Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
28 maart 2012
· Inhoud


· Mededeling Partyflock


Onzin & humor in ere hersteld
Na ampel beraad zijn we tot de conclusie gekomen dat onzin nu geen plaats heeft op het forum. Wie zijn wij om te bepalen wat in jullie leven zin heeft? :) Daarom is per heden het subforum 'Opmerkelijk & humor' weer oldschool 'Onzin & humor'.

· Filmpje


Waar je sommige baby's al niet bang en vrolijk van kan krijgen :lol:



· Interview


VJ Ed: het oog wil ook wat · Dit keer een interview met een VJ op Partyflock. VJ Ed gaat verder dan stomweg videoclips aan elkaar mixen. Er moet synergie zijn tussen beeld, muziek en als het even kan geur en tast. 'Als ik gevraagd word voor een evenement zonder verhaal of als ik niet zelf een concept kan neerzetten, zit er voor mij geen uitdaging in.' Een kunstig gesprek over het imposante artiestenbestaan van VJ Ed, haar zintuigprikkelende concept The Circle of Senses, het codewoord synergie en veel meer.

· Winacties


Elke week zijn er leuke prijzen te winnen op Partyflock. Hieronder een kleine greep uit de vele leuke winacties:
  • Hakkuh Top 100 winactie · Dankzij de superhit 'Turbo' van New Kids en Paul Elstak, alsmede alle gabbermuziek die wordt gebruikt in de blockbuster New Kids is happy hardcore helemaal terug. Cloud 9 zal met deze cd met de typische jaren '90 hoes de nieuwe doelgroep alsmede de oude garde laten Hakkûh.
  • Andy Moor - Breaking The Silence Volume 2 winactie · Voor Andy Moor is het moment aangebroken. Hij zal wederom de stilte verbreken. Als een audio-reflectie van waar de huidige dance muziek nu staat, presenteert de Britse producer en DJ het volgende Volume van zijn 'Breaking The Silence' compilatie. 2 jaar na de eerste Volume geeft de Grammy genomineerde Andy Moor een duidelijke preview van waar hij denkt dat muziek in de toekomst naartoe zal gaan.
  • Gratis item naar keuze bij thenewfashionstore.nl winactie · De winnaar mag gratis één item uitzoeken op http://www.thenewfashionstore.nl ongeacht de prijs!
  • DJ Paulie 4-fingers winactie · Win 1 x 2 VIP gastlijstplaatsen voor dit feest. Minimum leeftijd 15 jaar!
  • 32 Years of Adhd winactie · Win 2 x 2 gastlijstplaatsen voor dit feest. Minimum leeftijd 18 jaar!

Uiteraard zijn er ook nog vele gastenlijstplaatsen voor allerlei leuke festivals en feesten te winnen, ga naar de Winacties en doe mee!

· Recensies

Richard Durand - Wide Awake · In 2009 voegde Richard Durand een nieuw wapenfeit aan zijn cv toe; zijn eerste artiestenalbum Always The Sun. Met de smaak te pakken, begon hij een jaar later al aan zijn nieuwe studiomissie; een tweede album dat geenszins op de voorganger mocht lijken maar een nieuw en eigen geluid moest krijgen. Dat album is er nu en luistert naar de naam Wide Awake.

De Q-dance Feestfabriek - Het 10-Jarig Jubileum · Reeds 10 jaar verwent Q-dance ons met de meest geweldige events. Bij dit jubileum hoorde een gezellig feestje, waar nu ook een registratie van verschenen is.

In Trance We Trust 17 - Mixed by Bobina · Je zou denken dat er geen eind aan komt die In Trance We Trust serie. Telkens weer wordt er talent gevonden dat de wereld verovert en een mixcompilatie voor zijn rekening neemt. Ook in 2011 is de voorraad DJ-talent nog niet op. De Russische Bobina is gecharterd om het zeventiende deel van deze reeks voor zijn rekening te nemen.

Hard Bass 2011 · Zaterdag 12 februari 2011 daverde het Gelredome in Arnhem weer op zijn grondvesten. Hard Bass 2011 editie was de boosdoener. Een uitverkocht evenement zorgde voor talrijke onvergetelijke herinneringen bij duizenden, maar om er toch zeker van te zijn dat het niet vergeten werd, is er nu ook de compilatie.

