Partyflock
 
Nieuws · januari 2016
­ Nederland
Vijf jaar is een mijlpaal. Om dit te vieren, organiseert Stuiterbeesten op vrijdag 4 maart hun eigen verjaardagsfeest in El Corazon Roosendaal. Ruim 30 artiesten komen langs om de boel op stelten te zetten: van lokaal talent tot aan nationale en zelfs internationale helden:
Van 19 t/m 21 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vierentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Vandaag worden 33 van de ruim 250 acts aangekondigd, waaronder LCD Soundsystem, Disclosure, The Last Shadow Puppets en Eagles of Death Metal. De kaartverkoop start zaterdag 6 februari om 11:00u met een Early Bird-actie waarbij een ticket slechts €159 kost.
Als de meest verkochte game van 2015 met zijn eerste uitbreiding komt wordt daar wereldwijd door alle fans reikhalzend naar uitgekeken. Reden genoeg voor DJ Afrojack en YouTuber Yarasky om de krachten te bundelen en de release van Call of Duty: Black Ops III: Awakening te vieren met een live-stream event op 3 februari.
Afgelopen zomer heeft Simply Wild wederom bewezen dat het nog gekker kan. Honderden losgaande mensen, prachtige danseressen, een oogstrelende stage, een mooie lichtshow en een bass die je voelde. Voor twee dagen was het (Circuitpark) De Kuilen te Langenboom omgetoverd tot wildernis die compleet was met tijger en tropische lounge. Vrijdag 10 en zaterdag 11 juni doet de organisatie het nog eens dunnetjes over. Omdat Simply Wild vijf jaar bestaat is de line-up vetter dan ooit en telt het tweedaagse festival op zaterdag twee stages.
Nieuwe releases
donderdag 28 januari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Coone, Jack of Sound & Delete & Sunset Child.
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
Grand Opening Event Center Culemborg
donderdag 28 januari 2016
Één van de meest legendarische, grootste en mooiste locaties van midden Nederland gooit haar deuren weer open! Deze danstempel aan de bekende Beesdeweg zal voortaan door het leven gaan als: Event Center Culemborg.
De gekte om de kaartjes voor Adele en andere megasterren houdt ook het kabinet bezig. Minister Henk Kamp van Economische Zaken vraagt de Autoriteit Consument en Markt bepaalde verkooppraktijken te bestuderen. Dat schrijft hij in antwoord op vragen van SP-Kamerlid Jasper van Dijk, die vindt dat liefhebbers worden uitgemolken.
Nieuwe releases
woensdag 27 januari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Paul Richard & Arin Tone, The Chemical Brothers, Devin Wild, Matteo DiMarr feat Roland Clark.
De populariteit van social media werd de afgelopen vijf jaar met name gedreven werd door het succes van Facebook. Anno 2016 is het socialmedia-landschap een stuk complexer geworden met meer kanalen. Het gebruik van Facebook onder dj's is niet afgenomen en hun kanalen groeien dagelijks nog. Het lijkt er op dat Facebook nog steeds onverminderd populair is. Welke dj was het ijverigst in 2015?
Zaterdag 6 februari organiseert Matrixx voor de 2e keer Xxlerator Carnaval in de Evenementenhal Venray. Ruim 4.000 bezoekers komen af op dit grootste carnavals hardstylefeest van Nederland.
Op 26 januari heeft het Haarlemse poppodium Patronaat een zilveren 'Green Key' in ontvangst mogen nemen. Dit internationale duurzaamheidskeurmerk dankt het Haarlemse poppodium onder meer aan een unieke samenwerking met Dopper, producent van de duurzame, design waterfles.
Music brings us together
dinsdag 26 januari 2016
Sinds de jaren 70 zijn er feesten waar mensen bij elkaar komen om te dansen in een veilige en sympathieke omgeving. Waar vrienden gemaakt worden en waar onze liefde voor muziek gevierd kan worden.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we de liefde en doet Cupido extra zijn best om die pijltjes raak te schieten. Schiet hij dit jaar ook weer raak tijdens het Valentijnsfeest van Relatieplanet in Claus?
Classic Café - Welcome to Heaven
zaterdag 23 januari 2016
Classic Café is de beste house & classics 25+ avond van Nederland! Iedere laatste vrijdag van de maand in Studio A12 drie zalen, drie muziekstijlen; vrolijk, dansbaar en herkenbaar.
Het nieuwe jaar is pas nét van start, het vriest op de meeste plaatsen in het land, maar we dromen allemaal alweer van de zomer! Dromen worden weer werkelijkheid bij Dreamfields Festival op zaterdag 9 juli. De kaartverkoop voor dit unieke festival is nu met een lekkere korting van start in de speciale actieweek tot 1 februari!
