Partyflock
 
Profiel · 35416

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 23 mei 2009: Techno, Gloppe, Leeuwarden

Statistieken

± 71104·pagina's bekeken
1·foto
14Partyflockvrienden
1·favoriet
158·evenementen bezocht
1·flock
45×geciteerd
102·opmerkingen
20·waarderingen
30·forumonderwerpen
209·forumberichten (onderwerpenlijst)
13·flockberichten (onderwerpenlijst)
764·privéberichten verzonden
829·privéberichten ontvangen
DJ RUIZ
(biografie)


Jeroen Ruiz (29) komt reeds op jonge leeftijd in aanraking met één van zijn grootste passies, muziek. Zijn liefde voor muziek zorgt ervoor dat hij al snel als DJ start in verschillende populaire uitgaansgelegenheden verspreidt over Nederland. Hier blijkt al snel dat hij de juiste feeling heeft voor het vak en hij eenvoudig de dansvloer vol krijgt en zo de zaal op zijn grondvesten laat schudden.

Zijn draaistijl laat zich het makkelijkst omschrijven als een optelsom van energieke stromingen uit de elektronische dansmuziek. Ongebreidelde rauwe energie vloeit voort uit de onnavolgbare 'drag n' drop' techniek waarbij de ene plaat na de andere zich in hoog tempo afwisselt in een vlekkeloze mix. Zijn favoriete producers van het moment zijn oa Boys Noize, TokTok, Radioslave, Switch & Justice.

Inmiddels heeft hij zijn kunsten ondermeer laten zien in Paradiso, Melkweg, Club Elf, Doornroosje, LVC, Simplon, 013 en ook grote festivals als Lowlands, Eurosonic, Frozenland en Freeze festival zijn geen onbekend terrein. Door zijn vele draaibeurten door heel Nederland mag je gerust veronderstellen dat we hier inmiddels te maken hebben met een zeer gerenommeerd artiest. Het publiek weet hij perfect aan te voelen en doorgaans een prettige avond mee te geven.

Ook op het gebied van produceren mogen we zijn kwaliteiten niet uitvlakken. Na meer dan 20 platenreleases wereldwijd heeft hij ook daar zijn stempel reeds gezet. In uiteenlopende muziekstijlen zoals Hardstyle, Breakbeats, Hardcore, Drum n Bass, Jump en Techno heeft hij op grote bekende labels zijn product uitgebracht. Vooral bij de laatst genoemde stroming Techno is zijn 'Third Man' project goed aangeslagen en werd zijn laatste release ondermeer door Derrick May en Dave Clarke regelmatig gedraaid. Momenteel is Ruiz druk bezig in de studio met het maken van nieuwe releases geplanned voor het najaar. Hier zullen ook samenwerkingen met Sytse Sound (The Soundrebels), Da Pauli en Dave Riot onder vallen. Een druk schema is het resultaat.

In de Friese dance-scene is Jeroen Ruiz een spil in het web. Als promoter van diverse feesten als We Love Techno, Dukes Of Bass, Solo Series, Accelerator, Damazing Projects, H.o.p.l.a., B.E.A.T.T., Technoa en B.L.I.E.P. heeft hij over de jaren in het Hoge Noorden een constant podium geboden voor upcoming artiesten tot grote bekenden. Hij zal zich hiervoor blijven inzetten.

Voor meer info over deze talentvolle artiest kunt u terecht bij boekingsbureau 'Systemclash Agency'. Neem anders gerust een kijkje op zijn website www.djruiz.com alwaar je in de gelegenheid wordt gesteld zijn nieuwste demo-mix te beluisteren.

Voor info/boekingaanvragen

Systemclash Agency
Postbus 2669
8901 AD Leeuwarden
info@systemclash.com
www.systemclash.com
+0031(0)6-26684797