Partyflock
 
Nieuws · juli 2017
­ Nederland
Een afterparty van het Rotterdamse Zomercarnaval is uit de hand gelopen door onverwacht grote drukte. Op het feest in het WTC in het centrum van de stad kwamen volgens de politie te veel mensen af. Vanwege het tumult dat ontstond heeft de politie drie mensen aangehouden.
Een enorme brand op het podium van Tomorrowland in Barcelona heeft een voortijdig einde gemaakt aan het dancefestival. Volgens de organisatoren zijn alle 22.000 feestgangers zonder problemen van het terrein gehaald.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De maand augustus staat natuurlijk in het teken van de Gay Pride, oftewel outfits vol glitter en glamour! Bekijk hier de leukste feesten van augustus 2017:
Thunderground
vrijdag 28 juli 2017
Thunderground maakt zich op voor echte Freestyle Madness! Zes acts, gruwelijke B2B sets en een ongekend harde afsluiter… Zaterdag 14 oktober trilt de Effenaar in Eindhoven tussen 22:00 en 04:00 op haar grondvesten en staan de Thunderground helden The Darkraver en Vince klaar om er een groot freestyle circus van te maken.
Beach party Bocholt
vrijdag 28 juli 2017
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus gaat de 22ste editie van de "beach party Bocholt" van start op het evenemententerrein, gelegen aan de voetbalvelden in Bocholt.
Vandaag gaat de track 'Door Hemel en Hel' van Rät N FrikK en Wudstik in release. Het nummer wordt uitgebracht op ROQ 'N Rolla Music.
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Voor de tweede keer op rij keert Monstercat terug naar Melkweg Amsterdam voor een spectaculaire showcase op donderdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event.
Sunnery James & Ryan Marciano keren dit jaar terug met hun Sexy By Nature show naar het Amsterdam Dance Event op 21 oktober.
Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack heeft zijn eerste single bij Spinnin' Records uitgebracht, het met de soulvolle vocalen van Nicole Bus geperfectioneerde nummer 'I Miss You'.
Milkshake festival, the world's most open-minded music festival taking place in Amsterdam is taking place this Saturday 29th and Sunday 30th July and to celebrate, have revealed some more weird and wonderful festival happenings to get you in the mood.

Now in its sixth year, Milkshake is a true celebration of diversity and freedom of expression, created from the thought that 'nothing should be mandatory and anything is possible'. Here's 10 reasons why this year's event is not to be missed!
Met een brede lach op hun gezicht kondigt UNLEASHED de muzikale headliner
aan voor hun aanstaande event: niemand minder dan DJ Isis zal deze avond de
dansvloer vol overgave overnemen! Als welbekende pionier van ruim 20 jaar
in zowel de lokale als internationale electronic music scene zal zij
gegarandeerd een onvergetelijke en intense set neerzetten in de WesterUnie
op 12 augustus.
Dance festivalmarkt onder druk
dinsdag 25 juli 2017
De Nederlandse dancefestivalmarkt heeft het moeilijk, blijkt uit de halfjaarlijkse Dance Festival Monitor. Hoewel het aantal festivals en het aantal bezoekers in de eerste helft van 2017 is toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2016, is de ticketomzet gedaald. Lagere ticketprijzen gelden als voornaamste verklaring.
Laatste nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands: o.a. nicolas jaar, killbox (ed rush + audio), you're a melody dj's Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van "A Campingflight to Lowlands Paradise" plaats.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Grotesque Indoor Festival #300
maandag 24 juli 2017
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven.
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar wederom op de donderdag van het Stadsfeest Doetinchem terug op het Simonsplein.
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar op 30 juli 2017 terug op de Grote Markt.
"Never Let Me Go" is the seventh single from the latest full-length studio album by Andrew Rayel, MOMENTS (Armada Music).
Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten.
Op zaterdag 23 september 2017 keert Cocktail Fest terug naar de Maassilo Rotterdam. Opnieuw zal de organisatie de krachten bundelen met meerdere nationale en internationale feesten tot één groot open-minded mega festival!
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Het Haarlemse poppodium Patronaat lanceert vanaf september 2017 de concertpas 'Patromaatje'.
Het uitverkochte Amsterdamse boutique-festival A Day at the Park (ADATP) heeft zaterdag met ruim 20.000 bezoekers de final edition succesvol afgesloten. Het festival vierde dit jaar haar tiende verjaardag.
The UK's biggest global breakthrough act, Jonas Blue, reveals his debut compilation album 'Electronic Nature - The Mix 2017'.