Armin Only - Mirage · Op 13 november vorig jaar was het weer zover: Armin Only in de Utrechtse Jaarbeurs, alwaar Armin van Buuren op grootse wijze de release van zijn in september 2010 verschenen artiestenalbum 'Mirage' vierde. Het vormde tevens het startschot van de Armin Only wereldtour, met shows in meer dan vijftien landen op vijf verschillende continenten.

Hed Kandi - World Series Miami 2011 · Elk jaar in maart staat Miami op zijn kop. Iedereen, van promotors tot DJ's, van labeleigenaren tot festivalorganisatoren is dan te vinden op de Winter Music Conference. Naast de conferentie worden er dan tevens heel veel feesten gegeven. Ook het Hed Kandi label is met de gehele crew aanwezig. Als voorproefje op de feestvreugde worden we getrakteerd op de mixcompilatie Hed Kandi - World Series Miami, gemixt door Andy Norman en Steven Quarre.

DJ-KiCKS - Wolf + Lamb vs Soul Clap · Twee van de hipste DJ duo's bundelen hun krachten voor een funky potje house en disco op deze nieuwste DJ-KiCKS compilatie.

· Goed fout (y)


Satan is aan de macht en de duivel heeft een monsterverbond gesloten met Ark Music Factory in California, Amerika. Dat kan niet anders. Als je luistert naar het liedje van Rebecca Black - Friday. Wanneer je dit gehoord hebt begrijp waarom onze lieve heer een aardbeving, tsunami en meltdown de wereld in geslingerd heeft. Maar het was te weinig en te laat. Ze is al dagen lang trendytopic op twitter dus kunnen wij hier natuurlijk ook niet achterblijven. Wat een vreselijk nummer vinden we dit. Maar we wilden jullie het toch niet onthouden.



· De ontdek je plekje quiz


We dachten vorige week weer een lastige locatie te hebben gevonden alleen de overall winnaar van vorig jaar wist al heel snel de locatie te noemen. Daarom is is hurricane bass weer toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem.
De locatie van vorige week was Baggelhuizerplas en niet zoals velen van jullie dachten E3 strand. Deze zal misschien ooit nog wel eens komen alleen dit keer was het niet die locatie.

De opgave van deze week:



Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

9 foto's, 6 unieke winnaars.
De flocker met de meeste roem: Dir..K met 3 goede antwoorden!
Denk jij dat je beter bent dan Dir..K, zorg dan dat je snel antwoord geeft!

· Fotografen

Geen zin om met een camera rond te sjouwen op een feestje? Groot gelijk! Tijdens een feest moet je dansen, springen en genieten! Ga vooral uit je dak en kom na de onderstaande events kijken of één van onze Partyflockfotografen je op de gevoelige plaat heeft vastgelegd!

· In de spotlight : Dir..K

Alle leden hebben een eigen verhaal! Daarom elke week een spotlight op een van onze leden om ze beter te leren kennen!
  1. Nick:
    Dir..K
  2. Echte naam:
    Dirk
  3. Leeftijd:
  4. echte lentes jong :)
  5. Woonplaats:
    Lieshout, van het Bavaria bier
  6. Relatie:
    Nope
  7. Dark of Light?
    Dark, omdat ik meestal s'avonds en s'nachts op partyflock te vinden ben, is dit wel het prettigste voor mijn ogen:P
  8. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Koken, ik ben bijna zelfstandig werkend kok, moet nog half jaartje naar school :D
  9. Hoe heb je partyflock ontdekt?
    Ik zocht wat over een feestje waar ik in 2007 was geweest, en de eerste beste site was Partyflock. daar stond alles op, en toen paar maandjes later heb ik een account aangemaakt, en daar nooit meer spijt van gehad:D
  10. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Agenda, spammers flock :cheer: en het DQ 2010 spammersflock :cheer:
  11. Waar stoor je het meest aan op Partyflock?
    Uh, eigenlijk nergens aan
  12. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Alle BPF'ers vrijkaartjes laten winnen
  13. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    mmm, ik denk dat dat toch wel Masters of Hardcore - The Voice of Mayhem is geweest, en dat hier geen verdere uitleg voor nodig is;)
  14. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    DJ, dat lijkt me toch wel het vetste, dat iedereen losgaat op jouw muziek
  15. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Mogen het er ook twee zijn?
    Fuck The System! en Ricardo Español waarom niet :D
  16. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Hardstyle toch wel. Eerste hardstyle plaat die ik luisterde was Deepack - Here's Johnny, brute plaat, en voor de rest is hardcore ook nog steeds vet.
  17. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Ja, omdat ik 4 Qountdown tickets wou verkopen voor 85 per stuk,, alleen om de boel een beetje op te naaien :P
  18. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Helemaal niks, prima zo:)
  19. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Al 5 keer ofzo :$ wel kleinere feestjes hier in de buurt, (Y)
  20. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    148,8 km, naar de Westfalenhallen,
  21. Schuw of fotogeil?
    Op z'n tijd een fotootje is wel relax, onder de goede omstandigheden ;)
  22. Ben je donateur en waarom?
    Nee, nog steeds niet :$
  23. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Dat is vorige week geweest dat ik naar de kapper ben geweest
  24. Van welk feestje heb je nooit spijt gehad om daar naar toe te gaan?
    Knock out 2010, en de Q-dance Feestfabriek.
    Met Knock out werd ik om half 9 nog over gehaald om naar Zoetermeer te komen, eenmaal daar ,was het 01.00 uur en hebben we flink doorgerammeld tot 7, maar wat een bruut feest. :D Op de Feestfabriek bijna hetzelfde liedje, s'middags nog een kaartje gekocht en s'avonds naar Amsterdam, wat ook een supervet feestje was:D enige nadeel dat er om 11.00 de volgende morgen weer gewerkt moest worden :P
  25. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
  26. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    De Spammers (L), Het Spammers DQ 2010 flock, en nog iedereen die ik in 2010 heb leren kennen :D:D

