Partyflock
 
Profiel · 519124
­ Nederland
Profielafbeelding · pipo uit soetermeer
DJ Chosen Few and ik
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamRobbert
WoonplaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
LandNederland
Geboortedatum
Leeftijd46
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatieja, met Trotse ouders van onze Sherelyn
Favoriete genresbreakbeat, classics, club, disco, drum & bass, early hardcore, garage, groove, hard dance, hard trance, hardcore, hardhouse, hardstyle, hip hop, house, industrial hardcore, jump, jungle, latin, lounge, oldschool, progressive trance, r&b, tech house, techno, tekno, terror, trance, urban
Lid sinds26 januari 2007 15:42
Statusinactief
Laatst hier17 juli 2009 17:20
Laatste aanpassingzondag 15 maart 2009 om 23:03

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 27 september 2008: Project: Hardcore.nl, SilverDome, Zoetermeer

Statistieken

14607·pagina's bekeken
1·foto
20Partyflockvrienden
84·favorieten
52·evenementen bezocht
6·oude interessante evenementen
17×geciteerd
333·opmerkingen
12·waarderingen
8·forumberichten (onderwerpenlijst)
452·privéberichten verzonden
285·privéberichten ontvangen
Zondag 16 December om 6 uur 30
:bounce:»INBRAAK«:bounce:

Heey lieverd!! :D

Jah ik heb ff ingebroken!! Ik verveelde me!! Zit hiero te wachtn op je!! Jij zit nu nog bij thunderdome!! Zou nu zo ongeveer, over een half uurtje, afgelopen moeten zijn! En dan is het nog maar de vraag of je gelijk naar huis komt of nog ff een afterparty pakt!! :D:D Hihi..
Best een vreemd idee eigenlijk!! Normaal kom ik thuis van me werk uit LOCO!! en dan zit jij op mij te wachten!! (L) En nu kom ik thuis en zit er niemand!! :( Dus wacht ik maar op jou!! :D:D Lief he!?? Vond het van wel!! :D:D Hihi..
In LOCO!! was het echt vreselijk rustig!! Was niet normaal!! om 2 uur liep ik me alweer te vervelen omdat het al bijna dood was!! Ik heb mezelf dan ook maar steeds verplaatst van de ene zaal naar de andere!! Heel veel gedanst ook uiteraard!! Om het voor mezelf toch nog wel naar me zin te maken!! (wat ik er toch wel van maak!! :D:D;)Hihi..) Ik liep in de nieuwe zaal met Jessica samen!! Echt een wereld meid!! Kan ik het super mee vinden!! We begrijpen elkaar ook echt!! We hoeven maar te winken sijnen of iets en het word begrepen van elkaar!! Echt super tof gewoon!! :D
Heb ook ff een paar adressen met Micha uitgedeeld!! Hihi..:D:D Mannetje!! Lekker lief mannetje is dat!! Maar dat weet je!! ;):P
En ben Dennis (Deaz D) ook nog tegen gekomt!! Heb ik ff gedag gezeg!! :D:D Krijg je de groetjes van!! ;) Hij was ff komen kijken.. was wel gezellig!! Op zich wel een geslaagd avondje!! Ik hoop voor jou ook!! ;)

LIEVERDDDD!! Ik wil je nu op het laatst nog ff kwijt dat ik super van je hou!! (L) Dat je in me hartje zit!! En dat ik je er nooit meer uit laat!! :P (Niet dat dat gebeurt is ofzo!! Maar je snapt wat ik bedoel!! ;):P)
Ik hoop dat je snel thuis komt zodat ik lekker warm naast je kan liggen!! Want het is echt superrrrrr koud gewoon!! :( Is nie lache!! Brrrrr.. Als laatste een Heeeeeeele dikke Z(K)EN van mij je meissie!!

Dikke Z(K)EN en een :hug:

(L) Hou van jou schattie!! (L)


soms dan scchrijf ik wel ens wat en dat klop het nog ook uit mijn viesie en het is een mooment van een gedachte en die kan je uite en set hem neer haha



THUNDERDOME feeste en promo in de heinekemuziekhal.. ware echt vet
en nauw was ik ook in de ahoy geweest rotterdam bij de go apre skihut.. ook heel dronke maar beere gezellag en daar gaat ik al seker van af 2003 geloof ik naar toe en het is niet allen in de ahoy,, ook braband en die kenne oook wel feeste hoor se wete echt wel hoe dat moet.. en dat is beter.. nauw doeiii en tot de volgende weet ik niet wanneer..(K)(K)(K)