Vandaag is bekend gemaakt welke artiesten 25 years of Hardcore moeten vertegenwoordigen!
Zomerfeest Blijburg
donderdag 13 juli 2017
Dit keer volgen we de bedoeienen in de magie van onze eigen urban oase. Zes atmosferische stages gaan aan en dit keer beginnen we vroeg.
Sneakerz in de stad
donderdag 13 juli 2017
Sneakerz in de Stad is terug, en harder dan ooit! Op zaterdag 26 augustus 2017 is het Stadhuisplein in Eindhoven tussen 15:00 en 01:00 uur weer de thuishaven voor een vette mix van verschillende muziekstijlen.
Unleashed Amsterdam
donderdag 13 juli 2017
Na een spectaculaire eerste editie in de WesterUnie kunnen wij niet wachten tot augustus, wanneer unleashed wederom het hart van het Westerpark verovert met het meest prachtige publiek, een krachtige line-up, en de welbekende geweldige atmosfeer en unique vibe die jullie gewend zijn van unleashed.
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
dinsdag 11 juli 2017
Van 4 tot en met 6 augustus vindt op de raketbasis Pydna bij Kastellaun in Hunsrück de 23e editie van Nature One plaats. Er worden ruim 60.000 bezoekers verwacht op dit festival voor elektronische muziek, dat de meeste traditie in Duitsland kent. Meer dan 350 dj's en live-acts zijn te bewonderen op 23 podia onder het motto "we call it home".
Het feest is pas over een week, maar nu al zijn zeker 38 mensen geweigerd en mogen niet naar Tomorrowland om 'veiligheidsredenen'.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 22 juli bij S.O.L. Op het Thuishaven terrein in Amsterdam
"Ik heb enorm veel geluk gehad dat iemand het heeft zien gebeuren." Bijna drie weken geleden werd Diana tijdens het uitlaten van haar hond door de bliksem getroffen.
Nederland telde vorig jaar 943 festivals. Dat zijn er bijna honderd meer dan in 2015.
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats. Na een renovatie van ruim 3 jaar is er groen licht gekomen om de scheepshelling weer in gebruik te mogen nemen als festivallocatie, dus dat betekent dat VOLTT weer kan knallen met de mainstage op De Helling!
Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel. Voordat je het weet is het alweer november en is het tijd om ons Luminosity 10 Year Anniversary Weekender groots te vieren in Amsterdam. Wanneer? Op vrijdag 17 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur en op zaterdag 18 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur is Panama Amsterdam het decor voor deze feestelijke Luminosity 10 Year Anniversary editie.
On Saturday September 9th, Beachclub Fuel will welcome back Ferry Corsten. The calendar of this dj/producer will be really full because a busy tour is planned around his fifth artist album "Blueprint". Fuel is really excited about him making a stop at Bloemendaal aan Zee where he will do a four hour set.
90's on the beach
maandag 10 juli 2017
De zomer zit goed in ons bol! Met heel veel plezier kondigen XSENSE en The Zoo aan dat het nostalgische festival 90's on the Beach nu ook naar Woudenberg komt.
'Celebrate life', vier het leven. Het motto van het vanavond voor het laatst te houden dancefeest Sensation is bedenker Duncan Stutterheim op het lijf geschreven. Met de verkoop van zijn feestimperium verdiende hij miljoenen.
Op zaterdag 8 juli 2017 vindt de allerlaatste Sensation plaats in Amsterdam. Met "The Final" als thema wordt de Amsterdam ArenA nog één keer omgetoverd tot de grootste nachtclub aller tijden.

Geheel volgens traditie komen we dit jaar weer met een fonkelend, glanzend nieuw album: "Sensation 2017 - The Final".
Celebrate life
vrijdag 7 juli 2017
Het moment is aangebroken: vanaf vandaag is onze nieuwste titel Celebrate Life - het verhaal van ID&T overal verkrijgbaar!
SoundCloud gaat 173 van de in totaal 420 werknemers ontslaan en zijn kantoren in San Francisco en Londen sluiten. Alleen de kantoren in New York en Berlijn blijven open.
Aanstormend Nederlands DJ/producer The Boy Next Door is een samenwerking aangegaan met landgenoot Fresh Coast voor de energieke latin dance plaat 'La Colegiala' ('het schoolmeisje').
Ticketmaster is bezig met de integratie van ultrasone technologie in zijn systemen voor kaartcontrole. Bezoekers kunnen inchecken bij evenementen door ultrasone geluiden via hun smartphones uit te zenden. De technologie heet Smart Tone en wordt ontwikkeld door Lisnr.
