Partyflock
 
Profiel · 349457
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamEsther
WoonplaatsHeerlen (Limburg)
LandNederland
Beroepsuper ruler
Geboortedatum
Leeftijd37
Geslachtvrouw
Geaardheidhetero
Relatieja
Favoriete genresearly hardcore, hard dance, hard trance, hardcore, hardhouse, hardstyle, hip hop, jump, oldschool, r&b, techno, urban
Lid sinds18 maart 2006 02:25
Statusinactief
Laatst hier11 november 2009 14:21
Laatste aanpassingdinsdag 7 april 2009 om 16:14

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 14 november 2009: Raving Nightmare, MECC Maastricht, Maastricht

Statistieken

9695·pagina's bekeken
8Partyflockvrienden
19·favorieten
31·evenementen bezocht
2·oude interessante evenementen
3·winactie deelnemingen
4×geciteerd
96·opmerkingen
1·waardering
4·forumberichten (onderwerpenlijst)
2·flockberichten (onderwerpenlijst)
190·privéberichten verzonden
226·privéberichten ontvangen
heeyz gast









Maagd


Vroeger betekende het woord 'maagd' gewoon jonge vrouw, maar tegenwoordig wordt een maagd geassocieerd met maagdelijkheid. Geen wonder dat de Maagd nu de reputatie heeft koel en preuts te zijn, maar dat klopt niet. Een Maagd is kieskeurig en kritisch en lijkt op het eerste gezicht meestal heel verlegen, maar dat laatste is uiterlijke schijn. Vanuit het verlangen naar perfectie geeft een Maagd zich niet snel bloot, maar bij de juiste partner kan er een grote sensualiteit en een sterke begeerte ontstaan. De Maagd is een aardeteken en heeft net als de andere aardetekens een sterk libido, en wanneer de Maagd denkt de juiste partner te hebben gevonden wordt zijn of haar zinnelijkheid geprikkeld en komt de sensualiteit van de aardetekens naar buiten. Tot die tijd kan een Maagd genieten van diverse vrijblijvende en kortstondige ontmoetingen, al kan daar wel een zekere tegenstrijdigheid bij worden beleefd. Aan de ene kant seksueel nieuwsgierig zijn, maar aan de andere kant verlangen naar het volmaakte, wat uiteindelijk zou kunnen resulteren in een soort voyeurisme. De Maagd als toeschouwer in plaats van deelnemer.

Maagden zijn heel schoon op hun lichaam en kunnen soms afknappen op al te sterke lichaamsgeuren van hun partner. De erogene zones van dit teken zijn de handen en de zenuwen in de huid. Een partner die zachtjes de huid streelt, met name die van de buik, stimuleert het verlangen van een Maagd. Veel Maagden vinden het heerlijk wanneer er aan hun vingers wordt gezogen en geknabbeld, en ook het liefkozen van de voeten kan als heel opwindend worden ervaren. Een massage met een lekker geurende olie kan een buitengewoon sensuele ervaring zijn, mits de partner ervoor zorgt geen centimeter over te slaan.

Mannelijke Maagden vinden het vaak wel sexy wanneer hun partner de teennagels lakt. Dit teken is een beetje geneigd tot voetfetisjisme, hoewel vrouwelijke Maagden er voor zichzelf niet zo snel aan toe zullen geven.

Bij de Maagd zitten erotische zaken vooral tussen de oren, films, video's en plaatjes -met name de wat meer koel erotische- kunnen dan ook de lustgevoelens erg prikkelen. Een Maagd voelt zich ongemakkelijk bij intense emoties en al te grootse gebaren. Ze houden ervan de wellust onder controle te houden, een Maagd wordt ook zelden tot nooit hals over kop verliefd.

Vissen, het oppositieteken van de Maagd, is erg gevoelig en emotioneel en kan de Maagd leren om het leven minder emotieloos te benaderen. De hardwerkende en perfectionistisch ingestelde Maagd kan van Vissen leren beter te ontspannen en meer tijd te besteden aan wezenlijke zaken zoals bijvoorbeeld relaties.