TIKTAK Records en tekent onder andere Freddy Moreira

gepubliceerd door , op
De Nederlandse evenementorganisator E&A Events start met hun merk TIKTAK het platenlabel 'TIKTAK Records'. E&A Events is opgericht door Essam Jansen en Alex Hes, en met ongeveer 20 concepten, meer dan 50 nationale en internationale evenementen en meer dan 500.000 bezoekers per jaar, uitgegroeid tot één van de marktleiders in het live entertainement circuit. Het nieuwe label zal zich gaan richten op urban en club muziek.

Alex Hes: 'We hebben de afgelopen jaren TIKTAK weten uit te bouwen tot één van de populairste event concepten, met een brede programmering van hip-hop tot dancehall en van RnB tot moombahton. Deze combinatie tussen urban en club muziek doet het erg goed onder de jonge doelgroep. Echter zagen we dat er binnen het landschap van platenlabels nog geen partij en platform is waar artiesten die deze stijlen combineren terecht kunnen. Daarnaast met het platform dat TIKTAK artiesten biedt, was het voor ons een logisch stap om uit te breiden naar een platenlabel, waar we talent kunnen ontwikkelen en tevens een podium kunnen bieden.

De eerste signing op TIKTAK Records is DJ en producer Freddy Moreira. In 2018 heeft Freddy de FunX award voor beste Urban DJ gewonnen en uitgroepen tot populairste DJ door de Nightlife Awards. Afgelopen jaar heeft de Rotterdamse DJ 360 boekingen gedaan.

Essam Jansen 'Freddy heeft een ongelooflijk track-record aan optredens, waaronder op TIKTAK. Met zijn energieke shows en releases heeft hij een sound geclaimed, en een trouwe fanbase opgebouwd. We kijken erg uit naar de samenwerking, en zijn blij onderdeel uit te maken van zijn team.'

Freddy Moreira: 'TIKTAK & Freddy, dat is gegarandeerd een grote fissa! Ik kijk super erg uit om de komende tijd knallers van tracks en toffe songs uit te brengen op dit nieuwe frisse label!'

Naast Freddy Moreira is TIKTAK Records ook een exclusieve deal met upcoming talent Yung Jamin aangegaan.

Voor de aggregatie en distributie heeft TIKTAK zijn partner gevonden in FUGA. FUGA is in 2006 begonnen en levert het volledige spectrum aan digitale distributiediensten en content management van labels richting serviceproviders.

1 opmerking

"­één van de marktleiders in het live entertainement circuit"­
In elk geval wel de onbetwiste nummer 1 in meeste pepperspray incidenten.­ Elk event van E&­A honderden slachtoffers.­