Keihard is het toverwoord van dit jaar voor Pleasure Island Crazy Wonderland. Keihard ook omdat de voorverkoop 10 x harder gaat dan vorig jaar.
Wil jij ook kans maken op een Macbook Air? Ben jij tussen de 18 en 34 jaar en bezoek je regelmatig festivals of clubs waar elektronische dance muziek gedraaid wordt? Doe dan mee!
8 juli is het eindelijk zover en wordt het gras langs de oever van de Middelwaardse plas betreden door duizenden levensgenieters die het betere leven komen proeven op By the Creek.
Sites die kaartjes verkopen voor festivals of concerten moeten boekingskosten en andere extra kosten duidelijker vermelden. Al meteen als iemand een kaartje gaat kopen moeten de extra kosten zichtbaar zijn.
Jebroer, Paul Elstak en Dr Phunk gaan de hit 'Kind van de Duivel' uitbrengen in het Duits. Na veel positieve reacties vanuit Duitsland op de Nederlandse hitsingle slaan de mannen met 'Kind Eines Teufels' een brug naar onze Oosterburen.
30 juli 2017
Afterparty Zomercarnaval Rotterdam loopt uit de hand
UNITE with Tomorrowland Barcelona afgelast na brand
29 juli 2017
De leukste feestjes met een dresscode in augustus
28 juli 2017
Thunderground
Beach party Bocholt
Rät N FrikK, Wudstik - 'Door Hemel en Hel'
Grotesque met unieke line-up op Electronic Family
27 juli 2017
Monstercat Uncaged presented by Bassrush op Amsterdam Dance Event
Sunnery James & Ryan Marciano met Sexy By Nature naar AFAS Live tijdens ADE
Rocky Wellstack presenteert single op Spinnin' Records met Nicole Bus 'I Miss You'
26 juli 2017
10 Reasons Milkshake is This Summer's Most Unique Festival
25 juli 2017
Unleashed Amsterdam: Eerste headliner bekend
Dance festivalmarkt onder druk
Laatste nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands
Breakfast Club announces ADE programme
24 juli 2017
Grotesque Indoor Festival #300
Bizzey en Mental Theo op Dancetour Doetinchem
ChildsPlay en Mental Theo op Dancetour Goes
Out Now: Andrew Rayel featuring Angelika Vee
21 juli 2017
Jebroer lanceert eigen concept 'Paranoia' tijdens Amsterdam Dance Event
20 juli 2017
Cocktail Fest bereidt zich voor op tweede editie tijdens Rotterdam Pride
19 juli 2017
Wees schaamteloos jezelf op Guilty Pleasure Festival
18 juli 2017
Patronaat lanceert concertpas om nieuwe muziek te ondersteunen
17 juli 2017
Uitverkocht A Day at the Park sluit succesvol laatste editie af
14 juli 2017
Jonas Blue releases his highly anticipated debut compilation album
13 juli 2017
Thunderdome line-up bekend gemaakt
Zomerfeest Blijburg
Sneakerz in de stad
Unleashed Amsterdam
12 juli 2017
Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats
11 juli 2017
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
Alle festivalgangers Tomorrowland worden gescreend
Club classic festival The 4th Summer of Love op het schitterende terrein van Thuishaven
Bliksem trof dj Deetox, maar ze kan het navertellen: 'Ik heb nog steeds pijn'
Aantal festivals in Nederland vorig jaar toegenomen
VOLTT Loves Summer Festival is terug op oude locatie
Luminosity weekender 10 jarig bestaan
10 juli 2017
Superster Ferry Corsten met 'Blueprint' albumtour naar Beachclub Fuel
90's on the beach
8 juli 2017
'Ik kan voor anderen het verschil maken'
7 juli 2017
Sensation 2017 – The Final Album
Celebrate life
SoundCloud schrapt 173 banen en sluit twee kantoren
6 juli 2017
Nederlands dream team The Boy Next Door & Fresh Coast feat. Jody Bernal presenteert
5 juli 2017
Ticketmaster wil kaartcontrole via ultrasoon geluid mogelijk maken
Pleasure Island Crazy Wonderland gaat keihard
Doe mee met onderzoek en maak kans op mooie prijzen
Adembenemende dansparades, tropische stranden en tuben voor waterfanaten.
4 juli 2017
Online aanbieders van tickets moeten onvermijdbare kosten opnemen in prijs
1 juli 2017
Jebroer en Paul Elstak gaan internationaal met 'Kind Eines Teufels'