Partyflock
 
­ Nederland

Kaartverkoop Dreamfields 2016 van start!

gepubliceerd door , op
Het nieuwe jaar is pas nét van start, het vriest op de meeste plaatsen in het land, maar we dromen allemaal alweer van de zomer! Dromen worden weer werkelijkheid bij Dreamfields Festival op zaterdag 9 juli. De kaartverkoop voor dit unieke festival is nu met een lekkere korting van start in de speciale actieweek tot 1 februari!

Aftermovie
Check hier hoe het er vorig jaar aan toe ging:



Actieweek
Ieder jaar begint Dreamfields Festival haar kaartverkoop met een speciale actieweek, waarin je toegangstickets met korting aan kunt schaffen. Vanaf 19:00 uur op vrijdagavond 22 januari zijn de 'Dreamtickets' voor slechts €39,50 (ex fee) te koop via Dreamfields.nl.

Deze speciale dreamtickets zijn in de actieweek alleen online verkrijgbaar tot en met maandag 1 februari! Daarna kosten tickets €45,- (ex fee) en zijn dan ook verkrijgbaar bij Primera winkels en in combinatie met een busreis via Event Travel.


Dreamfields
Organisator Matrixx is verantwoordelijk voor Dreamfields Festival, dat dit jaar voor de zesde keer georganiseerd wordt op Recreatiegebied Rhederlaag in Lathum, ten oosten van Arnhem. Verspreid over 5 area's treden meer dan 80 DJ's op in genres als House, EDM, Eclectic en Hardstyle. Het festival is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét dance-festival van Oost-Nederland, dat inmiddels landelijk en zelfs internationaal publiek trekt.