Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

anoniem gepubliceerd op
· Inhoud


· Opmerkelijk




Jong geleerd is oud gedaan :D

· Filmpje


Altijd al een DJ willen zijn?
Bekijk dan dit filmpje en maak de moves van een echte DJ. :lol:


· Column


Kippenvel · Op Hyves zie ik een buzz voorbij komen van een vriendin. Er staat dat ze de zwaarste dag van haar leven net achter de rug heeft. Ik, nieuwsgierig als ik ben, klik op haar pagina om te achterhalen wat dat dan mag zijn. Gevoed en geprikkeld door alle reality- en sensatie tv wil ik zo snel mogelijk weten wat er dan precies gebeurd is. Doorklikkend op haar site, vind ik datgene waar ik zo schaamteloos naar op zoek was: een vriendin van haar is op 25-jarige leeftijd overleden aan een ziekte. Er staat tenminste dat ze, na een lange periode, nu eindelijk rust heeft gevonden.

· Recensies


Fedde Le Grand - Output · Fedde LeGrand mag inmiddels wel internationale top genoemd worden met een residentie op Sensation, in Pacha op Ibiza, een succesvol label en een ongetwijfeld hoge plek in de DJ Mag top 100 Poll dit jaar. Ruim drie jaar nadat we onze handen in de lucht hielden voor Detroit presenteert Fedde zijn artiestenalbum.

Magic Island: Music for Balearic People Vol. 2 · Het is zijn kindje, Magic Island. Niet alleen de naam van het sublabel dat hij startte onder de vlag van Armada, maar eveneens de naam van zijn radioshow: ‘Magic Island - Music for Balearic People’. En de afgelopen winter bracht hij een compilatie mix-cd uit met dezelfde titel. Om maar aan te geven dat zijn hart bij de Balearen ligt, bij het geluid dat daarbij past en bij de mensen die daarvan genieten.Roger Shah, begenadigd DJ en producer van warme en melodieuze trance, komt nu met een tweede verzamelaar en promoveert zijn Magic Island compilatieproject tot serie.

Basement Jaxx - Scars · Een aantal jaartjes terug lieten songs als 'Romeo', 'Red alert' en het geweldige 'Where's your head at?' menig festivalweide ontploffen. Degenen die daar verantwoordelijk voor waren, was het Britse dance duo Basement Jaxx. En na een stilte van ruim drie jaar zijn onze Britse vrienden back in business met 'Scars'.

Deadmau5 - For Lack of a Better Name · Vrijwel elke single of remix die Zimmerman onder zijn Deadmau5 alias heeft uitgebracht prijkte hoog in de beatport charts. Hij stond dit jaar onder andere op Extrema, Creamfields en Nature One om zijn kunsten live te laten horen. Het vorige album van Deadmau5, die overigens aan zijn naam komt omdat hij een keer een dode muis in zijn computer vond, bevatte grote hits als 'Arguru', 'Faxing Berlin' en 'Not exactly'.

Berlin Calling · Ongeveer een half jaar geleden zat ik op een regenachtige dag een beetje te zappen. Ik kwam langs TMF en hoorde iets nieuws, iets dat me aansprak. Ik zag een DJ in een aantal verschillende voetbalshirts tijdens zijn optredens en ik meende zelfs Mystery Land te herkennen. Na iets meer dan drie minuten zag ik ‘Paul & Fritz Kalkbrenner - Sky and Sand’ in beeld verschijnen. Ook verscheen de tekst ‘Berlin Calling’ en vanaf dat moment liet de clip, maar vooral de muziek, mij niet meer los.

00.db - Heaven & Hell · ‘Antheum’ was in 1996 het eerste muzikale wapenfeit van Ricky Smith a.k.a. the Digital Blonde. Deze plaat trok direct de aandacht van John ‘00’ Fleming, die de track op een mixcompilatie zette. De twee hielden contact maar toch duurde het pas tot 2002 tot ze samen de studio indoken om muziek te gaan maken. Met dank aan de moderne technologie, want het was niet echt een praktisch punt dat de twee vijf uur reizen uit elkaar woonden. Om hun samenwerking een naam te geven schreven ze een wedstrijd uit en daaruit rolde de winnende combinatie ‘00.db’.

