Partyflock
 
Profiel · 5302
­ Nederland
Beroepfeestjes bouwen en baco tester
Lid sinds31 juli 2002 21:51
Statusactief
Laatst hier25 maart 2024
Laatste aanpassingzaterdag 4 november 2017 om 00:30

de hele gang op spookstad


met Charlotte (k) bij resurection


raving nightmare




met Charlotte (k) bij Eclips



:vaag:


peethondje[/

[center]Mayhem vs Oldschool Madness vs Hardcore Revival vs Krank Im Kopf




**Rebel without a cause** aan het feesten.


Manfred ikke en Maurice


lol trappen



Danny en ikke






Night of the Hools






ikke en Anne.




oww ja oldschool rules. hehehehe





De Energie hal


WATERMAN

Luchttypes verbinden feiten en gegevens. De nadruk ligt op het abstracte denken, theoretiseren en het werken met ideeën. Ze proberen zo objectief mogelijk alles wat ze meemaken te benaderen en met anderen te bespreken, wat hen communitatief maakt.

Door het veelvuldig uitwisselen van woorden en gebaar zijn luchttekens flexibel maar niet altijd even standvastig. Door het logisch te willen verklaren van alles, lopen ze het gevaar alles te verstandelijk te benaderen waardoor ze koel en gevoelloos kunnen overkomen. Gevoelens zijn voor luchttekens moeilijk omdat ze niet logisch te verklaren zijn.

Het bewustzijn is gericht op het samenbrengen van alle voorbeelden en denkbeelden. Hieruit vormt het luchtteken zijn beeld van de werkelijkheid en hoe hij moet leven. Dat heeft niets te maken met de echte werkelijkheid, maar het is zijn werkelijkheid.

Bij Lucht horen de volgende steekwoorden:
Gedachten, plannen, leringen, voorstellen, theorieën, wetenschap , kennis, intellect, gesprek, discussie, abstractie/ mentaal, vluchtig en oppervlakkig. Communicatie en contacten zijn voor luchttekens van het grootste belang.

Ze moeten met anderen praten en ideeën uitwisselen. Zodoende zijn het goede handelsmensen

De belangrijkste eigenschappen van het astrologische teken Waterman zijn:

origineel, vrijheidlievend, rebels,
democratisch, wetenschappelijk, afstandelijk,
onbevooroordeeld, koel, anti autoritair,
intellectueel, modern, onvoorspelbaar.

Originaliteit is een belangrijk onderwerp voor de waterman. Wat de waterman ook doet, het is vooral belangrijk dat de waterman het anders doet dan anderen. Overigens is de waterman daar ook heel goed in, hij beschikt namelijk over bijzonder originele en unieke ideeën. Helaas zal niet iedereen het altijd met zijn ideeën eens zijn, mensen kunnen ze wel eens wat radicaal en onrealistisch vinden. Desondanks voelt de waterman zich daar goed bij, in feite geniet de waterman er zelfs een beetje van als mensen hem "raar" vinden. Uiteindelijk was het ook zijn intentie om anders te zijn dan de anderen en dat was op zo'n moment weer eens goed gelukt.

Ondanks de eigengereidheid en eigenwijsheid van de waterman, is de waterman iemand die goed in teamverband kan werken. Daarbij moeten mensen hem wel de noodzakelijk persoonlijk vrijheid geven. Overigens is vrijheid sowieso een belangrijk onderwerp voor de waterman. De waterman houdt er niet van door andere mensen beperkt te worden. Beschikt hij echter over voldoende vrijheid, dan kan zijn originele inbreng voor een team van onschatbare waarde zijn. Omdat de waterman zo open staat voor vernieuwingen kan in een team wel eens de verwachting ontstaan dat de waterman ook gemakkelijk de vernieuwende ideeën van anderen accepteert. Veelal zal de waterman de ideeën van anderen echter bekritiseren, als ze niet aansluiten op zijn persoonlijke kijk op de zaak. Heeft de waterman eenmaal zijn keuze gemaakt, dan laat hij zich niet gemakkelijk op een ander spoor zetten.

Voor de waterman zijn alle mensen gelijk en hebben alle mensen dezelfde rechten en plichten. Zijn vrienden en vriendinnen denken daar ook zo over. Waarschijnlijk zijn zijn vrienden en vriendinnen net als de waterman ook graag anders dan de rest en hebben zij dezelfde interesses. De waterman vindt het leuk om ideeën met hen uit te wisselen, zolang hij maar vrij gelaten wordt. Mogelijk delen de vrienden, vriendinnen van de waterman en de waterman zelf een gezamenlijke ideologie. De waterman heeft namelijk meer interesse in de samenleving en onze gezamenlijke toekomst, dan in zaken van persoonlijke aard.