Partyflock
 
Profiel · 554972
­ Nederland

Agenda

Statistieken

358·pagina's bekeken
8·privéberichten verzonden
1·privébericht ontvangen
Wij zijn Bass Injection, een organisatie van 2 vrienden uit Breda, die op 18 augustus 2006 hun eerste een tot nu toe ook enige feest organiseerden in hun eigen stad. Te weten het feest Het gedrag van Breda. We zijn in de toekomst zeker nog van plan vaker feestjes te organiseren, bij voorkeur ook in het door ons zo geliefde Breda.

Maar momenteel zijn we veel drukker bezig, om 1 van ons 2, een 18 jarige DJ die al zo'n jaar bezig is met draaien op feestjes en contests, DJ Rico Bass, op wat meer feesten te krijgen. Zodat deze wat meer ervaring op kan doen. Zoals je kan zien op zijn profiel heeft hij oa reeds 3x in de bekendste discotheek van breda, de Q-nation gedraaid. En ook bijvoorbeeld in een contest in de Zino en Blitz in Tilburg. Ook is hij een graag geziene gast op lokale feestjes. Maar graag willen wij verder kijken.

Dus heeft u als organisatie plaats voor een DJ die het publiek goed los kan laten gaan op de wat hardere stijlen. Maar ook evt. een jumpset weg kan geven. Dan kan u contact met ons opnemen voor meer informatie over DJ Rico Bass, of evt. info over boekingen. Dit kunt u doen door het achterlaten van een pb op ons profiel, of een e-mail op ons adres bass_injection_2006@hotmail.com.

MvG,

de Bass Injection Crew

Zie ook: Het organisatie profiel van Bass Injection