Warp20 - Chosen · Het geesteskind van Steve Beckett en de inmiddels overleden Rob Mitchell werd twintig jaar geleden opgericht in de Britse stad Sheffield. Warp Records bevond zich op dat moment nog aan een kruispunt tussen de opkomende Britse Techno en Electronica bewegingen, gevoed door de grooves en beats uit Detroit. De eerste release (WAP1) dateert alweer van 1989 en staat op naam van de ‘Forgemasters’ ('Track With No Name').

· Goed fout (y)


Elke week wordt deze rubriek steeds wat fouter, maar dit is gewoon heel fout :/


· De ontdek je plekje quiz


Soms maak je de ontdek je plek je quiz gewoon expres heel moeilijk maar er was toch iemand die de foto heeft geraden.
verwijderd had het bij het juiste eind en is toegevoegd aan de lijst met eeuwige roem. Het was inderdaad 7 Gates to Hell.
Foto is gemaakt door Binne.

De opgave van deze week:


Klik hier voor de lijst der winnaars van de eeuwige roem!

· Fotografen

Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!

· In de spotlight : Dynamike


Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst.

  1. Nick:
    Dynamike, maar soms ook Dynaweik of Dynaschnitzel :p en als we héél ver terug in de tijd gaan: Huub (afgeleid van m’n achternaam).
    2. Echte naam:
    Mikel :)
  2. Leeftijd:
    Sinds 3 september alweer 27. Damned wat vliegt de tijd! :'( Denk dat ik maar weer eens ga terugtellen. :devil:
  3. Woonplaats:
    Thorn aka Thoear aka Het Witte Stadje. Niet omdat er zoveel gesnoven wordt :lijn: (mag ik hopen) maar omdat in de kern van het dorp allemaal witte huizen staan. Historie, culturele bezienswaardigheden, toeristen waarmee je in de zomer Carmageddon kunt spelen en nog meer van die onzin dus bla bla bla ... :gaap:
  4. Relatie:
    Kort maar krachtig: nope. :no:
  5. Dark of Light?
    And God said: let there be light! Ownee dat was eerst. Nu is het alweer een aantal jaren donker. Wel zo handig hè als je ’s nachts pas tot leven komt. B)
  6. Wat doe je voor werk naast het flocken?
    Werkzaam in de partyscene en part(-y-)time systeembeheer. Let’s have a party. :cheer:
  7. Hoe heb je Partyflock ontdekt?
    Begin dit millennium ging ik redelijk veel om met R2B en via hem ben ik toen in aanraking gekomen met Partievlok. Resultaat: aangemeld op 29 oktober 2002 om 12:24 uur en inmiddels meer als een miljoen pageviews verder wat dus eigenlijk helemaal nergens over gaat. :x
  8. Wat gebruik je het meest op Partyflock?
    Agenda: om te kijken wat er zoal te doen is en welke reacties er volgen. Forum: maar ik lees meer dan dat ik post. Nieuws: waaronder dus ook de knip. ;) Foto’s: voornamelijk van feesten waar ik zelf ook ben geweest. Daarnaast nog wel meer maar in mindere mate (huh?). :|
  9. Waar stoor je je het meest aan op Partyflock?
    Hoe slecht er gelezen wordt en het slechte taalgebruik. Goeiendagschotels! :frusty: Sommigen moeten écht eens terug naar groep 3+4 en weer beginnen met aap, noot, mies, reus. Verder de kortzichtigheid en het eeuwige gemekker want we weten nu inmiddels wel dat we in Huiland leven. :loser: Voor de rest stoor ik me steeds minder ergens aan. Been there done that. :smoke:
  10. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was?
    Rondsnuffelen in de administratieve wereld die PF draaiende houdt. Dus ook eens kijken wat er zoal gedoneerd is. Volgens mij komt hier toch meer bij kijken dan menigeen denkt! :o
  11. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom?
    Ik heb er nu alweer zoveel bezocht dat het moeilijk is om er één uit te pikken. M'n 1e grote feest Shockers 2002 was in ieder geval een speciale ervaring. En dan te bedenken dat we aansluitend met de voetbalclub ook nog eens een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA hadden plus het bezoeken van een wedstrijd! In de rust is toen het woord gepaneerde veldjmoes (veldmuis) ontstaan. Waarschijnlijk omdat ik er niet meer al te wakker bij zat haha. :Z Dominator 2009 was overigens het laatste grote feest wat ik een geweldig heb gegeven (zie m’n verslag maar waarom). :D
