Partyflock
 
Profiel · 35360
­ Nederland
18563%
Dubbele baco
6221%
Water
4917%
Bier

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 1 juni 2019: Intents Festival, D'n Donk, Oisterwijk

Statistieken

± 741037·pagina's bekeken
178·foto's
107Partyflockvrienden
75·favorieten
372·evenementen bezocht
45·oude interessante evenementen
21·winactie deelnemingen
1·flock
1·poll
21530×geciteerd
5257·opmerkingen
274·waarderingen
34·forumonderwerpen
62833·forumberichten (onderwerpenlijst)
58·flockberichten (onderwerpenlijst)
1×negatieve karma
1·negatieveling
43061·privéberichten verzonden
41828·privéberichten ontvangen
And Shepards We Shall Be,

For Thee My Lord For Thee.

Power Hath Descended Forth From Thy Hand,

That Our Feet May Swiftly Carry Out Thy Command.

So We Shall Flow A River Fort To Thee,

And Teeming With Souls Shall It Ever Be.

In Numine Dei Patris.

It Filii.. Spiritus Sancti.


AMEN!

ff een voorwood:

De groene appel valt verder achter de dam waar nog veel schapen staan te wachten omdat er al een over is, en staan te kijken naar de hoge bomen die veel wind vangen, in de groenere tuin van de buren. Waarna de tien duiven in de lucht moesten lachen om die ene duif in de hand, van de vrouw die wilde weten of haar klokje thuis, net zo tikte als nergens en of in het oosten het westen thuis echt het beste is. doordat de kippen op stok gingen kon zij mooi in de bek van haar gegeven paard kijken. Daarna besloot ze maar een kuil te graven voor een ander, waardoor ze nooit zonder werk zat. Tijdens het graven stuitte zij op een prehistorische aap met een gouden ring, en ja het was toen al een lelijk ding. Door het graven was zij van huis waardoor de muizen op tafel dansten en niet op de ezel kon letten die zich daardoor voor de 2de keer aan dezelfde steen stootte en de rapen gaar waren.
Ondertussen had ze zoveel zand in het potje geschept waardoor er geen dekseltje meer op paste. Omdat na de regen de zonneschijn kwam werd het gras bij de buren onderweg naar een van de wegen die naar rome leiden toch groener, en maakte professor Barabas van een mug een olifant, die maar voor het zingen de kerk uitging, omdat een dag zonder coke een dag niet geleefd is. En een Engelsman na een daggie strand zo rood als een kreeft is. Waarop Emma zei, WTF een echte zeeman bevaart ook de rode zee, maar die was gedempt omdat er een kalf verdronken was.
Maar dat geeft niet omdat je voor twee gulden al een nieuw kalf hebt op de markt, want daar is je 2 gulden twee daalders waard, Typisch nederlands want wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Bovendien liepen er twee honden te vechten waardoor de slapende hond op de hoek wel beet en er met het spreekwoordelijke been vandoor ging. Terwijl even verderop Henkie door de zure appel heen moest bijten, omdat hij geen zin had om met iemand een appeltje te schillen.

En dit is echt gebeurt in de Jordaan.

Fotos staan in me album!!!