Partyflock
 
­

Thunderdome geeft een middelvinger aan de zwarthandel

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 5 oktober om 12.00 gaan de laatste kaarten voor Thunderdome 2019 in de verkoop. Daarmee krijgen late beslissers alsnog de mogelijkheid om bij de nieuwe editie, onder het motto "Ode aan de Gabber" aanwezig te zijn. Thunderdome 2019 vindt plaats op 26 oktober in het gehele complex van de Jaarbeurs Utrecht.

De organisatie van Thunderdome geeft met deze aanpak een signaal af aan de zwarte handel: "We hebben de afgelopen jaren een levendige handel in tickets zien ontstaan. Bij bij die zwarte handel worden tickets doorverkocht tegen woekerprijzen. Wij staan erop dat ook de late beslisser de normale prijs betaalt voor zijn ticket. Thunderdome geeft graag een middelvinger aan de zwarthandel en daarom hebben wij een beperkt aantal tickets achter gehouden."

Thunderdome 2019 was begin juni binnen no-time uitverkocht. De tickets vlogen over de toonbank aan de hardcore liefhebbers uit ruim 45 landen. Met 50.000 gabbers wordt deze editie de allergrootste en bruutste in de geschiedenis van de wizard.

Voor de late beslissers gaan op zaterdag 5 oktober om 12:00 uur deze allerlaatste kaarten in de verkoop via thunderdome.­com. Gewoon tegen de normale prijs.

2 opmerkingen

In 2017 met 40.000 was het overal al druk en werd de main afgesloten tijdens promo. Benieuwd hoe snel er chaos is met die 10.000 extra mensen
:vaag:
Idd, vorig jaar was druk.­ Wel blij dat ze zich zorgen maken over de zwarthandel.­ Biertje kost bijna 10 gulden of 5 euro, hamburger een tientje, een mixje een maandsalaris, de servicekosten voor 3 kaarten een tas boodschappen en een locker een Ikea-kast, maar die 2 tientjes extra voor een late beslisser op de zwarte markt: How Dare You!