  12. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn?
    Dat doe ik dus al. Ik ben organisator van het Atomico concept, ik beheer samen met Terrorhawk de Limburgse partysite Haelen.tk waarvoor ik tevens fotograaf ben, ik draai en produceer onder de naam Dynamike (hopelijk binnenkort ook op professioneel niveau!) en ik schrijf feestgerelateerde nieuwsberichten voor eigen gebruik en collega organisators. Volgens mij is dit nog niet eens alles ... :/
  13. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"?
    Door hier een naam te noemen doe ik een ander vast te kort dus ik zeg lekker cliché: Harry. En dan bedoel ik niet die pater met die vliegende bezemsteel!
  14. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen?
    Dat zijn er meerdere. Mainstream Hardcore, Early Rave en Early Hardstyle / Hardtrance. Met dat laatste ben ik als eerste in aanraking gekomen eind jaren 90 - remember good old Napster - en met het andere vanaf 2003 en dat beviel me méér dan prima.
  15. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die?
    Dat zou ik ook wel eens willen weten want dat vind ik niet meer terug in m’n geheugen! O:)
  16. Wat zou je graag anders zien op flock?
    Never change a winning team. Ik vind het dus goed zo. (y)
  17. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock?
    Volgens mij niet maar doe eigenlijk ook nergens aan mee. Logisch dus. :roflol:
  18. Wat is de grootste afstand die je ooit hebt moeten rijden voor een feest?
    Hmz ik ben een aantal keren in Groningen geweest. Het meest recente was bv. Ravers Religion 2008 in Kardinge - het feest waar we letterlijk doof van terugkwamen - en dat was een 300 km (dus 600 in totaal). Maar als Limbo maak je nogal snel veel kilometers en leer je er onderweg al een feest van te maken. 8)
  19. Schuw of fotogeil?
    Aangezien ik zelf fotograaf ben weet ik hoe het is als je shirt 3 maten groter wordt getrokken door fotogeile feestbeesten (hoort erbij!) dus daar pas ik dan ook voor maar ik vind het wél leuk om overal waar ik ben geweest een aandenken van te hebben onder het motto: gelukkig hebben we de foto’s nog. Al gaat die vlieger niet altijd op want zo fotogeniek ben ik nu ook weer niet zo blijkt later haha. :bier:
  20. Ben je donateur en waarom?
    Ja want alle kleine beetjes helpen! :yes:
  21. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest?
    Op donderdag 24 september 2009 om 15:10 uur @ Herensalon Jacques van Kessel in Wessem. Gedetailleerd genoeg? :lol:
  22. Waarom is jouw bijdrage aan de KNIP een meerwaarde?
    Omdat ik laat zien dat je ook op een leuke, spontane en vooral uitgebreide manier antwoord op vragen kunt geven. Dat mis ik soms nog wel eens. :(
  23. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven?
    Een 9+ want ik ben te bescheiden (of te kritisch?) om ergens een 10 voor te geven. :bloos:
  24. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen?
    Terrorhawk > voor alle (technische) hulp door de jaren heen :respect:
    Ti-Ta-Tovenaar > voor alle (nachtelijke) msn gesprekken die ook daadwerkelijk ergens over gaan ;)
    BOEFIE. > voor het vrouwelijke gezelschap tijdens het feesten (sinds begin vorig jaar) :bloem:

We bedanken Dynamike voor het beantwoorden van de vragen :flower: Volgende week weer een nieuwe spotlight!

· Uit de oude doos


Deze week geen flitsende clip maar wel een nummer uit de oude doos. :)
We nemen je mee terug naar het jaar 1992. Met deze enorme klassieker! :jaja:


· Anekdotes


Deze week helaas geen anekdotes :( :[

· Geen heden zonder verleden

  • 1913 - Henry Ford introduceert de lopende band.
  • 1949 - Oost-Duitsland wordt gevormd.
  • 1959 - Loenik 3 maakt de eerste foto's van de "achterkant" van de maan; een Britse observatiepost verspreidde de fotos eerder in het Westen dan de Sovjets in de Sovjet-Unie zelf.
  • 1985 - Het cruiseschip Achille Lauro wordt in gijzeling gehouden door Palestijnse terroristen.
  • 2001 - Begin van de Amerikaanse invasie van Afghanistan.