We bedanken Dir..K voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos met hurricane bass


Elke week geven wij de kans aan een KNIP-Lezer om zijn favoriete top 3 uit de oude doos met de rest van partyflock te delen. Deze week is het hurricane bass die zijn top 3 instuurde met waarom hij nou juist voor deze platen heeft gekozen en welke herinneringen hij aan deze platen heeft. Heb jij nou altijd al jouw 3 favoriete platen willen laten zien in de KNIP? Stuur dan via Contactformulier jouw 3 favoriete klassiekers op! Geef hierbij ook aan welke herinneringen je erbij hebt of waarom je deze platen hebt gekozen!

J&R Project - Keep it up


Een heerlijk nummer en was vaak te horen bij het programma madhouse op de radio voordat we gingen stappen.

DJ Isaac & DJ Zany - Desire


Deze plaat doet me nog al te vaak denken aan een heerlijk feestje in de HMH onder de naam Qlubtempo. :respect:

Marcel Woods - Time's Running Out


Dit plaatje hoorde ik op Innercity in 2003 en vond het echt een vet nummer en het deuntje blijft ook zo lang hangen b)

· Anekdotes

Lid:
geachte kneusen ik wil mijnacount behouden alleen deze sait moet voor 18- zijn ;) met vriendelijke groten xxx

Admin:
Geachte wat?

Lid:
sorry was men zusie ben de laatste 3 maanden niet thuis geweest dus had ook geen laptop of pc :p

Hmm ja, het zijn altijd anderen die rare berichten sturen :yes:

· Wie werden er vandaag geboren


Elke week geven we een lijstje met geborenen van vandaag:
  • 1395 - Johan Jacob van Monferrato, markgraaf van Monferrato (overleden 1445)
  • 1732 - Madame Adélaïde van Frankrijk, prinses van Frankrijk en dochter van koning Lodewijk XV van Frankrijk (overleden 1800)
  • 1899 - Siebe Jan Bouma, Nederlands architect (overleden 1959)
  • 1946 - Leen Huijzer (Lee Towers), Nederlands zanger
  • 1966 - Gijs Staverman, Nederlands radio- en televisiepresentator
  • 1969 - Youri Mulder, Nederlands voetballer en voetbalanalyticus
  • 1972 - Nadja Hüpscher, Nederlands actrice
  • 1972 - Guus Meeuwis, Nederlands zanger
  • 1977 - Chantal Boonacker, Nederlands paralympisch zwemster


· Viral van de week


Gewoon een dikke commercial dit keer.