Zomers Winterfestival in Patronaat
vrijdag 22 januari 2016
Festivals. Tot voor kort worden ze geassocieerd met zomer, zonneschijn en tot diep in de nacht dansen in zomerse kleren. Maar helaas is het niet áltijd zomer! Daar heeft de organisatie iets op bedacht: Making Waves Winterfest.
Goede voornemens?! Zaterdag 27 februari 2016 gaat iedereen weer maximaal in het rood tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents The Raw Deal! Van 22:00 tot 04:00 uur zorgt een dikke line up voor een snoeiharde ST8MENT editie in de Effenaar Eindhoven.
Dancefair en Musicfair maken het volledige programma bekend. Dancefair is al jaren hét educatieve event voor dj's en producers en nu met de lancering van Musicfair tijdens Dancefair is er nu ook een waanzinnig programma voor muzikanten die alles willen leren van hun muzikale helden.
BKJN vs Partyraiser Appetizer
maandag 18 januari 2016
2016 begint zoals vanouds met het hardste feest van het jaar! Over een paar dagen is het namelijk 23 januari en dat betekend voor menig Hardcore liefhebber maar 1 ding: "knallen als een malle" op BKJN vs Partyraiser!
Zaterdag 13 februari is het eindelijk tijd om nog groter te gaan in Groningen. Na meerdere uitverkochte edities in club Kokomo en in het verleden ook Huize Maas en de &zo te hebben uitverkocht, is het eindelijk tijd om noggroter te gaan. Met trots presenteren wij de valentes XXL edition van Soixante neuf op zaterdag 13 februari in de Martina plaza!
Het nachtleven van Amsterdam is een club rijker. In een industrieel gebouw gelegen aan de
Mokerstraat opent in februari de club DEPOT voor het eerst haar deuren. Met de zeven meter
hoge plafonds doet DEPOT sterk denken aan de industriële houselocaties uit begin jaren '90.
Vandaag zijn de IJzeren Podiumdieren 2015 uitgereikt in de categorieën 'beste directeur', 'beste programmeur', 'beste podium', 'beste festival' en 'beste marketeer'. Het IJzeren Podiumdier is een peer to peer vakprijs in de poppodium en -festival industrie.
TIKTAK's eerste clubnight van 2016
vrijdag 15 januari 2016
2015 ended with a BANG!
Nu door naar een nieuw jaar vol gezelligheid, parties en keihard knallen. Zaterdag 30 januari beginnen we met de eerste TIKTAK club night van 2016 in AIR Amsterdam.
Goed nieuws voor alle fans van Latin Lovers in Amsterdam en omstreken: het latinhouse concept van Nederland is weer terug in AIR! De datum die iedereen in zijn of haar agenda zet, na het superdebuut van vorig jaar in november, is zaterdag 20 februari. Latin Lovers in AIR is bij iedereen zo goed bevallen, dat er simpelweg een vervolg komt in de beste en mooiste club van Amsterdam!
Nieuwe releases
donderdag 14 januari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Op woensdag 13 januari is tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest 'MOOI! 2016' de bekende Nederlandse rapper Lange Frans tot Nachtburgemeester van Nederland 2016 gekozen door de Nederlandse Horeca. Het feest werd georganiseerd door de Horecava in samenwerking met HorecaBrains.
Zondag 27 maart, 1e paasdag, vindt in Beachclub Fuel de traditionele opening van het zomerseizoen plaats. Met de veelzeggende subtitel 'Masters of Trance' is meteen wel duidelijk dat Fuel weer een batterij topartiesten uit de Trance scene voor je klaar heeft staan.
Organisator Matrixx presenteert met trots het thema van Emporium Festival 2016. De Berendonck zal op zaterdag 28 mei 2016 geel, groen en blauw kleuren. Vanaf de negen volledig in stijl gedecoreerde podia, zal de diversiteit aan dance-beats nog ritmischer en zonniger klinken tijdens Emporium Brasil!
De Facebookpagina van Martin Garrix is €9,4 miljoen waard, aldus onderzoeker en 'digitaal strateeg' Denis Doeland. Die van Tiësto €8,2 miljoen en van Afrojack €7,7 miljoen.
Op woensdag 27 april zal de verjaardag van onze geliefde koning gevierd gaan worden en waar kun je dit beter doen dan in Willy zijn eigen achtertuin? Dat dachten wij dus ook! Solid Events laat daarom P3 van het Kyocera Stadion op koningsdag, samen met maar liefst 5000 hardstyle-liefhebbers, geheel oranje kleuren. De beste artiesten zijn gestrikt om er voor te zorgen dat je samen met je vrienden niks te kort komt deze dag. Op Solid Kingsday zullen de meest euforische, rauwe en harde beats je om de oren vliegen!