· Nieuwsberichten


Amsterdam Dance Event drie weken voor aanvang uitverkocht
Evenals de afgelopen twee edities is het Amsterdam Dance Event (ADE) ook dit jaar uitverkocht. Een nieuw record, meldt de organisatie, want nog nooit raakte het evenement zo vroeg uitverkocht. ADE verwelkomt van 21 tot en met 24 oktober 2.000 bezoekers uit 46 verschillende landen. In het conferentieprogramma participeren vooraanstaande artiesten, platenlabels, festivals, agenten en managers vanuit de hele wereld. Onder hen onder meer: Armin van Buuren, Joris Voorn, Peter Hook, Carl Craig, Dave Clarke en Dirty Vegas. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkelingen in de muziekindustrie. Zo wil het ADE, met onderdelen als ‘To App or Not to App’ en ‘New Kids on the Block’, meer inzicht geven in de continu innoverende digitale ontwikkelingen en bovenal hoe de muziekindustrie hiermee om dient te gaan.Lees verder
Bron: eb-live.nl



Fear.FM stopt door financiële problemen!
Het is nog nét niet zover, maar schrik niet als je deze titel over een tijdje op harddanceblogs tegenkomt. Het gaat slecht met Fear.FM. Heel slecht. De sponsorgelden, reclameopbrengsten en dunne portemonnees van de Fear.FM vrijwilligers, zijn bij lange na niet meer genoeg om Fear.FM in de lucht te houden en nu heeft Fear.FM jullie hulp nodig.

Het is echt niet zo dat Fear.FM eventjes geld nodig heeft om een leuke actie op te zetten of iets dergelijks, of om de kas een beetje aan te vullen. Alles of niks, doorgaan of stoppen, Fear.FM of geen Fear.FM. Gelukkig schijnt er een klein straaltje zon door de dikke wolk die faillissement heet. Fear.FM heeft de afgelopen jaren namelijk ook gemerkt dat jullie de trouwste luisteraars zijn die Fear.FM maar heeft kunnen wensen. Na al die uren, dagen, jaren fantastische muziek die Fear.FM jullie heeft geboden, hoopt Fear.FM nu dus een beroep op jullie te doen. Om er niet omheen te draaien, de enige manier om er bovenop te komen is geld. Fear.FM hoopt op jullie steun... Gezien Fear.FM de kosten gewoon niet meer op kan brengen, heeft Fear.FM een datum geprikt waarop Fear.FM een bepaald geld bedrag verzameld moeten hebben. Is het op dat moment er niet, dan is het heel simpel. Het is dan over en uit met Fear.FM! Geen radio meer, geen dj sets. Het is dan afgelopen met het grootste harddance station van de wereld!
Ja, Fear.FM moet doorgaan!



'Nieuwe single 2 Unlimited'
Het is nog een groot geheim, maar naar verluidt verschijnt er in januari een nieuwe single van 2 Unlimited. Ray en Anita verzorgden dit jaar al enkele optredens - onder andere op het Museumplein - en dat zou pas het begin zijn van een grote comeback. Hoewel ze deze optredens nog moesten doen onder de naam Ray en Anita, zou de nieuwe single wel onder de naam 2 Unlimited verschijnen. 2 Unlimited is een merknaam van producer Phil Wilde. Toen Ray en Anita in de jaren '90 stopten met hun activiteiten bij 2 Unlimited, maakte die merknaam een doorstart met twee zangeressen. De comeback van Ray en Anita was zonder toestemming van de producer.
Bron: Nu.nl


· Nieuws dat eigenlijk niemand wat kan schelen


K3 weer compleet met Nederlandse Josje
Josje Huisman (23) mag zich de nieuwe zangeres van K3 noemen. De danseres en zangeres uit Amsterdam won zaterdagavond de finale van de tv-talentenjacht K2 zoekt K3. Daarmee is de Vlaamse meidengroep weer compleet. De K3-zangeressen Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen kozen zelf hun nieuwe blonde collega uit, die ook de favoriet was van de vakjury en de kijkers.Voor de overige finalisten Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen en Madelon van der Poel uit Tilburg is het K3-avontuur voorbij.
Bron: Nu.nl

· Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

De herfst is nu toch echt begonnen :( :[

KNIP – 3e jaargang – nr.41

88 opmerkingen

trance energy 2008 (utrecht jaarbeurs) ???
 