Word fan van Partyflock op Facebook
Volg ons op Twitter
KNIP – 5e jaargang – nr. 12

65 opmerkingen

ojp = jaarbeurs utrecht?
Ontdek je plekje: is dat niet Ahoy in Rotterdam?
Gatver de gatver wat een vreselijk nummer van die Rebecca Black :S
Ik had al zoiets voorbij zien komen, weet nou wat het was...
Word er gewoon misselijk van :S
Ontdek je plekje: IJsselhallen, Zwolle
ojp= jaarbeurs Utrecht
Uitspraak van JSKI op woensdag 23 maart 2011 om 19:11:
Ontdek je plekje: IJsselhallen, Zwolle
 
haha dat liedje van Rebecca Black laadt niet eens bij mij :P
Uitspraak van inactief op woensdag 23 maart 2011 om 19:19:
haha dat liedje van Rebecca Black laadt niet eens bij mij :P

Wees blij :P
Artiest {SHOWLIST artist 61007, 52133}
Uitspraak van inactief op woensdag 23 maart 2011 om 19:19:
haha dat liedje van Rebecca Black laadt niet eens bij mij

Bij mij ook niet:p

--
Nu wel, hij is niet fout, hij is gewoon enorm slecht :O!
Vind ik die liedjes a;s 'fuk joe' toch wel veel leuker:D!
laatste aanpassing
 
Uitspraak van inactief op woensdag 23 maart 2011 om 19:19:
haha dat liedje van Rebecca Black laadt niet eens bij mij

Bij mij ook niet! Heb hem uit interesse toch even op Youtube opgezocht, wat een tranentrekker!
Zag ook de volgende comment eronder, zegt denk ik wel alles :lol:

"i'd rather ride a donkey naked through the desert with snapping turtles attached to my nipples than listen to this"
op 1080p werkt t wel. Deze versie vind ik overigens beter:



:P
laatste aanpassing
# Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Mogen het er ook twee zijn?
Fuck The System! en Ricardo Español waarom niet :D

Ik ben alweer beroemd:lol:
 
Uitspraak van Willybob op woensdag 23 maart 2011 om 19:02:
Ahoy in Rotterdam?
Uitspraak van Fuck The System! op woensdag 23 maart 2011 om 19:44:
# Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
Mogen het er ook twee zijn?
Fuck The System! en Ricardo Español waarom niet :D

Ik ben alweer beroemd:lol:

:cheer:
ik ook weer :D
Woonplaats:
Lieshout, van het Bavaria bier


:bier:
laatste aanpassing
Uitspraak van JSKI op woensdag 23 maart 2011 om 19:11:
Ontdek je plekje: IJsselhallen, Zwolle
Ha dirkie :D

(L)
Geachte kneusen :roflol: :roflol:
Dirk:cheer: van het bavaria-bier:bier:
laatste aanpassing
DJ Isaac & DJ Zany - Desire

:cheer:
dirkie! Hurricane bass loopt op je in ;)
 
sommige mensen zouden een zangverbod moeten krijgen:lol:
Dankzij de superhit 'Turbo' van New Kids en Paul Elstak, alsmede alle gabbermuziek die wordt gebruikt in de blockbuster New Kids is happy hardcore helemaal terug. Cloud 9 zal met deze cd met de typische jaren '90 hoes de nieuwe doelgroep alsmede de oude garde laten Hakkûh.



:no:

cover is ook om te kotsen...
Uitspraak van Luukyeye op woensdag 23 maart 2011 om 19:42:
Deze versie vind ik overigens beter:

Die versie ís ook gewoon een stuk beter :lol:
 
God ik lees ook een keer de KNIP van de week kom ik M Boy Dirk ook weer tegen.
 
heb em nu express maar niet geluisterd, moet nog kunnen slapen zo!
En als ik jullie opmerkingen lees, lijkt het me geen slaapliedje?
Hahahah die brocks dub versie van dat nr'tje!
Leuke knip weer!
DJ Isaac & DJ Zany - Desire

:worship:
Ojah, ik denk ook:

OJP= ijsselhallen, zwolle
 
J&R Project - Keep It Up :respect:
Satan is aan de macht en de duivel heeft een monsterverbond gesloten met Ark Music Factory in California, Amerika. Dat kan niet anders. Als je luistert naar het liedje van Rebecca Black - Friday. Wanneer je dit gehoord hebt begrijp waarom onze lieve heer een aardbeving, tsunami en meltdown de wereld in geslingerd heeft. Maar het was te weinig en te laat. Ze is al dagen lang trendytopic op twitter dus kunnen wij hier natuurlijk ook niet achterblijven. Wat een vreselijk nummer vinden we dit. Maar we wilden jullie het toch niet onthouden.

Hahahahaha stellig eens ja! Mijn HEMEL! dat zo een kind ter wereld is gebracht, beter eigenlijk nog... WHAT HAVE DAY DONE!
 
