Partyflock
 
Profiel · 745963
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Naamkenneth
WoonplaatsDen Haag (Zuid-Holland)
LandNederland 🇳🇱
Beroepvan alles
Geboortedatum
Leeftijd36
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatieja, met Steeph.
Favoriete genresclub, hip hop, house, lounge, r&b, urban
Lid sinds21 november 2007 16:00
Statusinactief
Laatst hier3 november 2021 16:54
Laatste aanpassingzondag 22 februari 2015 om 10:29

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 29 mei 2010: Emporium, De Berendonck, Wijchen

Statistieken

48412·pagina's bekeken
8Partyflockvrienden
17·favorieten
33·evenementen bezocht
15·oude interessante evenementen
21·winactie deelnemingen
1×geciteerd
76·opmerkingen
1·waardering
183·privéberichten verzonden
201·privéberichten ontvangen
dit is op eigen risico.. door dit te lezen loop je de kans ook niet goed bij je hoofd te worden.
nu vraag je je natuurlijk af waarom.. nou dat zal ik je vertellen.. het begon allemaal lang lang geleden:cheer:
er was eens een ventje genaamd Nostradamus. en die werd opgesloten in de kelder van sneeuwwitje omdat hij de hele dag riep. doe maar gek. je bent al gewoon genoeg!! en al die mense die er toen in die tijd leefde. ware daar totaal niet van gediend.
dus gingen ze naar SM-meesteres sneeuwwitje en zeide.. HELP ONS! asjeblieeft? wij worden knetterleip van Nostradamus!
oke oke zei sneeuwwitje. ik weet wel wat! :D
dus de dorpelingen stormde snachts het huisje van Nostradamus binnen en trokken een plastic zak van de wibra over zijn hoofd. wel met een paar gaatjes uiteraard! Wat een goedkope actie!! schreeeuwde Nostradamus.. doe dan op zn minst een plastic zak van Dolce&gabbana!
maar de dorpelingen luisterde niet en brachte de spartelende Nostradamus naar de kelder van het stoute meisje.,
bonden hem daar vast en sloegen hem met een al veeeel te oud stokbrood bewusteloos..

toen nostradamus wakker werd keek hij verdwaasd om zich heen.. waar ben ik dacht hy.. toen zag hij in een hoekje de goedkope wibrazak liggen en hy wist het weer..
twee lichtjaren later kwam sneeuwwitje binnen gestampt. ze stampte zo hard omdat ze nieuwe klompen had gekocht! KIJK snotneus. ik heb nieuwe klompen!
doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg zei Nostradamus..:P
:O WAT?! zegt sneeuwwitje, dat vraag ik toch helemaal niet! als je dat nog 1x zegt verf ik je snor paars!
doe maar gek. dan doe je al gewoon genoeg. zegt Nostradamus met glimmertjes in zijn ogen/ oke je vraagt erom. sneeuwwitje loopt weg en komt even later terug met een potje verf. Paars. en ook nog met glitters..
ooh wat mooi dacht nostradamus, als ik zo doorga verft ze me misschien helemaal(A)
dus sneeuwwitje begon te schilderen.. en daar riep hy weer. doe maar gek! dan doe je al gewoon genoeg! Nu ben ik het zat zegt sneeuwwitje, ze verlaat de kelder..
hmm dat ging toch niet helemaal zoals ik dacht.. ik zou ook nog wel paars haar willen hebben. of groen.. lekker gek!
BONK BONK BONK.. daar kwam sneeuwwitje weer aangestampt met een rolstoel voor zich uit duwend.. WAcht jij maar Nostradamusje en pleurt em in de rolstoel en bind em daaraan vast/
fluitend duwt ze hem de lift in.. en zegt onheilspellend.. druk noooit of te nimmer op het groene knopje! haha denkt nostra, dat doe ik dus lekker wel:P
en BAM! de lift schiet omdhoog.. haha zegt sneeuwwitje. bedankt. huh denkt Nostradamus. ik heb een gebroken vinger omdat mijn man een te sterke kringspier heeft. dus hoefde ik lekker niet zelf op het knopje te drukken:D
maar waar gaan we dan heen? naar de keuken zegt sneeuwwitje. De keuken? Nostradamus haat keukens.. hij gaat zijn eten altijd halen bij de afhaalboom. lekker makkelijk! jij gaat voor mij koken zegt sneeuwwitje! en niet alleen voor mij. maar voor het hele dorp! Getverpiellekes dacht nostradamus. kon hy niet stiekm de bezorgduif bellen? of hij soms wat kwam brengen, maar hij zag geen telefoon.. nouja er zit niets anders op!
eenmaal in de keuken aangekomen kijk hij zijn ogen uit. Sneeuwwitje duwt hem naar het fornuis en zegt.. nou als je wat nodig hebt zal ik het voor je pakken.. je blijft in de rolstoel,
oke oke.. dan wil ik graag een grote pan met water en een roeispaan. heb jij een konijn toevallig? ja die heb ik zegt sneeuwwitje, nou dan wil ik die ook.. VOOR IN DE PAN? neee voor de gezelligheid zegt nostradamus.. naast het gasfornuis staan allerlei kruiden en nostra ruikt er een voor een aan. ik zou niet weten wat het is.. denkt de prettig gestoorde nostradamus. maargoed hij begint zorgvuldig van elk plantje wat af te plukken en gooit het in het water, wil je mij wat aardappelzetmeel aangeven?
maargoed 2uur later zegt nostradamus met een Big smile op zijn gezicht.. klaaaar! soep voor het hele dorp..
sneeuwwitje stampt naar het raam en begint hard te toeteren met een stadion toeter en al gauw komt iedereen aangestormt gewapend met een soepbord en lepel!
eerst even proeven denkt sneeuwwitje en ze neemt een hapje.. WOOO dat is godsgruwelijk lekker zeg! en ze begint bij iedereen soep op te scheppen,
en terwijl de dorpelingen tevreden zitten te eten zit Nostradamus geniepig in zijn rolstoel te lachen met het konijn op schoot..
en ineens BOEM KLABAAAM.. iedereen springt op trekt zijn kleren uit en beginnen rondjes te rennen..
DOE MAAR GEK, DAN BEN JE AL GEWOON GENOEG roepen ze..
ze waren allemaal besmet met de gestoorde Nostradamus soep! hahaha
en daar stam ik van af!

danku danku
groeten aan je voeten
(L)je meisje