Op 23 juli vindt de tweede editie van het 'ontdekkingsfestival' plaats, wederom in het prachtige Diemerbos. Ook dit jaar bestaat het programma vooral uit de beste nieuwe live artiesten uit de grote Europese steden. Zij worden bijgestaan door gelauwerde 22tracks dj's en enkele special guests achter de decks. Naast de huidige organisatoren 22tracks en Evotions komt er met Friendly Fire een derde partner aan boord van 22fest.
Miss Melody komt met een volledig nieuw concept: 'It's Showtime with Miss Melody', waar de beleving centraal staat. Denk aan dikke licht- en lasershows, CO2 jets, champagne showers, het eerste uur gratis drank met een gekocht ticket en een volledig getransformeerde Rodenburg met muzikale omlijsting door onder andere Michael Mendoza en Miss Melody zelf.
Met het Breakfast Club Nieuwjaarsontbijt nog vers in het geheugen kunnen liefhebbers alweer uitkijken naar de volgende editie. De Amsterdamse organisatie bestaat namelijk 5 jaar en viert dit op zaterdag 20 februari met een compleet winterfestival op het terrein van Thuishaven aan de Contactweg in Amsterdam West.
Bla Bla Music Warehouse Edition
vrijdag 8 januari 2016
Bla Bla Music heeft door de jaren heen meer dan honderdvijftig succesvolle feesten georganiseerd, waaronder legendarische avonden in Studio 80 en WesterUnie. Op 23 januari is het Amsterdamse label terug met een clubavond. Tijdens deze speciale Warehouse editie wordt er terug gegaan naar de roots: underground minimal in een intieme setting.
In 2016 viert dj en producer Mason dat hij al weer 20 jaar in het vak zit. Met samenwerkingen met Róisín Murphy, Run DMC, Sam Sparro en de monsterhit 'Exceeder' in zijn achterzak heeft hij er inmiddels al 25 rondjes om de wereld heen op zitten. Op zaterdag 16 januari viert hij zijn jubileum dichtbij huis: tijdens Paradisolo is de gehele nacht het speelveld voor zijn opzwepende indie dance, nu disco en house sound.
Zaterdag 30 januari zal in Landhuis de Wipselberg, in de bossen bij Beekbergen, de derde editie van Wine, Dine & Dance (at the mansion) met topdeejay Yves Eaux plaats vinden. Dit gemoedelijke 25+ feest trekt inmiddels bezoekers uit het hele land waarvan er opvallend veel mensen in de televisiewereld werkzaam zijn.
Nieuwe releases
donderdag 7 januari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Gisteren was Martin Garrix te gast bij 538 bij De Avondploeg. Hij sprak in de uitzending over de contractbreuk met Spinnin'Records. Check wat hij te zeggen had...
Milkshake organiseert in 2016 haar vijfde editie en dat mag gevierd worden. Speciaal voor dit jubileum is de mogelijkheid er om de feestvreugde te verdubbelen door er een tweedaags festival van te maken.
Landgenoten! Trek je oranje outfit maar alvast uit de kast en laat de voorpret maar beginnen. Het allergrootste en gezelligste hardere stijL. K.-festival vier je dit jaar natuurlijk op Aquabest in Eindhoven met Supersized! Voor het derde jaar op rij is deze editie nog uitgebreider en extra royaal van formaat met maar liefst 8 area's en meer dan 75 artiesten. Koningsdag vier je dit jaar dus extra groots op Supersized Kingsday Festival.
Booming was een feest om niet snel te vergeten. Het ging echt goed los en iedereen was blij en had er zin in. Heel veel positieve reacties gehad. Dat is heel fijn. Alle foto's staan op www.crazyland.org?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30453. Nu is de organisatie alweer vooruit aan het kijken. Er komen weer heerlijke feesten aan. Kijk hier wat er voor jou te doen is en of het feest bij je past...
Beat the Bridge 2016 Update
woensdag 6 januari 2016
Zoals je van BTB gewend bent, staan er alleen maar topacts op BTB16, zoals bijvoorbeeld: Noisecontrollers, de nummer 1 uit de poll, Radical Redemption met zijn nieuwe live act en een hele dikke hardcore battle: Partyraiser vs Destructive Tendencies. De line-up wordt in 3 fases bekend gemaakt. De rest van fase 1 wordt volgende week bekend gemaakt. 12 Januari gaat de kaartverkoop van start. Ze starten de verkoop met een Early Bird Ticket, dus grijp je kans! Je krijgt 5 euro korting per ticket.
Cartel en Amsterdam Roest organiseren sinds 2013 Vrijland Festival. Een gevarieerd Amsterdams bevrijdingsfestival voor jongeren dat jaarlijks plaatsvindt op 5 mei. Vrijheid wordt vaak voor lief genomen. Op Vrijland Festival dansen, feesten en delen we onze vrijheid en realiseren we ons dat we dit moeten koesteren.