Ontdek je plekje:

Awakenings · vrijdag 2 oktober 2009

:lol:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Haelen.tk
Dynamike :respect:
geen anekdotes:P
laatste aanpassing
Anita en Ed - Chinees Indisch Restaurant

Wow...dit is wel heel fout!:roflol:
Ik had eigenlijk wel een filmpje van de nieuwe k3 bij goed fout verwacht, maar dit is toch wel echt 100 keer erger :P haha
 
Uitspraak van Svensation B) op woensdag 7 oktober 2009 om 19:05:
Goed fout, de tering

echt fout :lol:
'Nieuwe single 2 Unlimited'

Coooool :D 8)
 
echt te fout :lol:
Goed Fout :O
Laag niveau deluxe :roflol:
Goed fout, de muziek die ik te vaak op mn werk moet horen :@
Goed fout (Y)

dude...
ontdek je plekje:
X-Qlusive Showtek

26 januari 2008
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 19:01:
Ontdek je plekje:

X-qlusive Showtek

26 januari 2008
Werkzaam bij Partyflock
je hoeft niet 2 keer te posten als het goede antwoord er al staat hoor HMS :lol:

goeie knip weer (y)
alleen jammer van de anek's
Artiest {SHOWLIST artist 53869, 28332, 25709}
Spotlight.. (Y) klinkt alsof ik mezelf hoor praten.. :)

De ouwe doos.. :respect:

En verrassend genoeg geen anekdotes..? :o Konden jullie zelf niks verzinnen..? (waar ik jullie dus soms van verdenk..:x)
Dynamike :bye: Leuke spotlight :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 19:21:
echt te fout

??
Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Groeten terug Mikel! :D
Noa had moeten winnen, niet Josje :(
 
Artiest Da Hustla
Dynamike... The man with Ambition & passion for the music!!!

:respect:
haha dat die anita en ed van goed fout wat ziujn dat voor heerlijke knuppels dan! hahaha soms moet je ff met een paar pilsjes voor tv oranje gaan zitten want och jongens wat lach je je af en toe dood :lol:
laatste aanpassing
 
Eindelijk weer een mooie column!
 
Nieuws dat eigenlijk iedereen allang wist

De herfst is nu toch echt begonnen

klote herfst


hmmm... een keer best wel saaie knip :/
laatste aanpassing
Deze week helaas geen anekdotes.

Die vind ik juist het leukste.
laatste aanpassing
Waarom is jouw bijdrage aan de KNIP een meerwaarde?
Omdat ik laat zien dat je ook op een leuke, spontane en vooral uitgebreide manier antwoord op vragen kunt geven. Dat mis ik soms nog wel eens.
FearFM hmmm geweldige radio zender met geweldig initiatief. Maar om nou 50% van mijn gedoneerde bedrag neer te leggen bij Buma/Stemra NEEE NOOIT. Donder maar op zij zorgen dat wij niks kunnen downloaden. Zij willen dat wij gaan betalen voor dingen op youtube, hyves etc. En dan denk je dat ik deze ORGANISATIE ga sponsoren. NEE.
laatste aanpassing
 
Mikel:D
Nu was de spotlight inderdaad wel eens interessant om te lezen:9
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
licht uit .. spot aan :D
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
WTF, op Youtube krijg je gewoon nog een hele lijst met dat soort troep.

