Partyflock
 
Profiel · 371637
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zondag 28 oktober 2007: Panama, Panama, Amsterdam

Statistieken

24223·pagina's bekeken
11·favorieten
15·evenementen bezocht
1·winactie deelneming
151×geciteerd
185·opmerkingen
3·waarderingen
4·forumonderwerpen
232·forumberichten (onderwerpenlijst)
91·privéberichten verzonden
76·privéberichten ontvangen
Call2us hulplijn
Een ongesubsidieerde hulplijn op sociaal en maatschappelijk gebied en voor geheel Nederland vanaf 18 jaar. Vanaf 18 jaar omdat er reeds een kindertelefoon tot 18 jarige leeftijd bestaat en omdat zij op dit moment (maar) 0,60 per minuut in rekening brengt, maar het streven is om nog goedkoper te gaan. Het Call2us concept staat en laat dit dan ook toe. Call2us mag gezien worden als een goed doel maar dat rijmt dan weer niet met de kosten die in rekening gebracht worden. Zij vindt dat wanneer iemand hulp nodig heeft daar zelf best een kleine bijdrage in mag hebben. Dit mag dan geen tot weinig financiële consequenties met zich meebrengen en daar wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Voor meer info: www.call2us.nl. Lees verder

Waarom is Call2us hulplijn ontstaan?
Call2us gaat er voor om iedereen te bereiken en te overtuigen dat het goed is om over je problemen te praten. Zij is er zelf van overtuigd dat door alleen al te praten over de zaken die spelen in vele gevallen een oplossende werking heeft. Vooral wanneer men op tijd en eigenlijk direct die stap durft te zetten om over hun onderwerp te praten. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe depressie voorkomen kan worden? Wat zien we alleen al in Nederland gebeuren? De buurman/vrouw waar we wel eens een bakkie gingen halen is er niet meer. Nieuwe buren stellen zich niet eens meer voor. Er gebeuren vervelende dingen waar men misschien niet zo snel in eigen omgeving over kan –en/of durft te praten. En ga zo maar door. U bent echt niet de enige in uw probleem en u staat nooit alleen.
Call2us is door diverse redenen ontstaan maar hoofdzakelijk met één doel en dat is iedereen de mogelijkheid bieden om op hun moment te kunnen praten met iemand die eenzelfde ervaring heeft meegemaakt of een stukje begeleiding kan geven. Zij probeert continue een ruime keuze tussen de aanwezige medewerkers te realiseren. De gesprekken kunnen op een anonieme manier over werkelijk van alles gaan en dat is voor velen op dit moment al een gemis.

Call2us Belteam in 3 groepen
De deelnemers die naast het bieden van een luisterend oor ook mee kunnen praten vanuit hun persoonlijke ervaringen en misschien wel dezelfde ervaringen. Dit zijn gewone mensen dus drempelverlagend. Zij hebben er niet voor geleerd om iemand adviezen te kunnen of mogen geven maar praten wel uit eigen ervaring(en) -en/of ideeën. De specialisten als counselors en psychologen die de mensen op professionele manier kunnen adviseren cq begeleiden. Zij geven de mensen weer een richting en de kracht om verder te komen. Counselen betekent: met behulp van counselingtechnieken en -vaardigheden iemand, die daar behoefte aan heeft, helpen een probleem op te lossen of begeleiden in het vinden van een betere weg om met dat probleem om te gaan.

De spirituele en paranormale consulenten als helderzienden en paragnosten die de vraagtekens van een ander oppakken en antwoordt geven om uiteindelijk een beter inzicht te bieden zodat men weer verder kan. Iedere medewerker van Call2us heeft het bieden van hulp op de eerste plaats staan want alleen op die manier kan men u op een respectvolle manier behandelen. Met de huidige belkosten wil Call2us aantonen dat het niet gaat om rijk worden maar daadwerkelijk anderen helpen. De medewerkers werken vanuit huis en staan klaar voor iedereen.

Nieuwsgierig? Neem dan even een kijkje op www.call2us.nl