Partyflock
 
Profiel · 366838
­ Nederland
vrienden,84 · album,1830
donateur
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
BeroepService monteur
Leeftijd49
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Lid sinds17 april 2006 15:40
Statusinactief
Laatst hier15 maart 2020
Laatste aanpassingdinsdag 22 december 2015 om 22:54
gastGezellig dat je langs komt. Als je dit leest laat dan ook een berichtje achter!!!! Mazzzzlssss..............




Ghanesha,



Ganesha of Ganesh is de god met het olifantenhoofd. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen.

Ganesha is de zoon van Shiva en Parvati. Hij rijdt op een muis of een rat, ook wel op een rund.


Al toen Ganesh nog zeer jong was, wou hij met rust gelaten worden en het liefst was hij alleen. Om die reden en omdat Shiva oorlog ging voeren, had Shiva de kans niet om zijn zoon goed te leren kennen. Na jaren te hebben gestreden keert Shiva terug naar Parvati (zijn vrouw) en Ganesh (zijn zoon). Als hij thuiskomt ziet hij een indringer, en omdat hij zo temperamentvol is, onthoofd hij de indringer meteen. Maar het was al te laat toen hij zag dat die indringer eigenlijk zijn eigen zoon was, die hij op het eerste zicht niet had herkend omdat hij hem nog maar zo weinig had gezien. Shiva beval zijn dienaren om op zoek te gaan naar het eerste het beste dier dat men kon vinden en ze keerden terug met de afgehakte kop van een olifant. Shiva bevestigde de olifantenkop op het levenloze lichaam van zijn zoon die terug tot leven komt en de geschiedenis zou ingaan als de halfgod met de olifantenkop.

Ganesh wordt meestal afgebeeld met een dikke, blote buik, een roos-oranje huid, een rat aan zijn voeten en natuurlijk een olifantenkop. De rat (die opvallend klein is) is zijn persoonlijk vervoersmiddel. Soms heeft hij tussen zijn ogen (boven zijn slurf) een symbool dat op een "3" gelijkt, het symbool voor Om of Aum: de klank (vibratie) waaruit het heelal is ontstaan.


Ganesh Chaturthi (Geboortedag Ganesha) valt elk jaar op een andere datum:

3 september 2008
23 augustus 2009
11 september 2010


Waterman

Bij een Waterman spelen veel seksuele contacten zich in het hoofd af, want hoewel een Waterman geïnteresseerd is in andere mensen, weet dit teken zich vaak geen raad met intimiteit en persoonlijke relaties. Net als alle andere luchttekens heeft een Waterman niet zo maar voeling met zijn of haar emoties, waardoor lustgevoelens weer erg makkelijk kunnen verdwijnen.
Een Waterman bekijkt alles het liefst van enige afstand en vindt het bovendien moeilijk zich op één individu te richten.
De Waterman heeft vaak kortstondige liefdesaffaires, en wanneer uiteindelijk de ware liefde wordt gevonden is dat voor een Waterman een hele opluchting.
Dit teken zoekt naar een zielsverwant maar vindt het tegelijkertijd een beetje eng zichzelf te binden.
Een Waterman heeft zowel intimiteit als veel ruimte nodig, een lastige combinatie.
Wanneer een Waterman een verbintenis aangaat is hij/zij trouw en loyaal en zal niet snel andere avontuurtjes aangaan.
Waterman is een introvert teken en toont hierdoor zijn of haar liefde ook niet zo makkelijk, zelfs niet als de seks heel hartstochtelijk is.


Een Waterman heeft een bloedhekel aan gezeur, kritiek of gecommandeer, en houdt er ook niet van om zich aan regels te onderwerpen.
Een al te bezitterige partner bereikt dan ook precies het tegenovergestelde.
Dit teken verdraagt het gewoonweg niet te worden gedwongen, letterlijk en figuurlijk niet, want zelfs het gewicht van een geliefde die hem of haar vasthoudt kan al teveel zijn.

Watermannen zijn in het bezit van een grote fantasie, en zoals voor alle luchttekens is fantaseren en dagdromen een vanzelfsprekend iets.
Aangezien dit teken van experimenteren houdt, zullen in de seksuele fantasieën van een Waterman ook alle mogelijke scenario's de revue kunnen passeren.


Waterman:
Je zou haast denken dat de waterman het kussen heeft uitgevonden.
Hij/zij zoent verfrissend, buitengewoon en origineel.

waterman & waterman
Algemeen
Mocht het zo zijn dat je bent gevallen voor een waterman, dan zal je merken dat je heel veel dingen gemeen hebt.
Een waterman is een individualist die sociaal ingesteld is en is erg gericht op vriendschappen.
Waterman gaat graag met vrienden iets ondernemen.
Een voordeel van deze relatie is dat je elkaar onmiddellijk zult begrijpen en aanvoelen.

Liefde en Hartstocht
Beiden houden jullie van spanning en experimenteren in de liefde.
Het kan zijn dat de een het gevoel heeft dat echte intimiteit en hartstochtelijke gevoelens op sexueel gebied bij je geliefde wat minder aanwezig zijn.
Dat komt omdat het vriendschappelijke en verstandelijke soms belangrijker is, op die manier gaat jouw waterman-partner ook met zijn lichamelijke verlangens en behoeften om.
Blijkt eenmaal dat jullie voldoen aan elkaars fijngevoelige aard, dan kunnen jullie ook in volledige sexuele harmonie met elkaar leven.

Toekomst?
Als je besluit een vaste relatie of een huwelijk aan te gaan met een waterman-partner dan zal dat niet van een leien dakje zijn gegaan.
Hij kiest in eerste instantie voor een kameraad en een platonische relatie.