Uitspraak van LEDje op woensdag 7 oktober 2009 om 20:54:
FearFM hmmm geweldige radio zender met geweldig initiatief. Maar om nou 50% van mijn gedoneerde bedrag neer te leggen bij Buma/Stemra NEEE NOOIT. Donder maar op zij zorgen dat wij niks kunnen downloaden. Zij willen dat wij gaan betalen voor dingen op youtube, hyves etc. En dan denk je dat ik deze ORGANISATIE ga sponsoren. NEE

Tja... Helaas is het wel een belangrijke voorwaarde om te MOGEN uitzenden.
1 ding is wel, met je donatie steun je wel de artiest want daar gaat het grootste deel van ons geld toch naar toe... Althans volgens de Buma / Sena.....
 
toch zuigt t iedere keer als er geen anekdotes zijn :(
 
herfst is hier nog niet begonnen... vandaag 38 graden gehad!!
Uitspraak van FearFM | 01-01-2013 RIP op woensdag 7 oktober 2009 om 21:07:
1 ding is wel, met je donatie steun je wel de artiest want daar gaat het grootste deel van ons geld toch naar toe... Althans volgens de Buma / Sena.....

Ik zou even gaan checken welke platenmaatschappijen zijn aangesloten bij Buma/Stemra. Veel hebben in de afgelopen twee jaar namelijk hun lidmaatschap opgezegd in verband met wanbeleid binnen Buma/Stemra.
Uitspraak van [SF] Karel's ½ :bier: op woensdag 7 oktober 2009 om 19:30:
En verrassend genoeg geen anekdotes..? :o Konden jullie zelf niks verzinnen..? (waar ik jullie dus soms van verdenk..:x)

wat lul jij nou weer joh kutaap :o (L)

we gaan ze zelf verzinnen.. wat denk je zelf :/

als er geen noemenswaardige mailtjes binnenkomen hebben we dus ook niets te melden

en nou weer LIEF doen :[
Geen anekdotes? -1
De herfst is nu toch echt begonnen

:|

Verder weer een leuke knip(F)
Artiest {SHOWLIST artist 32866, 53568}
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 19:06:
Dynamike
 
Fear fm :(

Hoop echt dat het door blijft gaan!

succes Robert! (Y)
 
Uitspraak van FearFM | 01-01-2013 RIP op woensdag 7 oktober 2009 om 21:07:
1 ding is wel, met je donatie steun je wel de artiest want daar gaat het grootste deel van ons geld toch naar toe... Althans volgens de Buma / Sena.....

Mits jullie wel al jullie playlisten doorgeven aan de buma.. Anders gaat het geld in de grote pot :)
Leuk leuk Mikel in de KNIP :)
Eindelijk eene iemand met zinnige motivaties bij 'in de spotlight'!
Anita en Ed op 't schavot,maar tering....Bodymotion....1996 en 1997,Kardinge,Groningen,oldskool in 't zwembad met Rob en mc Joe...:d!!
 
Artiest Reckless
Waar stoor je je het meest aan op Partyflock?

de kortzichtigheid en het eeuwige gemekker want we weten nu inmiddels wel dat we in Huilland leven.

100% mee eens!! :respect:

daarom ga ik bijna alleen nog maar in Engeland naar feesten, daar janken ze niet zo " :cry: dit is niet underground" " :cry: het geluid is niet goed" " :cry: mixtechnisch vind ik het niet goed" enz. enz. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 21:28:
toch zuigt t iedere keer als er geen anekdotes zijn

stuur iets doms naar de admins en wie weet :P
Werkzaam bij Lakeste
Eindelijk een spotlight die het waard is om er in te staan. Top Mikel :D
Een knip zonder anekdotes is geen knip :cry: :nocheer:
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 7 oktober 2009 om 21:01:
WTF, op Youtube krijg je gewoon nog een hele lijst met dat soort troep.

Gast.. serieus.. doe gewoon niet.. :P
*Lang leve Ford... dankzij hem heb ik m'n geld vroeger met bollen pellen kunnen verdienen :P*
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 23:54:
nou nou nou:D

liefkozend :yes:
 
anita en ed :x

body motion :respect: grandioos nummer :lief:
 
wat minder deze knip.
Uitspraak van [SF] Karel's ½ :bier: op woensdag 7 oktober 2009 om 19:30:
(waar ik jullie dus soms van verdenk..)
Ohhh geloof mij, als ex admin kan ik je vertellen dat de gekste dingen binnenkomen. 8)