Uitspraak van *Backfire* op woensdag 23 maart 2011 om 23:01:
Deze is beter

welke band is dat.. klinkt wel vet b)
Lekker stukje weer! jammer dat het eerste filmpje het niet meer doet..
 
Marcel woods - time's running out, lekker nummertje zeg. Deuntje blijft inderdaad in je hoofd zitten, heerlijk :D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2987, 4004}
Artiest Ordinary
is die rebecca het verloren zusje vaneen j bieber ?
laatste aanpassing
goed fout heeft echt
een verschrikkelijke zeurderige stem ey!


bleeh
laatste aanpassing
Uitspraak van JoHnnY-B™ :cammy (ik FB alleen nog maar) op donderdag 24 maart 2011 om 08:33:
dat zo een kind ter wereld is gebracht, beter eigenlijk nog... WHAT HAVE DAY DONE!

Dat is nog niet eens zo erg. Maar dan te bedenken dat er dus gewoon ouders zijn, en vriendjes en ook nog eens producers die tegen haar zeggen dat ze een superster kan worden en haar hierin steunen...Dat is nog triester. :lol:
Uitspraak van [ Ran-Dee ] op donderdag 24 maart 2011 om 12:53:
De dag heeft niets gedaan hoor, maar verschrikkelijk is het wel.

oeps myn excuses... typ foutje O:) het was nog vroeg B)

Uitspraak van ]i[ris op donderdag 24 maart 2011 om 13:17:
Maar dan te bedenken dat er dus gewoon ouders zijn, en vriendjes en ook nog eens producers die tegen haar zeggen dat ze een superster kan worden en haar hierin steunen...Dat is nog triester.

you've nailed it big time! idd erg verontrustend, maar dat is typerend america niet? :'(
 
Marcel Woods Time is Running Out:respect:
Goeie uit de oude doos(y)
Uitspraak van Luukyeye op woensdag 23 maart 2011 om 19:42:
Deze versie vind ik overigens beter:

Stukken beter :P
Ontdek je plek: IJsselhallen Zwolle ja
Uitspraak van Luukyeye op woensdag 23 maart 2011 om 19:42:
Deze versie vind ik overigens beter:

:roflol: stukken beter! :lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van JoHnnY-B™ :cammy (ik FB alleen nog maar) op donderdag 24 maart 2011 om 13:23:
maar dat is typerend america niet?

heel Amerika streeft naar "the Amarican dream" he, de een wat minder succesvol dan de ander helaas :p
die series op mtv zijn ook zwaar typerend voor Ameriika, nep nep nep :lol:
 
die baby :roflol: word ik spontaan vrolijk van!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 maart 2011 om 08:03:
die baby word ik spontaan vrolijk van!

Ik hield het niet meer :roflol: geweldig hahahaha !
 
Ijselhallen zwolle idd :yes:

Ahoy no way :nee:
Uitspraak van Fuck The System! op woensdag 23 maart 2011 om 19:44:
Ik ben alweer beroemd

sowieso (Y)
Uitspraak van Frank_!(h) op woensdag 23 maart 2011 om 19:50:
Dirk

Frankiee
Uitspraak van Ricardo Español op woensdag 23 maart 2011 om 19:53:
ik ook weer

altijd he (Y)
Uitspraak van hompi op woensdag 23 maart 2011 om 20:03:
Ha dirkie

carl ouwe beukpiraat
Uitspraak van Márk !! :bounce: op woensdag 23 maart 2011 om 20:11:
Dirk van het bavaria-bier

markske gei wit t ;)
Uitspraak van Olijfboompje :lol: op woensdag 23 maart 2011 om 20:15:
Lievvvv Dirkie

daniel broeder :D
Uitspraak van Ton30071989 op woensdag 23 maart 2011 om 21:40:
dirkie! Hurricane bass loopt op je in

tonniee, uh jazeker, ff mn best weer doen :P
Uitspraak van verwijderd op woensdag 23 maart 2011 om 23:00:
God ik lees ook een keer de KNIP van de week kom ik M Boy Dirk ook weer tegen.
waar wessel is, is dirk he :P

Uitspraak van Sjoowie_NL op donderdag 24 maart 2011 om 09:46:
Dirk

Sjoowie hoe is t drmee?
Uitspraak van Dir..K op maandag 28 maart 2011 om 16:46:
Frankiee

Wij moeten trouwens nog steeds een keer een meeting houden, volgens mij ben ik alleen jou nog niet tegen gekomen?