Op 23 januari lanceert Amsternative het nieuwe concept Show Your Style in Volta. Negen opkomende DJ's uit Amsterdam en omstreken presenteren zich tijdens deze showcase. De stijlen variëren van deephouse tot hardstyle. Amsternative heeft een spannend en kwalitatief programma samengesteld.
Danse le Duc
dinsdag 5 januari 2016
Danse le Duc, een splinternieuw, supergezellig, heterovriendelijk gayfeest, komt in samenwerking met W2N8 naar Den Bosch! Op 27 februari kun je met je gayvrienden een avondje helemaal loco op de lekkerste house platen van niemand minder dan N.. Jong, oud, homo, hetero, iedereen is welkom om te komen dansen bij Willem Twee.
Tony Junior heeft een wereldwijde nummer 1 hit gescoord. De Utrechtse DJ bracht eind 2015 samen met Tiësto, voormalig beste DJ van de wereld, een plaat uit. 'Get Down' is een unieke samenwerking tussen de twee Nederlandse DJ's en staat sinds vandaag op 1 in de Beatport Top 100, een hitlijst van het Amerikaanse Beatport dat gespecialiseerd is in het verkopen van elektronische muziek.
Al bijgekomen van de feestdagen? Want Escape staat niet stil en knalt vanaf 1 januari het nieuwe jaar in met top entertainment van wereld niveau! Het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals gecombineerd met de beste muziek = feest! Wil je 2016 echt goed starten dan kan je <vip@escape.nl> mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
30 januari 2016
Stuiterbeesten viert vijfjarig bestaan in El Corazon met dertig artiesten
29 januari 2016
Lowlands: eerste bevestigingen en start kaartverkoop
Afrojack en YouTuber Yarasky bundelen krachten voor release Call of Duty
Simply Wild Outdoor viert 10 en 11 juni vijfjarig bestaan
28 januari 2016
Nieuwe releases
Begin 2016 goed met een stevige muzikale Brainwash bij Escape
Grand Opening Event Center Culemborg
Kabinet onderzoekt prijzen van doorverkochte (concert)kaartjes
27 januari 2016
Nieuwe releases
Data: Armin van Buuren de ijverigste DJ op Facebook in 2015
Langste polonaise hoort in het zuiden en niet in Amsterdam
Unieke samenwerking Dopper en Patronaat beloond met duurzaamheidskeurmerk
26 januari 2016
Music brings us together
Voorverkoop 12inchCity In Retraite Kloosterfestival begonnen
Singlesfeest van Relatieplanet weer terug bij Claus in Hoofddorp
23 januari 2016
Classic Café - Welcome to Heaven
22 januari 2016
Kaartverkoop Dreamfields 2016 van start!
Zomers Winterfestival in Patronaat
19 januari 2016
ST8MENT: The Raw Deal, 27.02.16: Line-up & tickets!
Dancefair en Musicfair 2016: Het volledige programma!
18 januari 2016
BKJN vs Partyraiser Appetizer
Soixante neuf goes extra extra large in Groningen
Nachtleven van Amsterdam krijgt nieuwe club
Winnaars IJzeren Podiumdieren 2015 bekend
15 januari 2016
TIKTAK's eerste clubnight van 2016
Latin Lovers komt weer naar AIR Amsterdam
14 januari 2016
Nieuwe releases
Lange Frans door horeca verkozen tot Nachtburgemeester van Nederland
Grand Opening Summer Season 2016 - Masters of Trance
13 januari 2016
Brasil nieuwe thema van Emporium Festival 2016
'Facebookpagina's Martin Garrix, Tiësto en Afrojack zijn vele miljoenen waard'
Solid Kingsday kleurt Den Haag oranje
22fest haalt Friendly Fire aan boord in aanloop naar grotere tweede editie
11 januari 2016
Miss Melody pakt uit met nieuw concept
8 januari 2016
Breakfast Club viert vijfjarig bestaan met winterfestival
Bla Bla Music Warehouse Edition
Mason viert 20-jarig dj-jubileum met monsterset tijdens Paradisolo
Derde editie Wine, Dine & Dance met DJ Yves Eaux in de Wipselberg
7 januari 2016
Nieuwe releases
Martin Garrix spreekt in Avondploeg over breuk met Spinnin'
Een weekend lang Milkshake festival & een online boutique
Supersized Kingsday Festival 2016: de grootste en gezelligste op Koningsdag
6 januari 2016
Crazyland: Booming was ook echt booming · Op naar de volgende feesten
Beat the Bridge 2016 Update
Vrijland festival kiest voor Blijburg aan Zee
Nieuwe generatie DJ's staat op in Volta tijdens Show Your Style
5 januari 2016
Danse le Duc
4 januari 2016
Tony Junior scoort nummer één hit samen met Tiësto
1 januari 2016
Escape start 2016 vol topentertainment