'Nieuwe single 2 Unlimited'
Het is nog een groot geheim, maar naar verluidt verschijnt er in januari een nieuwe single van 2 Unlimited. Ray en Anita verzorgden dit jaar al enkele optredens - onder andere op het Museumplein - en dat zou pas het begin zijn van een grote comeback. Hoewel ze deze optredens nog moesten doen onder de naam Ray en Anita, zou de nieuwe single wel onder de naam 2 Unlimited verschijnen. 2 Unlimited is een merknaam van producer Phil Wilde. Toen Ray en Anita in de jaren '90 stopten met hun activiteiten bij 2 Unlimited, maakte die merknaam een doorstart met twee zangeressen. De comeback van Ray en Anita was zonder toestemming van de producer.
:respect: Hoop nog steeds op een concert. :lief:
Uitspraak van Hardstyle c@t op woensdag 7 oktober 2009 om 20:35:
Deze week helaas geen anekdotes.

Die vind ik juist het leukste.

Inderdaad :nocheer:.
Uitspraak van DJ Sequence op woensdag 7 oktober 2009 om 21:01:
WTF, op Youtube krijg je gewoon nog een hele lijst met dat soort troep.

Jonge, is leipe shit ouwe :jaja:

Eerst volgende party als mc's boeken ouwe :lol:


Zeg lieve schat, Wat gaan we nu nemen? word het pillen of snats :roflol: zou het niet weten, net aan de zegels gezeten :lol:

Geen anekdotes???????????? Nou, ff kijken of ik wat leuks opgeborreld krijg deze week 8) wat is er te winnen ? :honger: en naar wie stuur ik het?
Hoe zal de zwak begaafde pater op naaldhakken dan zijn hamertenen uit de zetpillenboom proberen te schudden en zoja, welk kaasprikkertje ontbreekt?

Met dank aan Kitty (f)
 
Uitspraak van #97 Jos op woensdag 7 oktober 2009 om 23:29:
Een knip zonder anekdotes is geen knip :cry: :nocheer:
 
Mikel :cheer:
Leuke spotlight, je hebt er weer een mooi verhaaltje van gemaakt :D
Was erg leuk om te lezen :D
De herfst is nu toch echt begonnen

en laat de winter maar komeng b)
Deze week helaas geen anekdotes :( :[

:cry:
fear.fm jammer maar luister et toch niet Thunderdome radio!:respect:
laatste aanpassing
bij het zien van dat filmpje moest ik gelijk aan S-Te-Fan denken :lol:

*binnenpretje* ;)


leuke knip (y)
 
Artiest Fable
Uitspraak van Svensation B) op woensdag 7 oktober 2009 om 19:05:
Goed fout, de tering :lol:

Body Motion :respect:
 
aj aj aj aj jajjj :s


erg jammer van Fear FM :cry:
Waarom is jouw bijdrage aan de KNIP een meerwaarde?
Omdat ik laat zien dat je ook op een leuke, spontane en vooral uitgebreide manier antwoord op vragen kunt geven. Dat mis ik soms nog wel eens. :(

_O_
 
Vraag me af of er ook nog leuke liedjes gedraaid worden op TV Oranje en Sterren.nl

laatste aanpassing
geen anekdotes??
:(
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 oktober 2009 om 21:28:
toch zuigt t iedere keer als er geen anekdotes zijn

Mee eens :jaja:
Uitspraak van Svensation B) op woensdag 7 oktober 2009 om 19:05:
Goed fout, de tering :lol:

Idd, bij deze een verzoek aan de KNIP redactie om ook weer eens wat aandacht aan het GOED in goed fout te geven. Deze bagger begint me echt een beetje de neus uit te hangen:s D'r zijn nog zat foute stijlen naast deze hollandse paling-brakerij :jaja:

Rest van de KNIP (y)
Body Motion :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 48828, 21699}
Dynasnitsel :P

eindelijk eens een leuke tekst in de spotlight

ow en groetjes terug he (y)

zo en nu weer aan het werk jij
Jehhh Mikel in de spotlight...:D (f)
Mooi man, leuke spotlight!!! (Y)

Op naar het volgende feestje :bounce:
En Groetjes terug..!!!

Liefs x(K)x BOEFIE.
 
Uitspraak van Tin Tin ™ op woensdag 7 oktober 2009 om 19:11:
Anita en Ed - Chinees Indisch Restaurant

Wie produceerd zoiets?